Nasterea la Arcadia - Iasi (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

neata dragutelor
voi vorbiti de plimbare si va inteleg, si noi suntem inca consemnate in casa.vor trece si zilele astea of
BEBE CLAUDIA, la multe lunite cu sanatate
Ma uitam pe prima pagina la burtici, numai SHOSHONIK mai e.mai asteptam burtici,vb aia toate burticilie sa vina la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Gabriela la care gel te referi de la Mustela ? la DERMO-CLEANSING -gel spumant pt piele normala ? la ALDEDRA vad ca nu e pe stoc iar la ADFARM costa 48,30 ron iar crema emolienta de la STELATOPIA la ADFARM e 65,63 ron .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

Da IULIA am reusit sa intru acum si am vazut produsele.Tu folosesti e bun oare pt piele atopica???scrie ca e pt piele normala...fata mea nu mai are bubite deloc acum dar ....
Dar cat este transportul la adfarm?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabrielita81

Da IULIA am reusit sa intru acum si am vazut produsele.Tu folosesti e bun oare pt piele atopica???scrie ca e pt piele normala...fata mea nu mai are bubite deloc acum dar ....
Dar cat este transportul la adfarm?

fericita de Sofia Gabriela 21.08.2011 si Rares Ionut 01.03.2005

Dar a avut vreodata bubite ? daca nu a avut nu cred ca are rost sa iei din gama stlatopia ,ia pt piele normala ;eu am folosit dar nu pot spune ca am vazut vreun efect miraculos ,bine ANDREI e plin de pete ,acum vreau sa incerc alta gama ,EMOLIUM ; Transportul parca era 9 ron cu POSTA ROMANA .

Mergi la inceput

Da ce de nu mi-ati spus ca ploua la mine in cartier ?
Nu m-am mai uitat pe geam si cand am iesit din scara blocului ,surpriza :picura ,am mers sa rezolv 2 chestii am stat 15 minute afara si am venit repede in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Buna dimineata si de la noi!

La multe lunite bebe CLAUDIA!!!
Andrei al meu cat scriam acum s-a intors de pe spate pe purtica, e prima intoarcere singurel.Pana acum dadea tot sa se intoarca, dar acum a reusit.
E soare afara si nu prea mai bate vantul!!!
La Adfarm transpoetul prin posta e 9.00
O zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Salut

La multe lunite Claudia

Katy felicitari pentru pici !!!

Iulia noi am intrat in casa cand a inceput sa picure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

La multe lunite Claudita!Noi am fost afara pe la 3 jumate si mai inainte am venit.A fost tare fain si soareee

Mergi la inceput

Noi am mai iesit dupa-amiaza mai pe soare
Gabriela ai reusit sa te hotarasti pana la urma cu cremele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

IULIA fata mea a avut bubite si le-am rezolvat cu stelatopia acum nu mai are... sa stii ca eu pana acum am folosit Emolium care este foarte bun dar singur nu a reusit sa ne scape de bubite...Oare daca e pt piele normala si folosesc risc???

Mergi la inceput