Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Felicitati mami_vreau (Laura)!!!
Sa fiti sanatosi si tu si bebita, crestere usoara si recuperare rapida!
Nu am mai intrat de mult pe forum si am fost foarte fericita cand am vazut ca s-a implinit si visul tau!

Nasteri usoare si pt celelalte gravidute de la odisee!

Eu sunt o mamica fericita, mama unui nazdravan de aproape 9 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
Acum am venit de la doctor. Totul e bine cu bebe, dar din pacate sa intors cu picioarele in jos si cu capul in sus.. Mi-a spus ca daca nu se mai intoarce o sa imi faca cezariana. Nu vreau sa fac cezariana!
Fetelor imi propuneti voi metode cum as putea sa il ajut sa se intoarca. Va rog frumos.
Ce ma enerveaza mai tare e ca acum 3 saptamani era cu capul in jos si dupa cum am simtit miscarile doar acum de 2 zile sa intors.
Doctorul ne-a propus mult sex, dar parca as face si alceva sa il ajut, numai sa nu fac cezariana. Merci fetelor de ajutor.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 33+ Robert Aaron

AMR 6+ SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Buna noaptea,fetelor???
Mai ANITTA,daca ne mai domnesti mult chiar o sa ne-o luam in cap...Eu beau pt intrarea ta in 7 luni!Doamne ajuta sa va bie bine pana la capat!
DEEA ,ma bucur ca te-ai potolit!Cum te linistesti tu,n-o face nimeni....!
DIANA,sper ca ti-ai platit facturile si nu stai cu inimosul nostru in intuneric si frig!
ALBINUTZA,bun venit!Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!.
IOANA,stai linistita,nu-i cazul sa intri in panica,dar exista totusi amenintare de nastere prematura?De ce ti-a recomanadat injectiile?Si chiar daca ar fi sa fie asa,e mai bine sa nu fii luata prin surprindere ci sa fiti pregatiti.ZEN,ca agitam puii!
TITI,la fel,nu-i cazul sa te crizezi ,ca-ti faci rau si oricum nu-l determini astfel pe bebe sa se intoarca...ma gandesc cum il poate convinge sexul intensiv pe cel mic sa se intoarca,il gadila in talpi?...incerc doar sa te binedispun.Habar n-am de metode pt a determina un fat sa se intoarca,dar am vazut pe undeva (caut si daca gasesc pun linkul) o inregistrare cu un medic ce intorcea manual bebelusul in burta mamei in vederea nasterii naturale.Cat despre laptic,si eu stiu ce zicea Anitta,ca tine si de sete si de foame.
ANXY,deci azi am fost colege de suferinta...2 ceasuri mi-au mers fulgii,la propriu si la figurat...da vorba ta...cine-i fresh?.Eu tot ma gandesc cum oi mai rezista la urmatoarea sedinta ca azi am disperat-o pe biata cosmeticiana(nu neaparat cu smiorcaitul,dar ba lasa-ma ca am o contractie,ba stai ca misca, copilul,ba stai ca-mi blochezi fluxul pe aorta,ba ca am amortit de spate....)Azilul vesel frate!Ma bucur ca e karateka pustoaica ta,da nu ma bucur ca ti le trage chiar asa la ficati...Am facut si eu vo 2 ani de arte martiale
STEFULICI,CUCHILICI;TINUTA ,speram ca sunteti bine impreuna cu bebelushii vostri!
ANDRA_C si la noi in burta e mare harmalaie...uneori ia cate o forma de zici ca-i Alien gata sa iasa,si da,uneori bate din picioare de parca s-ar antrena pt ”Dansez pt tine”!Noi radem ca muta mobila prin casa...Si nu-l intereseaza ca stau jos sau in picioare...cand ii vine ...sa te tii...!
ASTEROPI,ori tu ,ori fetitza ,tot niste printzese sunteti!Sa va traiasca!
MIRINA,bravo gospodina!Nu fac ciorba la ora 6-7 dimineata nici daca -mi da careva bani!
Gata romanul si pe azi(sau mai bine zis pe ieri).Va pup de noapte buna!

Virginia 31+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

Albinuta..bine ai venit

TIGRUTZA multi pupici...mami,odihneste-te un pic..imi inchipui ce ai tras cu masina de spalat:(

MIHA 81,AEVER ,am primit requestul vostru...v-am bagat in listuta,dragelor

ANXY ,iubita esti tare draguta..frumoase cuvinte ne-ai adresat,mie si piticutei...daa,de mine ziceam o mica balenuta,fata de balenoaia care am fost la prima sarcina cu 20 kg in plus,pana acum sunt vreo 9+..dar mai mult pe burta si cur

subscriu la ce a zis ULIASI : "A, pompa de san, steriliztorul si biberoanele nu sunt "periculoase" pentru alaptare, sunt chiar necesare. Laptele praf insa e o maaare ispita... Imi tot zicea dr sa nu tin lapte praf in casa, ca la prima problema o sa sar imediat pe el si uite-asa se duce lapticul meu...."
eu am facut greseala de a da copilului o masa pe zi, de fapt la ora 12 noaptea ,lapte praf...tot asa din teama ca nu papa destul de la mine, sfatuita si de dr si de soacra..ca dee,cica o sa doarma mai bine copilul ca e mai saturata...de unde...si uite asa s-a invatat fata mea cu bibe si de pe la 4 luni a inceput incet incet sa refuze sanul...cand era treaza si era ora mesei...cand se trezea si o puneam direct la san ,papa de nu avea treaba...si am tinut-o asa pana pe la vreo 5 luni jumate,ba cu san ,ba cu muls si pus in bibe..pana cand s-a intarcat singurica...
acum stiu ce am de facut:)),da na, ma cuprinsese teama si panicata la prima sarcina, "ajutoarele" isi spuneau cuvantul..ca nu am laptele gras si de aia nu se satura fata,bla bla
dar ,dupa cum am mai scris intr0un post ieri...mie nu mi-a venit laptele imediat dupa nastere si vad ca nici acum ,la 30 sapt implinite ,tot nu da semne colostrul sa apara..mai asteptam, asa ca la cea mica am fost nevoita sa fol bibe in primele zile ,ca doar nu lasam copilul nemancat....cat am apasat si eu,pe sani, cat m-au terorizat si moasele...nimic frate, abia a 3a zi a venit si imi simteam sanii ca explodeaza...si cum zicea ANITTA am fol pompa electrica de muls din spital, ca inca nu o aveam pe a mea,am primit-o cadou mai tarziu, cam la 5 zile dupa ...asa ca puteti cere de la spital in caz ca aveti probleme....
eu una va recomand MEDELA ...si in spital tot de asta,dar dubla ,aveau...eu acasa ,am electrica , mini electric medela si e tare tare buna ca poti regla tu intensitatea cu care sa traga...nu ca altele care te trag de iti da sangele:(

trimit ca sa nu se piarda,ca iar scriu romane:)

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

ALINA 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

ANDRA daca ai stii ce furtuna e si la mine in burtica..valuri peste valuri face mandra:))..chiar ii spuneam DEEI azi ca aseara am avut program artistic pana la 4 dimi:))

GYAN...cred ca moda asta cu atentiile este peste tot,nu numai in romania sau aici...insa ,aici daca dai chiar fac ceva pt banii aia:))..plus ca in spital cel putin, sunt cu mult mai bune conditiile...nu mai vb de clinica privata unde e cam 3000 euro nasterea,dar esti mai bine ca la hotel de 5 stele:))

CUCHILICI..felicitari pt noile achizitii....buna treaba ai facut cu sterilizatorul de la AVENT...eu il am pe cel care are programul de sterilizeaza singur la 6 ore...asa ca ai in permanenta bibe sterilizate,fie ziua,fie noapte...a,da, se numeste AVENT IQ, parca..in orice ccaz sunt tare multumita de el!
ahh,nasoala treaba cu rubeola..cu toate ca daca ai anticorpi nu cred sa fie periculos pt tine si bebe

TITI143 am auzit ca ar da roade mersul prin casa in 4 labe:)..serios,nu glumesc..imi aduc aminte de o discutie asemanatoare de la odiseea fetitei mele...si cum a spus si dr..mult cichi-cichi:)))..poate il gadila in talpita,vb. lui VIRGIL:)))))...sa stii ca si mie imi e teama sa nu se intoarca pitica , ca de vreo luna e cu capul in jos...sper sa nu imi faca vreo supriza si sa ajung la cutit:)

VIRGI esti o dulce,dragutza

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

ALINA 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Buna fetelor!
Stiu ca e muuult prea dimineata pentru mine, asta e ora mea de mancat prunele uscate si realimentat cu apa.
Nu m-am putut abtine, rad singura pe aici, Virgi si iubi spune la fel ca bebster remobileaza casuta.
Titi am vazut mai de mult ca una din fetele de la odiseea de mart-apr, prietena mea Monna a avut problema asta cu bebe care s-a intors inainte de termen si fetele i-au dat niste link-uri cu ce sa faca si parca scrisese si ea niste sfaturi de la moasa ei.
burticile!

Elena 27+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Neatza fetele,
andra, asa este, o poveste care a inceput foarte erat, cu diagnostic descurajator, dar care cu ajutorul lui Dumnezeu va fi cu final fericit.

albinuta, inca nu stiu cum voi naste. Eu imi doresc natural, dar in functie de necesitati.. nu vreau sa pun bebelusa in pericol doar pentru ca vreau eu natural. Inca nu stiu cum va fi cu clexanul inainte de nastere. Am inteles ca la cezariana se impune oprirea tratamentului cu 2-3 zile inainte. La natural nu stiu, vom vedea.

virgi,si eu mamica optimista.
Joi merg si eu la control, abia astept sa vad pe unde-i este capul si unde picioarele.Cand e linistita e linistita de te baga in sperieti, dar si cand o apuca dansul.... nu-mi dau seama din ce da mai mult(picioare, maini, solduri... nu mi-am dat seama inca ce muzica-i place?)
mamicile si bebelusii

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Buna dimineata!
Multumesc pt primire, fetelor!
Astazi dam noi un capuccino

29+ cu Rares

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna dimineatza fetilii, poftiti la cafelutza

Deci nu mai pot ce ma dor soldurile, doamne cat dorm de rau, ma doare si spatele ingrozitor dar faza mai nasoala e ca nu pot sa stau mult pe o parte ca ma doare rau
Andreea spui tu ca de la perna nu te mai dor soldurile?? nu mi-as lua acum o perna dar nu mai stiu ce sa ma fac..

Felicitari fetele pentru achizitii, ce de-a lucrusoare ati cumparat

Stefulici ce faci cum mai esti? tot in patut?

Titi chiar nu stiu ce metode sa aplici dar cred ca te-a binedispus si pe tine Virgi ca eu asa n-am amuzat la faza cu il gadila in talpi..uff poate se intoarce inapoi cu capul in jos, dar cum l-ai simtit cat s-a intors??

Elena nu mai sunt la curent cu situatie Monei pana la urma s-a intors??

Anitta si eu stiu ca laptele de mama tine si de sete dar eu consider ca daca e vara e nevoie si de apa, dar asta e doar parereea mea..eu i-am dat si ma bucur ca bea foarte multa apa..

Astero ma uimesc persoanele neavizate care isi dau cu parerea ca nu mai e bun laptele..dar cum au tras respectivele concluzia asta, au facut ele analizala laptelui din ochi??off ma enerveaza la culme ca multe mamici au probleme de alaptare din cauza lipsei de informatii..si mie tot dupa 3 zile mi-a venit laptele, asa ca pana atunci bebe a mancat cu biberonul lapte praf, dar cum am ajuns acasa atata l-am pus la san pana a venit si laptele, mi-a facut si rani dar macar am ramas pe laptele meu..eu pompa, am avut una manuala dar am crezut ca imi smulge si creierii doamne ce nasol a fost, asa ca eu am prin teroare de ea..

trimit sa nu pierd mesajul..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Albinuta bine ai venit..multam de capucino, cafea nu vrei?

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 31+

Mergi la inceput