Nasterea la Arcadia - Iasi (36)
Raspunsuri - Pagina 6
iulia_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claumarcoci Iulia uite link: http://daninaline.ro/4-body-uri o seara frumoasa! Mami fericita de David 12.09.11 |
Nu pricep ,pai scrie ca e aproape 15 ron ,eu am dat 13 ron ,scrie undeva ca daca cumperi mai multe e reducere?
iulia_iulia spune:
citat din mesajul lui KATY_28 La mine la operatie capetele le-am avut din alea care nu se topesc restul erau topitoare. Cele care nu se topeau cica trebuiau scoase la 7 zile, eu le-am scos la 9 zile, acasa cu forfecutul de unghii. Azi am fost si am cumparat husa pentru caricior pentru ploaie si album foto.Deja avem scoase 900 foto pe hartie si ne mai trebuie un album.Am gasit oferta la Carefour oferta la foto 1.90 buc. oferta e pana 30.03.2012, pentru cine e interesata. vine primavara in zilele urmatoare, am vazut la meteo 15-18-20 grade. plimbari cat cuprinde Mami fericita de bebe Andrei Edward 23.11.2011 |
Doamne KATY deja ai scoase 900 de foto ? eu abia azi m-am dus sa-i scot cateva ,vreo 140 .
Da sa vina o data primavara ca m-am saturat de atata frig ,numai sa nu bata vantul prea tare ...
LenaC spune:
Da si eu am vazut ca pe site sunt mai scumpe ca in magazine. Si eu am luat cu 2 ron in cartier.
Vreun link ceva la scaune pleaseeeeee
Ma duc sa vad tortul
Simonik21 spune:
citat din mesajul lui DadaIna Simonik gasesti informatiile ce te intereseaza in emailul comun.Sunt scrise de mine. |
Mc frumos
Mamica fericita cu Stefan Darius 15.02.2012
diamaria2 spune:
Buna fetelor!!!
In sfirsit sper sa reusesc sa facun rezumat al nasterii.
M-am hotarit pentru rahi , am ajuns la maternitate dimineata f increzatoare, am facut toate cele necesare si am urcat la sala.A venit anestezistul si m-a intrebat din nou ce fel de anestezie vreau, i-am spus rahi am intrat in sala.S-a facut l-am vazut pe bb si a f extraordinar, mai ales ca eu fiind hotarita sa fac anestezie generala nu m-am gindit deloc cail voi vedea asa redepe.Apoi dupa ce BB a plecat jos la neonato am cerut sedare si am dormit pina la sf operatiei si apoi ina o ora la Terapie inte4nsiva,m-am trezit nerabdatoare sa cobor sa vad cum a fo intilnirea lui cu tati si restul familiei careil asteptau,dupa 2 ore am coborit inca sub efectul anesteziei, i-am vazut pozele facute de ceilalati si dupa inca vreo ora m-au cam apucat durerile.am cerut calmante si a fo suportabil, l-am cerut pe bebe sa il pun la sin si apoi noaptea a fost cea mai rea m-a durut tare am cam cerut calmante din ora in ora.A doua zi a fost f dureroasa ridicarea din pat si primele plimbari dar apoi cu niste calmante mai usuare am niceput sa-mi revin.Am stat si o zi inplus in maternitate nu eram inca sigura pe mine,dar nu am avut dureri de cap asa cum stiam eu ca am avut prima oara, doar unele suportabile si care au trecut cu putina cofeina in primele zile si acum mai am daca ma trezesc brusc din somn dar trec repede.
Nu regret ca am facut aceasta anestezie ,SI AS REcomanda oricui sa o faca in locul celei generale,dar m-au ajutat mult si personalul de la Arcadia si faptul cail puteam avea pe bebe in orice moment dar ma puateam si odihni daca nu ma simteam ni stare.
Cam asta e povestea nasterii .
Acum sintem acasa si avem 2 saptamini si 2 zile, papam doar la sin desi trebuie sa ii dau si sin si sa scot cu pompa si saii dau supliment inca sper sa treaca repede perioada asta cu pompa si sa raminem doar cu alaptatul.
(prima sapt dupa iesirea din maternitate i-am scos LP si i-am dat numai sin si nu a luat in geutate primele zile acasa, dar acum dupa inca o saptamina a luat desi inca mai are putin pina sa ajunga la greutatea de la nastere e pe drumul cel bun.
Daca imi poate spune cineva despre alimentatia mea citeva sfaturi, in afara de cele clasice cu fasole ,mazare si altele din aceasi familie despre care stiu ca nu pot minca.
L-am scos afara vinerea trecuta un sfert de ora dar apoi nu l-am mai scos si ar trebui sa nicep.Voi cum ati facut?
KATY_28 spune:
am de la cumatrie vreo 500 si restul 400 cu Andrei. in total am mii de poze. nu ma mai satur sa-i fac poze
Siminik dar ce poza ai la avatar, un scump, nu alta
Nico_A spune:
Mamici cum imi dau seama daca bebe e dezhidratat ? Si daca e dezhidratat ce sa fac ?
Mami fericita cu Ioan Gabriel
claumarcoci spune:
Neatza!
Noi am fost la vaccin, a plans la intepatura, apoi s-a linistit.
Avem 74 cm si 9,3 kg, un voinic intoata regula
Fetele da ce de-a poze ....eu nu am nici una pe hartie
Lena nu am nici un link cu scaune :(,al meu e cel mai banal, la 200 lei si cred ca a fost luat din Carefour sau Siraj.
Diamaria felicitari pentru bebe, la mult lapric si bebe papacios.
Ma bucur ca a fost mult mai OK anestezia, dar nu am inteles de ce ai vrut sa te adoarma dupa ce l-a scos pe bebe?
Cat despre alimentatie.. lactate dar nu exagera cu ele, gratar de pui/curcan, supe, compoturi, eu am mai mancat salata de sfecla rosie,ca nu m-0am riscat la alte legume..., ou si nu mai stiu, dar cam atata am papat primele 2 luni
Ce urat e afara, chiar picura la 10 cand ne-am intors de la doctor.
O zi frumoasa!!
claumarcoci spune:
citat din mesajul lui Nico_A Mamici cum imi dau seama daca bebe e dezhidratat ? Si daca e dezhidratat ce sa fac ? Mami fericita cu Ioan Gabriel |
Ar trebui sa aiba gaura la fontanela, si daca-l ciupesti sa revina foarte greu la starea initiala, eu asa am retinut...
si sanatate la puiut