Nasterea la Arcadia - Iasi (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Iulia sa va fie de bine cumparaturile.
Asteptam sa vedem noile tinute :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Neatza!

Iulia sa va fie de bine cumparaturile si sa le porti cu placere
Cat despre bluza poti alege ce culoare vrei tu..mie personal cea cu dungi mi-a placut dar nu ma avantajeaza asa ca am zis pas, initiam am vrut pe albastru dar nu avea material, apoi negru si am zis iar negru si gata ros sa fie
Sa vina soarele si temperaturi mari cat mai repede

O zi faina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Melise bine ai revenit printre noi si felicitari pentru grasunel! Asteptam povestea nasterii in detaliu, te-a asistat dr Mihalceanu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Se pare ca poza cu fetita din articolul qbebe a fost furata de pe FB, citeam pe pagina de FB a qbebe, era o mamica revoltata, si o inteleg perfect.
In articol, in dreptul pozei era o mamica care povestea de fetita ei si diversificarea la 6 luni. De la Ionela am inteles ca e poza fetitei unei mamici de la strugurasi, deci are cam 6 luni si am crezut ca chiar mamica fetitei vb de diversificare, dar se pare ca poza a fost adaugata fara permisiune....in concluzie ar trebui sa avem grija cu continutul de pe Fb, ma apuc sa sterg pozele cu D.
PS. ne-am inscris la concurs la qbebe sa prezentam vremea, dar nu am adunat asa multe like-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Pupicei fetelor!Melise felicitari!Sa-ti traiasca micutul si recuperare cat mai rapida!Te asteptam sa ne povestesti!
Noi ieri am facut 10 lunite!Ce repede mai trece timpul doamne...si noi asteptam grade cu + in termometre sa mergem la plimbarici toata ziulica.
Ei, cu pozele astea e mare belea....eu am evitat tot timpul retelele de socializare expusul pozelor si a datelor reale pe siturile de socializare.E plina lumea de psihopati si obsedati de toate genurile asa ca mai bine, nu. Din pacate pozele expuse intra in proprietatea sitului respectiv.Degeaba le stergeti ca tot raman pe serverele lor.Asta la Facebook.
Asa aveam chef de o plimbarica insa bate vantul:(((
Pupicei si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

felicitari pt cele 10 lunite antonia
fetelor, am invitat 4 mamici si 2 burtici ingrup, sunt f incantate
apropo de fb, exista setari de confidentialitate, profilul, pozele pot fi vazute,descarcate doar de prieteni daca faceti aceasta setare, sau de nimeni. eu asa am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

gravidacori multumim de urari!
Nimic nu e sigur.Eu sunt lamurita cu confidentialitatea pe siturile de socializare...chiar si cu setarile facute cine se pricepe iti poate vedea, descarca fotografiile.:(
Si decat sa setezi sa nu iti vada nimeni fotografiile la ce le mai pun unele persoane pe situri??Nu mai bine nu le mai pun de loc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

La multe lunite Antonia, de mami DadaIna pt ziua de ieri
La multe lunite Sofia Maria,de mami Camelia 33 pt ziua de ieri
La multe lunite Stefan Darius de mami simonik 21 pt ziua de azi

Ce vreme de stat in casa, vrem afara...
O zi buna la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

SUBSCRIU SI EU LA UARARILE LUI KATY !
Eu am avut de aface azi cu una bucata bebe super morocanos
Noi am iesit azi putin afara dar cu treaba ,nu am stat mult ca batea vantul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

La multe lunite sarbatoritilor !!!

Si noi vrem afara

[off topic] Vand o cutie de Femibion 2 (sarcina si alaptare) la 58 ron. In farmacii e cam 70 ron din cate stiu. Eu cu atat l-am comandat, are si pretul pe el si cu atat il dau :).
am tot uitat sa il iau si ma simt bine si nu mai vreau sa iau. Desi de cand nu mai iau imi cade parul... dar nu am cum sa iau vitamine toata viata si e posibil sa fie coincidenta :)))

Mergi la inceput