Bahamas sau Republica Dominicana?
Buna. Acest subiect este probabil mai mult ptr. cei din America de Nord-Canada. (ptr. ca suntem mai aproape)
A fost cineva in Paradise Island Bahamas sau in Punta Cana, DR? Unde e mai indicat ptr. copil de 4 ani? Vacanta asta va fi in primul rand ptr. Victoria si vrem sa fie family friendly. Ce hoteluri ati recomanda in Bahamas si/sau Punta Cana ptr. 2 saptamani?
Multumesc.
Raspunsuri
Iris2002 spune:
Uite aici niste povesti mai vechi despre Republica Dominicana...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12173&whichpage=2
luxe spune:
Eu am fost doar in Bahamas, in Nassau,am stat la Hilton Colonial(cam asa ceva )! Mie mi-a placut foarte mult. Probabil cea mai mare atractie din Bahamas,Paradis Island este Atlantis.....daca ai ocazia sa te cazezi acolo,ti-ai rezolvat toate dorintele !!!!:) Noi am petrecut o zi minunata acolo !!!!
speed spune:
Nu am fost in nici unul din aceste locuri din pacate :( dar am prieteni si rude ce merg regulat cu copiii la Punta Cana - mai specific la Dreams Punta Cana- si sunt foarte multumiti:) E foarte child friendly cu tot felul de atractii si showuri pt copii. Eu am vazut doar poze si arata foarte bine :)
Victoria_mami spune:
Va multumesc ptr. raspunsuri. Speed, asta vreau, family friendly, cu multe de facut ptr. Victoria. Ca noua ne ajunge oceanul si soarele
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Micky2007 spune:
Eu am fost in Punta Cana la Hotel Grand Palladium.
De vis. Nota 20. Nimic de reprosat. Si am stat 2 saptamani.
Este un resort foarte mare cu multe sali de spectacole, discoteci, insa mai putine locuri pentru copii. Este adevarat ca noi nu aveam copii pe vremea aia.
Victoria_mami spune:
Micky, multumesc. SI noi tot 2 saptamani vrem.
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia