Bahamas sau Republica Dominicana?

Bahamas sau Republica Dominicana? | Autor: Victoria_mami

Link direct la acest mesaj

Buna. Acest subiect este probabil mai mult ptr. cei din America de Nord-Canada. (ptr. ca suntem mai aproape)

A fost cineva in Paradise Island Bahamas sau in Punta Cana, DR? Unde e mai indicat ptr. copil de 4 ani? Vacanta asta va fi in primul rand ptr. Victoria si vrem sa fie family friendly. Ce hoteluri ati recomanda in Bahamas si/sau Punta Cana ptr. 2 saptamani?
Multumesc.

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Uite aici niste povesti mai vechi despre Republica Dominicana...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12173&whichpage=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Eu am fost doar in Bahamas, in Nassau,am stat la Hilton Colonial(cam asa ceva )! Mie mi-a placut foarte mult. Probabil cea mai mare atractie din Bahamas,Paradis Island este Atlantis.....daca ai ocazia sa te cazezi acolo,ti-ai rezolvat toate dorintele !!!!:) Noi am petrecut o zi minunata acolo !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Nu am fost in nici unul din aceste locuri din pacate :( dar am prieteni si rude ce merg regulat cu copiii la Punta Cana - mai specific la Dreams Punta Cana- si sunt foarte multumiti:) E foarte child friendly cu tot felul de atractii si showuri pt copii. Eu am vazut doar poze si arata foarte bine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Va multumesc ptr. raspunsuri. Speed, asta vreau, family friendly, cu multe de facut ptr. Victoria. Ca noua ne ajunge oceanul si soarele

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Eu am fost in Punta Cana la Hotel Grand Palladium.
De vis. Nota 20. Nimic de reprosat. Si am stat 2 saptamani.
Este un resort foarte mare cu multe sali de spectacole, discoteci, insa mai putine locuri pentru copii. Este adevarat ca noi nu aveam copii pe vremea aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Micky, multumesc. SI noi tot 2 saptamani vrem.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput