Aspirante optimiste! (773)Felicitari IPopica!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna fetele
Am inceput si eu sa imi mai revin, gata forte noi pt sapt viit.
Pup

sa se lase cu rodul dorit!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

buna fetelor,
Popicafelicitari sincere si din partea mea si te pup si eu poate ma molipsesc
Mihaela inca un pas trecut cu bine spre destinatia dorita.
Gina, Bob, Valicuta, Luciana, Yna pup pe burtica
Eu sunt in asteptare ca dupa chiuretaj nu stiu ce si cum.
De doua zile am o senzatie urata in gat, oare a luat o razna tiroida mea dupa ce am inceput trat cu aspenter? il iau la 12 ore departere de eutirox asa cum mi-a fost recomandat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

Ma gandesc sa-mi ajut tiroida cu ceva naturiste. Daena tu ziceai ceva de tinctura de sanziene galbene, cum se ia si cum te-a ajutat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha_23

Ma gandesc sa-mi ajut tiroida cu ceva naturiste. Daena tu ziceai ceva de tinctura de sanziene galbene, cum se ia si cum te-a ajutat?

Buna Miha.Ca sa nu iti spun prostii caut imediat sticluta si ma uit pe prospect.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha_23

http://www.daciaplant.ro/products/view/100-tinctura-de-sanziene

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

daena,tie ti-au venit uratii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Buna dragele mele!

IPopica, FELICITARI! Sarcina usoara si la termen si foarte important, sa-ti pastrezi umorul pe toata durata sarcinii si chiar in sala de nasteri ( cand va ajunge momentul)!

Miha, ma bucur foarte mult ca totul e bine, sper din tot sufletul, de Paste sa ne dai si tu vestea cea mare!

Eu sunt foarte somnoaroasa, balonata si din cand in cand ma doare burtica (atunci ma ingrijorez sa nu se intample ceva - cum a fost data trecuta - dar ma rog la Doamne Doamne sa ne ajute!)
Ieri am fost la manastirea Prislop, a fost foarte frumos, m-am rugat pentru toate si bineinteles ca am luat si listuta de pe prima pagina cu mine!
Azi am fost si la gineco- totul e bine, e in uter si are 3,1mm . Am facut beta si joi (183) si ieri (544) pantru ca m-a durut burtica joi foarte tare.
Va pup pe toate si astept vesti cat mai bune de la voi!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

ynama bucur mult ca e bine bebesi mie mi-a zis o colega acum sa mergem la manastirea prislop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Yna, baga nospa, ai voie sa iei vreo 6 pe zi (de 40mg). Nu astepta sa ai dureri, ia tot timpul. Sa iei un nospa seara, ca face mult bine uterului. E eficient si pentru vasele de sange si circulatie, ciudat pt Nospa, dar asa zic medicii.
Ia si 2 MagneB6 pe zi ca relaxeaza uterul.
Atunci cand stai pe scaun, incearca sa stai cu burta cat mai relaxata, sprijinita pe spatar (asa, lungita), eventual, ridica picioarele pe ceva (un scaunel, o cutie de hartie de xerox, vezi tu).
Multumim ca ai dus listuta la manastire!
Miha,din ce am citit, dupa chiuretaj ar trebui sa apara menstruatia la maximum 40 de zile. Pana atunci, daca nu ai dureri mari si febra, e OK.
Gaby, pup cu drag!
Anca, m-ai distrat cu cracanatul...ca io ma gandeam ca nu vad unde e problema, dar din ce ai scris in continuare, tu te refereai la cracanat la dr. si eu ma gandeam la .
LumyMony, ai grija, am citit recent ca branca strica spermograma...Uite, vezi ce scriu niste fete aici, pe alt forum cu aceeai tema (scriu fetele si cu ce au avut baietii rezultate bune):
http: //forum. infertilitate .com/viewtopic.php?f=2&t=13
Eliminati spatiile libere din adresa site-ului.
P.S.: Informatiile de pe acest site sunt de incredere, le citesc de ani de zile pe fete, am testat si verificat ce spun.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput