Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Deea dar tu te duci la spital la consultatie? Pai de aia nu are omu' timp.

Eu merg la cabinetul lui si acolo are timp sa sta cu mine la taclale, odata l-am cautat la spital si dupa ce ca l-am asteptat s a iasa dintr-o nastere vreo ora ma tinut la un control si eco dar fara multe vorbe.

La ce dr mergi tu acum?

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 28s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

am si eu o intrbare?
Exista contractii fara intarirea burtii? Astazi simt niste dureri in burta, insa nu seamana cu cele de la ciclu... Iar cand pun mana pe burta nu e tare.
Uneori se mai intareste burta, insa nu coincide cu durerile... care sunt slabe ca si intensitate, numai ca ma ingrijoreaza.

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Stefulici am doua analize de urocultura in 2 laboratoare diferite, recolatate una cu dus inainte alta fara..ambele pozitive pt balaur...o voi repeta totusi.

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

scuze, nu mai tineam minte istoria, in cz asta nu stiu ce sa mai zic...
poate analiza de col a fost defecta sau poate a disparut balaurul intre timp... e posibil?

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Deea dar tu te duci la spital la consultatie? Pai de aia nu are omu' timp.

Eu merg la cabinetul lui si acolo are timp sa sta cu mine la taclale, odata l-am cautat la spital si dupa ce ca l-am asteptat s a iasa dintr-o nastere vreo ora ma tinut la un control si eco dar fara multe vorbe.

La ce dr mergi tu acum?

Dr. Florin Popescu - Filantropia
Cand ma duc sa-mi iau concediu medical intr-adevar e harababura, ca-l gasesc jos la camera de garda de obicei. Dar cand ma duc la control, merg sus, unde are un cabinet al lui, dar chiar si acolo nu lasa telefonul mobil, asistenta vine dupa el continuu... si chiar si acolo e pe fuga.
Nu stiu si nu mi-a spus ca ar avea vreun alt cabinet.
Tu unde mergi?

Deea 27+ cu bursucelul lu' mami

Mergi la inceput

Stef sper sa fi disparut balaurul...insa vad ce vb cu dr marti.

Deea am inteles. Eu merg la dl dr. Isreb Nayel la cabinetul lui si voi naste la privat, nu mai activeaza in spital de stat, prima data insa am nascut tot cu el la CFR2 in 2009, natural fara probleme. Acum sper sa fie tot asa doar conditiile vor fi altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anxy spune:

Buna dimineata Bine...hai...ziua!!! Eu la 2 fug la o cafea ca am o intalnire si abia astept sa o asociez cu un fresh acrisor
Joanna nu stiu ce sa zic cu injectiutile de maturare a plamanilor. Poate e mai bine sa le faci caci nu cred ca au ceva efecte negative daca vine bebe la timp. Dar si eu m-as fi panicat un pic caci stiu ca intradevar sunt recomandate celor care au iminenta de prematuritate.
Deea, eu am un cu totul alt fel de doctor dar asta nu inseamna ca al tau nu e bun...Doar ca eu, o alintata de felul meu , nu as suporta sa nu imi sufle in fund Deci controlul l-am avut lunar pana acum 5 sapt de cand am inceput la 3 sapt si in ultima luna va fi la saptamana, chiar zilnic pe ultima suta de metri. Caantarire si tensiune cum intram, apoi Eco 4D de fiecare data, consult pe masa o data la doua dati, trimitere la analize de 3 ori ptr cele normale, sange, Torch-ul o data ca nu am avut nici o pb siii la diabet gestational preventiv doar ptr ca este foarte posibil sa il facem nu ca as fi avut vreo predispozitie genetica sau ar fi iesit ceva analize aiurea. Am facut si EKG si eco cardiaca sapt trecuta ptr ca am simtit eu ca o gheara la un mom dat (era doar o chestie de presiune pe stern a galustei nebune ) Dar in principiu dupa ce discutam in timpul ecografie si ne explica tot ce vede si ce ar trebui sa vada si etc. Si la final vorbim de pb ce ar trebui sa apara in fiecare perioada de sarcina (asta ptr ca eu nu am avut nimic din ce ma tot intreaba el: greturi, dureri, umflaturi, hemoroizi, contractii, retentii, insomnii etc) si acum mai nou vorbim despre naterea efectiva, celule stem, anestezii, pediatrii recomandati si tot asa. O data nu a venit Gabi si imediat m-a intrabat de ceeeee eram cu mama si unde e tanarul bavarez. Una din dati am fost in 3 si cu o prietena care vroia sa o vada pe Sophie Si in general imi e si prieten si medic si psiholog si cel mai important nu ma scuteste si de explicatii ale problemelor ce ar putea aparea. Adica e sincer. Gen ultima data mi-a explicat ca desi nu depinde de el este de datoria lui sa imi explice ca e posibil ca epidurala sa nu prinda din motive fizice sau sa prinda doar pe jumate sau sau sau... Daca il sun imi raspunde mereu cu "Da, Ancutel!" ca are toate numerele de gravidute in iPhone(si are gen 20/zi la control) cu poza cu tot si detalii de cat de mare e sarcina si cum vreau sa nasc. Pot sa il sun oricand( zi/noapte) si ma suna in max 20 min inapoi chiar dc e la conferinte internationale. Astea sunt toate motivele ptr care nu te invidiez. Mi-am dorit intotdeauna un medic in care sa am deplina incredere ptr ca altfel as fi fost muuuuuuuuult mai stresata ca tine. Si tot asa frec pe toata lumea in legatura cu pediatrul. Avem deja 2 pe lista. Dar vreau sa fiu sigura ca este si doctor fff bun, si disponibil sa vina acasa, si sa nu imi inchida tel in nas daca sun noaptea...si cu o asistenta de puericultura atent documentata si deschisa catre terapii alternative homeopate nu sa imi azvarle direct antibioticul pe gatul bebelinei cum am auzit ca se tot practica mai nou

gogosica pe druuum 32+ viiiiiiiine!!! AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anxy spune:

Tigruta, merci de site!!! pfff cata informatie! ma apuc sa exersez acasa cu un plushat de urs
Blanca, congrats ptr disparitia balauriferului cretinoid!!! Stiu cum este! Eu am avut o alta lighioana: eColi! Dar a disparut si al meu deci estem biiiiiiine!!!
Si daaaaaaaaaaaaaaa haidem sa ne vedem burtici de Bucuresti!!!!! Ca soarele e cat tot cerul! caldut din ce in ce mai mult, perfect ptr un parc! Si nu de alta dar hai sa o facem pana pe 6 aprilie ca eu de atunci mut avantpostul la Cta si nu mai pot participa
Buey deci are Virgi un stil!!!! Mori de ras ma cand citesti!

gogosica pe druuum 32+ viiiiiiiine!!! AMR 7+

Mergi la inceput

Si eu vreau intalnire, dar ma tot uit cand sa fie :
-in we clar,
-we viitor ploua (asa vaz pe accurate weather),
-celalat we e ziua mea, a Amanei ( deci AndraC e prinsa si ea),
-ziceam 07.04 dar zici ca pleci,
-dupa e Pastele....
-dupa..incepem sa nastem

deci cand domle'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Pai o intrebare:D E musai in week end??? Nu stiu cate din noi mai lucreaza, ma refer la cele din Buc, asa ca am putea in cursul saptamanii. POate saptamana viitoare?:D

Ioana, mamica lui Cristian 32 saptamani +

AMR 7+ Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Eu sunt disponibila si in we si in cursul sapt

Deea 27+ cu bursucelul lu' mami

Mergi la inceput