Nasterea la Arcadia - Iasi (36)
Raspunsuri - Pagina 17
LenaC spune:
Salutare si de la noi
Noi am iesit azi in body hanoracel, ciorapei si blugi si o caciulita subtire, dak nu batea vantul o lasam cu capul gol
Iulia, ma mai gandesc pana maine, ma gandeam sa iau o crema pt bubite.... aia emolienta stelatopia era, nu? dar cand ma gandesc ca tratez efectul nu cauza ma razgandesc
Te anunt maine sau diseara dak ceva :)
DadaIna spune:
Pupicei fetelor!gravidacori iti multumesc
Am iesit si noi putin in curte insa am stat doar 15 minute pentru ca batea vantul cam tare.Si noi ne-am imbracat subtire cu blugi,bluzita,hanorac, sosetute si o caciulita crosetata care si-o tot scotea din cap...nu suporta nimic pe cap si faca mare galagie cand ii pun ceva pe capusor.
Eu de cand m-am lasat de fumat sunt 2 ani de acum nu mai beau nici cafea.E mai bine si nici nu simt nevoia.Mai beau insa rar capuccino sau 3in1.
MElise mai este varianta pungilor pentru stocat lapte matern.
http://reclama/products/8709-elanee_pungi_sterile_pentru_lapte_matern.mbs
Astea sunt o varianta mai ieftina.Pungile de la Avent,Medela costa cam cat recipientele in jur de 70 ron -20 buc.
Sa aveti o saptamana minunata!
ps Melise vad ca nu merge linkul.Scrie ca e reclama.Intra pe c.h.i.c.b.e.b.e.ro fara puncte decat cel din fata lui ro, si scrie in caseta de cautare ELANEE.Apasa pe enter si o sa le vezi acolo.Costa 31 ron 20 buc.
gravidacori spune:
ieri am iesit si noi afara, a fost suuuuuuper, fata era maxim de incantata
am stat 4 ore , am alaptat pe banca, si mai stateam daca nu aveam treaba acasa
azi iar am iesit pe la 12 vreo ora, batea vantul,am iesit cu treaba , am rezolvat-o si ne-am intors.
ce am observat eu- aseara dupa ce am venit de la plimbare, la vreo ora am incercat fata cu cereale si a papat 4lingurite. aseara pe la 10 i-am dat iaurt, tot asa 4-5 lingurite.
azi dupa ce am venit de afara, la vreo ora i-am dat un buchetel de brocoli fiert in manuta,l-a papat tot.acum la 4 iar 5-6linurite de iaurt. concluzie- aerul cred ca i-a facut f bine altfel nu explic.si vara trecuta ii placea mult sa stea afara,doar e nascuta in sezon cald ,nu?
Nico_A spune:
Dupa ce am nascut, copilasului i-au aparut niste bubite pe fata. D-na dr mi-a spus ca e normal ca se curata, insa inca ii apar si acum. E normal? Ba ii trec, ba ii apar...
Mami fericita cu Ioan Gabriel
iulia_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrielita81 IULIA ce ati facut la dermato??? fericita de Sofia Gabriela 21.08.2011 si Rares Ionut 01.03.2005 |
UF mi-a zis dr cam ce sa fac dar as vrea sa mai cer o parere de la alt dr ,intr-un final ; nici vaccinul de 6 luni nu l-am facut ca e plin de pete rosii pe corp dar l-am cantarit si a mai luat 400 gr sunt multumita .In seara asta i-am dat o daza de nurofen ,cred ca il dor gingiutele
claumarcoci spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulia_iulia
UF mi-a zis dr cam ce sa fac dar as vrea sa mai cer o parere de la alt dr ,intr-un final ; nici vaccinul de 6 luni nu l-am facut ca e plin de pete rosii pe corp dar l-am cantarit si a mai luat 400 gr sunt multumita .In seara asta i-am dat o daza de nurofen ,cred ca il dor gingiutele |
Pai zi-ne si noua ce a zis dr , chiar is curioasa , ca si noi ne-am umplut iarasi de pete, pe picioare akuma, , simt ca innebunesc, nu stiu ce sa mai fac.
Dar cu papa cum merge treaba, ca nu ai povestit prima experienta , sau ai amanat-o si pe asta?
La noi nu merge delooooooooooooc
viatainroz spune:
buna
am citit in postarile din zilele anterioare despre laptele de capra. fiul meu a baut foarte mult lapte de capra. e foarte sanatos, asta nu inseamna ca nu a mai avut raceli, dar cred ca l-a ajutat sa treaca mai usor peste.
intr-o vreme asta vara am luat si noi lapte de capra de la o dna din rediu, o dna care sta undeva pe deal si are sute de capre. eu n-am mai luat lapte de la ea din ziua in care m-am dus acasa la ea si am vazut ca mirosea a capre de la 2-3 case distanta, insasi laptele mirosea urat. stiu ca multi vor zice ca asa trebuie sa fie, insa va contrazic, vreo 2 ani am luat lapte de capra de la o dna care avea doar 2 capre si avea mare grija de ele, NU mirosea deloc.
mai nou am vazut ca aceeasi dna ,de la care luam eu, (nu stiu daca e aceesi despre a spus DADA ca ia lapte) vinde lapte la standul de produse naturale de la careffour era. vorbind cu ea am aflat nici macar nu spala tatele la capre cand le mulge pe motiv ca's prea multe si ca oricum capra e cel mai curat animal. mi se pare inadmisibil asa ceva. deci eu nu as recomanda-o.
dar v-as recomanda insa o alta sursa care mi s-a parut mai buna. recunosc, n-am apucat sa vad caprele, insa si laptele mi s-a parut mai bun: manastirea barnova. aduce lapte de capra si vaca la piata din alexandru in vreo 3 dimineti pe saptamana. nu le mai stiu care pt ca n-am mai luat de mult. stiu ca mai aduc lapte si la targul EcoAgris de la biserica Toma Cozma. Chiar weekendul urmator 23-25.03 v-a fi urmatoarea editie.
sper sa va fi fost de folos cu parerile mele
KATY_28 spune:
Buna dimineata si de la noi!!!
Ce liniste e azi pe aici, toata lumea e afara?
Noi ieri am stat 4 ore afara, nu ne dadeam dusi din parc.
O zi frumasa la toata lumea!!!