Aspirante optimiste! (773)Felicitari IPopica!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Moni nu pot sa cred,imi pare tare rau ca e endo.Dar tu stii ca Ylari a reusit cu endo,1sg trompa si un sg ovar sa faca 2 bebelusi.
Asa ca desi acum totul e negru sunt sanse sa fie bine.
Mult curaj
Dar ce simptome aveai?
Iti tin pumnii sa te refaci repede.

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Asaaa, ca-s pusa la curent acum:

Saru'mana pentru urari; dupa ce-mi primesc insigna oficiala promit sa va raspund/multumesc nominal. Momentan sunt mai retinuta asa (ca sa nu zic constipata).

Daena, ce facusi la doftor? Ziceai ca-l vizitezi azi.

Miha, te refaci tu repede repede si luna viitoare sa te vaz la titlu

Monique? A iesit din operatiune?

I.P.

Deci, dupa o asteptare de 15 min am vizitat pe o dna doctor, nu pe dr barbat la care am mai mers.La cat m-am chinuit aseara sa-mi epilez si aranjez < maimutica > nu s-a aratat impresionata deloc.I-am explicat din nou toata povestea, finalul ca eu sunt ziua 36 si nimic la orizont si ca eu neaparat vreau un bebe.La eco totul a iesit bine, a tot masurat si calculat si a zis ca acolo e tot ok.Si mi-a dat Clomiphene sa iau din ziua 5 pana Z 9 cate 1 pe zi si sa merg imediat dupa 9 la monitorizare.Cam atat.Si sa astept sa vina ciclul.I-am raspuns ca data trecuta am asteptat cam 6 luni si nu a venit dar ea zice ca de data asta vine.Vom vedea.Daca nu vine pana la sf lunii iar ma duc.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Asaaa, ca-s pusa la curent acum:

Saru'mana pentru urari; dupa ce-mi primesc insigna oficiala promit sa va raspund/multumesc nominal. Momentan sunt mai retinuta asa (ca sa nu zic constipata).

Daena, ce facusi la doftor? Ziceai ca-l vizitezi azi.

Miha, te refaci tu repede repede si luna viitoare sa te vaz la titlu

Monique? A iesit din operatiune?

I.P.

Partea frumoasa acum. Dupa ce am iesit de la cabinet m-am dus si mi-am cumparat un tricoas foarte frumos, de gravidutza.Nu de alta, da sa nu fiu luata prin surprindere. Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna sera fetelor!!! in sfarsit prinsei o fereastra si ma pun repejor pe din urm!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mica26

Buna dimineata, fetelor!!!
uof...mi-am luat cea mai mare teapa...mi-am facut dimineata un test de sarcina si din nou negativ. ii comunic scumpului meu sot rezultatul si i-am zis ca vreau sa merg sa fac hcg-ul.el mi-a zis sa mai astept cateva zile, dar bineinteles ca nu am rezistat. dar mai bine il ascultam...pentru ca nu am avut timp sa ajung la suceava la synevo,am zis sa-mi recoltez la mine la falticeni...si m-am dus la o clinica privata, care se presupune ca are lab propriu...dupa ce imi recolteaza doamna aceea, o intreb...vin la 4 dupa rezultat,nu? la care ea se uita la mine si incepe sa rada...vineri cel mai devreme aveti rezultaul!!!probele se trimit la bucuresti!!! sa mor nu alta!!!de-acu bafta, Camelia, la asteptat!!!
sunt o mare vacuta ca tip la o poarta mare si frumoasa!!!

o zi minunata va doresc si o saptamana cat mai usoara!!!
multumesc velvet si tuturor fetelor pentru sustinere!

p.s. sa nu faceti ca mine!!!!

Mica

uffffffff ce situatie!!! totusi mai incearac un test de sarcina pe miercuri!cine stie poate afli raspunsul mai devreme!!!
hai cu dragonelul!!!!

Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui velvet

micasucces!poate e bebe.asteptam impreuna.

eu nu am de ce sa fac ca tine,pt ca mie nu imi intarzie niciodata.deja am spotting

nu fi trista , sunt convinsa ca iepurasul o sa-ti pregateasca o !

Mergi la inceput

Mihaelama bucur ca ai trecut cu bine si peste aceasta interventie, mai mult a sigur k ai sa ramai pe cale naturala!!!
ce ocupat va si anul acesta!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Fetelor eu astept sa intru la operatie
Sunt lesinata de foame :)
Miha, ma bucur ca esti binee

Va scriu imediat cee sunt apta, de pe telefon,
Ca si acum

Aspenter (75 mg) 1/zi

ca totul sa fie bine la sf interventiei si bebe sa vina repede-repejor!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IuliaCospy

Da, se pare ca n-am fost chiar dusa cand am zis testarea pe 11-12, chiar daca a fost mai devreme de 28 de zile de la UM. Deci test negativ si deja z1.

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

imi pare rau pt z1!!!

Mergi la inceput

Deny, tu pe unde umbli?

Mergi la inceput