Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

Pai o intrebare:D E musai in week end??? Nu stiu cate din noi mai lucreaza, ma refer la cele din Buc, asa ca am putea in cursul saptamanii. POate saptamana viitoare?:D

Ioana, mamica lui Cristian 32 saptamani +

AMR 7+ Saptamani

Asaaa complotati..saptamana viitoare se anunta soare si bineeee..insa eu inca lucrez :(((((.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 28s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Si eu mai lucrez...si o sa lucrez si toata luna aprilie..de acasa ce-i drept, 6 ore. As putea totusi de la un 4 si sa-mi sucesc un pic programul. Acum lucrez de la 11 la 18 (o ora pauza de pranz).

Corina 29+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Si eu pot si in we si in cursul saptamanii, prefer cursul saptamanii pentru ca in we Amana e la bunici de obicei si vreau sa vin cu ea. Putem si joi sau vineri la targ ca e in parc.
Acu vazui ca unele nu puteti :((
Fac cum hotarati voi pan' la urma.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 28s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

, ce grea e organizarea. Sincer si eu tot in cursul saptamanii prefer. Si eu inca lucrez, dar dupa 4.30 , cat este soare pana in 5.30-6 cu placere vin la plimbare

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Cucu-bau!

Nu ne face nimeni un capitolas nou?..pls, pls..sa-mi pun si eu mesajul de 5 metri.

Pupicei!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (27+) :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna !
Nu am mai scris de vreo 2 zile ,am citit dar nu am retinut prea multe,de cateva zile ma ia cu somn dupa amiazadar nu vreau sa dorm.
TITI si eu ma stresez de pozitia bebelusului,la ultima eco era cu piciorusele in jos.Eu am o carte despre sarcina si am gasit si metode de intoarcere a bebelusului.Unii doctori incearca sa ii intoarca manual dupa ce aplica epidurala,eu nu as fi de acord cu asta prefer cezariana chiar daca imi e teama.
Si am gasit un exercitiu ce il poti face de 2-3 ori pe zi,trebuie sa stai in maini si in genunghi,in 4 labe,ca o pisica si sa mergi prin casa inainte si inapoi.Apoi in acceasi pozitie sa te apleci si sa stai pe coate cu fundul in sus si burtica o sa iti atinga aproape podeaua ,incearca sa stai asa cam 15-20 min.de 3 ori pe zi.Asa scrie in cartea asta,acelasi ex l-am gasit si pe un site dar nu imi aduc aminte numele.
DEEA ma bucur ca bebe te boxeaza,maine si eu am control
Vorbeati de dieta in timplul alaptarii,eu am mancat tot ce am avut pofta,dar cred ca ceea ce imi facea mie rau ii provoca si lui colici.Imi aduc aminte ca de la vinete aveam eu dureri de stomac !
De data asta cred ca o sa fiu putin mai atenta ptr.ca vreau sa scap mai repde de kg in plus
Ati inceput sa pregatiti geanta ptr spital?Eu sunt tare stresata ca nu am nimic cumparat ptr mine daca maine imi zice doctorul ca sunt bine ma duc prin magazine
O zi frumoasa va doresc!Aici sunt 17grade

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

Capitolul 37

Cori, am dormit pana acum.

Mergi la inceput