Rezultat spermograma

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor, ma bucur ca v-am gasit am si eu spermograma sotului facuta la 3 zile de abstinenta si interpretata de 2 doctori care nu au zis acelasi rezultat, unul a zis ca e bine iar celalat ca din toti spermatozoizii doar 25 % sunt viabili iar din cei viabili doar 1 din 4 inainteaza, mai jos scriu rezultatele la concluzie e scris normozoospermie

volum-5ml val.ref->=2
lichefiere-abnormal
aspect-normal
vascozitate-normal
ph-7,2 -Val.ref >=7,2
wbc conc >1M/ml

SQA-V automated tests
sperm.conc-90,3 M/ml val.ref>=20
mobilitate% 61,9 %
inaint.prog,rapida25,4% val.ref.>=25
inaint.prog.inceata 32,1%
mobilitate nonprogresiva 4,4%
imobilitate 38,1 %
MORPH% WHO
Forme normale 3rd 52,5% val.ref >=30
conc sperm mobili 55,9 M/ml
inaintare progresiva rapida 22,9M/ml
inaintare progresiva lenta 28,9 M/ml
M/ml mob prog+morf norm 47.4 M/ml
vitezainaintare 8mic/s val ref >=5
index mobilitate 174 val.ref >=80
nr total spermatozoizi 451,5M/ejac val.ref >=40
nr sperm cu motilit norm 267,4 M/ejac
inaintare progresiva 259 M/ejac >=20
nr tot sperm functionali 114,8M/ejac

testare manuala
aglutinare -
agregare moderata
epitelii rotunde 1,0 M/ml
rbc 0,0 M/ml
viabilitate 25%

morfologie manuala
%morfologie normala 55 %
defecte ale capului 15 %
Gat/col 10 %
defecte ale cozii 10 %
resturi citoplasmatice 5 %
pinheads 5%

alte testari manuale

culoare alb-galbui
aspect opalescent
elemente imature rare

Va rog mult spuneti-mi ce tratamente naturiste as putea sa ii dau ca eu am facut o laparascopie saptamana trecuta care a iesit bine sii pana luna viitoare vreau sa ii mai imbunatatesc si lui situatia sa facem acum cat e curat la mine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylygry spune:

Buna Alex
iarta-ma ca nu am mai postat aici. Ar fi bine sa faci spermo la Medlife sau in alta parte unde au medic genetician care analizeaza spermo, nu doar laborantul. Vei gasi mai multe detalii la subiectul deschis de Tanno, este tot la "Asteptand o min in viata noastra" si se numeste "oligoastenoteratozoospermie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mihaela la un momentdat si sotului mei i se daduse un diagnostic asemanator , din fericire l-am repetat la Debrecen si s-a dovedit ca era gresit asata nu conteaza ,vreau sa-ti spun ce tratament ne-a dat doctorul pentru sotul meu pentru a creste nr de sa creasa si sa fie viabili.

Sunt doar vitamine dar ajuta ;
- vitamina C 1000 mg/zi
- vitamina E 300 mg/zi
- seleniu
- zinc
si Barca Ursului - produs naturist ce face minuni , ei din Ungaria recomandau produsul romanesc , il gasesti la magazinele naturiste sau plafar.

succes , ma bucur ca trompele sunt ok ,

- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza FIV la debrecen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Multumesc olimp.
Din toate cate 1 pe zi?
Branca ursului pastile da, ca e sofer si tinctura nu ii pot da.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

mihaela
da in fiecare zi , daca de la farmacie iti dau concentratii mai mici da-i mai multe pastile o data , de exemplu eu nu am gasit vitamina e 300 mg ci doar de 100 mg asa ca ii dau trei pastile o data , seleniu de 100 mcg e suficient iar zinc de 15 mg .

barca ursului nu conteaza sub ce forma o consumi doar sa fie , si tu poti sa iei e recomandata , poti citi despre ea pe net doar lucruri bune . In orice caz fiind minerale si vitamine nu au cum sa faca rau .
Seleniu si Zincul sunt mineralele care stau la baza procesului de spermatogeneza asa ca sunt binevenite iar vitamina C si E e data pentru vitalitate si nu numai . Eu iti tim pumnii sa reusesti in ceea ce-ti propui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp
daca de la farmacie iti dau concentratii mai mici da-i mai multe pastile o data , de exemplu eu nu am gasit vitamina e 300 mg ci doar de 100 mg asa ca ii dau trei pastile o data

Buna

Si eu ma bag ca musca in lapte
Dar nu puteam sa stau deoparte dupa ce am citit

Atentie la BU fetelor !!!
Neaparat sa le dat sotilor vostri si ceva pt. protectia prostatei in timpul tratamentului, daca chiar credeti ca trebuie sa il ia
Nimeni nu ia in considerare si efectele dezastruoasa asupra prostatei(...ei...si ea acolo...cat timp nu deranjaza, nu i se da atentie)si nici pe prospecte nu se prea sinchisesc sa o spuna

La fel si la Vit. E mare atentie !
Surplusul nu e bun !...care surplus e ?!
De aceea nici nu se mai gasesc capsulele de 400
am zis ca e bine sa stiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

sunt de acord cu ani.branca ursului face si rau,se da doar in urma efectuarii dozarilor hormonale,iar vitamina E face rau daca e in surplus.sotul meu ia o capsula pe zi de 100,15 zile/luna.

Mergi la inceput

ani si velvet eu nu ma referem la supradozare , in cazul nostru doctorul i-a dat reteta cu 300 mg/zi vit E , si ziceam ca la farmacie am gasit doar de 100 mg in consecinta ia 3 pastile ca sa faca dozajul prescris de doctor . Departe de mine ideea de a supradoza , cum e si zicala " tot ce e prea mult strica "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Olimp am inteles f, bine ca asa i-au fost date de medic, tocmai de aia am si spus
vezi ca o mai iau si ei pe aratura...din exces de zel(vorbsc din experienta)
vit e asa cum la noi ingroasa endometrul, la ei ingroasa sperma

succes

Mergi la inceput

ani g am inteles , oricum nu mai trebuie sa le ia pentru ca spermograma din romanaia era gresita , da greu de crezut dar asa s-a intamplat , aici i-au pus diagnostic de ologospermie , si cand am ajuns acolo la nr total de era cu un zero in plus , deci nici pe departe oligospermie.

multumesc , nu stiam ca vit E , actioneaza asupra vascozitatii mat seminal.

Mergi la inceput