Aspirante optimiste! (773)Felicitari IPopica!!!
Raspunsuri - Pagina 3
ancadragoman spune:
Hello
Eu Z2
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Hello Eu Z2 anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! DE TOATE PENTRU TOTI!! |
dar MERGEM INAINTE!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
LumyMony spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet lumyasa sa faceti.nr e la limita,iar mobilitatea e f buna.cu formele normale cum stati?nu e o spermograma rea.poti ramane gravi linistita. |
velvet spune:
lumy,stati f bine.sunt fff importante formele normale,sa fie cat mai multe.noi avem doar 10%deci slabe sanse sa raman natural.nu stiu daca avem sanse nici cu inseminare.vedem dupa terminarea tratamentului.noua ne-a zis dr ca prostata e fff importanta pt o spermograma bunaeu zic sa repetati cam la 3 saptamani o luna dupa terminarea tratamentului,ca sa nu influenteze rezultatul.succes!
ancadragoman spune:
Va multumesc fetelor,nu sunt suprata pentru ca nu imi facusem sperante prea multe.Nu raman eu asa usor insarcinata ,inainte trebuie sa ma cracanez la vreo6-7 medici,sa imi ia cateva kg de sange si eventual o operatie mica .
Va multumesc pentru sustinere
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
gina85 spune:
Buna foruminelor
Anca si sa fie bine luna viitoare
Gabyv te monitorizezi pt inseminare,nu?
cu un dragonel...
Inima nu cunoaste ratiunea,