Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
Deea_Deeutza spune:
Hello burtici!
Diana, Doamne ajuta sa se mentina valorile astea. Ma bucur din suflet pentru Mirciu, pentru voi.
Drum bun!
Prima reteta am preparat, am avut ceva greutati cu blatul, dar am reparat-o. Am folosit ciocolata alba combinata cu neagra si a iesit un super mozaic. Pana si barbatamiu a avut emotii ca nu iese praji, el deja se oferise s-o consume oricum ar iesi ca e topit dupa orice are cocos. Ma bucur ca s-a mancat, am dat si la pachet la cerere
Ne mai ramasasera a 2 a zi 4 bucatele, credeam noi ca ale noastre, dar le-am dat alor mei la pachet. Am primit sugestia ca data viitoare sa fac 2 Deci multumesc inca o data ptr reteta.
Virgiii, cum a fost la plimbare?
Andra, eu am pus link-ul ala despre Sanador ptr ca tocmai primisem eu stirea asta si am vazut ca o intrebai pe Ioana pe forum de pret..
Eu merg la Filantropia, la dr. Florin Popescu.
Andreea, cu ce este umpluta perna ta? S-o folosesti sanatoasa!
Pe mine m-a cam desumflat ce au spus la protv despre celulele stem. Sincer, m-ar fi bucurat sa existe si la noi o banca publica unde sa putem dona, dar clar ca interesul de a ne lua banii individual este mai mare decat o binefacere.
O sa ma mai gandesc, analizez, daca recoltam sau nu.
Fetelor, eu nu prea am contractii, poate doar cateodata din cele nedureroase, dar in schimb mai des am dureri ca la menstruatie si nu cred ca e de bine. Cateodata nu trece durerea cu nospa.
Plus ca de la oboseala cred ca i-am cam dat peste cap programul de somn al bursucului meu si nu mai misca asa cum o facea pana acum 2-3 zile.
Cred ca primesc maxim 3 lovituri pe zi, chiar si daca beau cafea, sau mananc ciocolata. Ma sperie...
Miercuri merg sa-mi iau concediu medical si o sa-l rog pe dr sa-mi faca si un control. Sper sa fie totul bine.
Azi implinim 27 de sapt si ma rog de Doamne Doamne sa-l tina la caldurica cat mai aproape de termen.
Deea 26+ cu dolofanel
Deea_Deeutza spune:
Anca felicitari pentru gogosica dolofana. Si botoxata... uitasem
Deea 26+ cu dolofanel
aever spune:
Anxy pe perna aia o sa dorm cam cum dormi tu pe iubi al tau. Al meu se misca foarte mult noaptea, nu cred ca sta mai mult de 5 minute intr-o pozitie, deci nici vorba sa pot dormi doar pe el toata noaptea. Il mai prind un pic cand sta pe spate, dar nu sta mult asa. Perna asta n-a fost in plan de cumparat, nu era un "must have" insa dorm din ce in ce mai prost(in sensul de incomod) si chiar am mare nevoie de ea. Daca nu aparea treaba asta nu mi-as fi luat perna doar ca sa am.
Si eu abia astept targul din 22, nu ma pot hotari de nici o culoare la carucior sau la patut...Pana la urma e musai sa le vad si in realitate, altfel nu cred ca e o idee buna sa iau direct de pe net.
Edit: Deea perna e umpluta cu poliester si are deasupra o husa destul de groasa din bumbac.
Andreea, 26+ cu BebeLUnu
elena_gd spune:
Anxy felicitari pentru galusca!
Am postat si pe facebook poza cu prima achizitie a lui bebster: caruciorul Mutsy, mi s-a parut de calitate si, cum am mai spus, la jumatate de pret fata de Stokke.
Deea si la mine bebster misuna mai rar prin burtica si, nu prea simt suturi, in general se rasuceste sau intinde.
Elly esti bine astazi?
Elena 27+ poate cu
Anxy spune:
Multumeeeesc Deea Stresul meu e sa treaca de 3 kg :)))) fiecare mamica cu nebunia ei
Noi am semnat ptr celule deja la Biogenis. Fie ce-o fi...pana la urma daca exista posibilitatea sa fac ceva sa nu regret Doamne fereste ulterior! Iar cu banca publica...hmmm nu stiu ce sa zic...Donezi la banca publica internationala. Dar ai toate sansele ca daca iar Dooooooooamne fereste sa ai nevoie ale tale sa fie date de mult si compatibile extrem de greu. Deci eu prefer sa platesc acum o mica suma decat sa regret. Nu am vazut reportajul dar m-am documentat destul de intensiv si consider ca orice sansa in plus este binevenita.
Noi am mai adaugat la achizitii zilele trecute: pompa aia nenorocita de muls(suna horror si imi e groaza de ea ca de dentist in copilarie), sterilizator, incalzitor de bibe normal si portabil cu adaptor auto, trusa de ingrijire bebe, cantar, trusa de termometre (ptr aer, apa, suzeta si normal ptr bebe), aspiratorul nazal, umidificator cu aromaterapie ptr camera...le-am comandat de la Nuvita si le astept sa vina pana ma mut provizoriu pe 6 Aprilie la CtaPlus alte si alte hainute(nuuuuuuu ma pot oprii :)) ), lenjerii de pat, paturici fleece subtirele, huse impermeabile dar care lasa sa respire, sosetele, prosopele de baie, cadita(una dintre ele ca la Constanta imi iau alta ca doar nu o car pe asta), o suzetica ....
Andreea, cum ziceam si eu suntcu caruciorul dar patut am luat pana la urma de pe net si este minunat Bertoni, cu balans si sertarase si toate minunile. Daaar da...cred ca cel mai bine este sa le vezi in prealabil.
gogosica pe druuum 32+ viiiiiiiine!!! AMR 7+
Anxy spune:
Elenaaaaaa!!! Ti-am scris si pe Fb: este superb Mutsy-ul!!!! imi place la nebunie asa purple si mai era un turquoise frumos pe site-ul lor olandez Cat? De unde? Ce contine kitul tau?
gogosica pe druuum 32+ viiiiiiiine!!! AMR 7+
Ellyshor spune:
Pupam fetele!
Felicitari Anxy pt bebelusa grasuna! Si pt achizitii! Mama cate ati cumparat...
Diana suuuuuper veste! Bravo! Bravo!
Doamne ajuta!
Noi suntem azi bine, putine contractii nedureroase, iar din cele dureroase deloc. A fost doar episodul acela de vineri noaptea, Doamne ajuta!
Sapt viitoare, pe 23 o sa merg si eu iar la control. Abia astept. O sa discut despre nastere, si mai multe. Deja intram pe ultima suta de metri.
Sa aveti o suuper saptamana!
Elly 32+ cu Babyboom
AMR 7+ saptamani!
aever spune:
La patut tati a zis sa facem asa: Sa luam un patut de lemn cu masa de infasat, eu tot la un Bertoni de-ala transformabil m-am orientat. Si pentru cat e mic mic(adica primele 3-6 luni) sa-i luam un pat pliabil sa-l punem cu noi in camera. Noi asa ne-am gandit ca in primele luni o sa doarma cu noi in camera dar nu cu noi in pat si nu prea stiam ce solutie sa adoptam. Am vazut un patut dragut de lemn pentru treaba asta, insa e micut si o sa-l folosim putin timp dupa care oricum trebuie sa-i luam altul. Patul pliabil ar avea ceva avantaje ca s-ar putea cara si prin calatorii si e destul de mare, merge si ca tarc de joaca pe timpul zilei. E o cheltuiala in plus insa momentan asta e varianta pe care o consideram acum.
Andreea, 26+ cu BebeLUnu
blanca000 spune:
Neaza..iar ati scris folietoane si nu pot tine pasul..
Experminetez si eu contractii "false" se intareste burtica si se relaxeaza, tine cateva secunde..nu iau nimic..asa am simtit si la Eva si tot la 40 fix am nascut.
Citeam acum la odiseea trecuta si am vazut ca tot 9 kg la 28 sapt aveam, sper sa fie la fel si data asta si sa nu sar de 15-16 pana la final insa la cat de foame imi e cand ma apuca nu stiu zau, clar vitmainelea astea " moderne" fac diferenta..Femibion.
La botez a fost frumos, finuta cuminte foc, L. a fost cel ce a zis crezul, sa lepadat si a prins-o in crasma..eu la imbracat/dezbracat si suport de lumanare ..nimic nu a zis printzesa..a doua zi la baita de mir a fost toata a mea..e totusi greu sa tin un pui de 7 kg in brate acum, iar sa ma aplec pe pat sa ii fac masaj cu ulei imi venea sa ma tin de sale la greu, ma durea spatele..m-am descurcat insa.
Acum sunt la jos si asa trag de mine sa rezist. De dimineata ma imbracam si i-am spus Evei ca plec la servici, ea a pus botic si cand i-am zis ca vine caldura si raman cu ea si bebe acasa ma intrebat tare " Clara incearca sa iasa?????" a fost asa draguta si mirata foc...
Acum sa vedem de cand raman acasa, sa ma calculez cu banii pe CIC si pre/post natal si ma decid..eu zic dupa Paste dar vom vedea..
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 27s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
blanca000 spune:
Anxy tu mergi la CTA sa nasti? vrei in apa?
Aever voi ii faceti camere separata bebicului? sau de ce vrei 2 patuturi?
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 27s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo