Piersicute de iulie august (22)
Raspunsuri - Pagina 19
ned spune:
Tocmai ce mi-am facut si eu comanda de dresuri pe fiore.ro (bumbitza mi-a dat pontul).
la kiabi am vazut si eu blugi insa din pacate sunt mari de mine. E bine ca vine vara , ca vom purta rochite
19+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
muraturica spune:
Ce vorbarete ati fost azi.
Sa vedem ce imi mai amintesc asa inainte sa merg la culcare.
Am luat o pereche de blugi de graviduta si doua bluzite. Dragute si scumpe.
Nici nu vreau sa ma gandesc cat am mancat azi. Incep sa iau proportii, desi mi se parea ca stau binisor pana acum.
Ma bucur ca au revenit fetele care nu au mai scris de mult.
Bumbitza, sanatate la cea mica.
Trebuie sa recunosc ca nu stiam ca exista dresuri de gravide. Chiar ma intrebam ce o sa ma fac cand nu voi mai incapea in cele normale.
Reportajul de pe Pro, cu celulele, m-a pus si pe mine pe ganduri. Nu intentionez sa fac mai mult de un copil (cel putin asa gandesc acum), deci transplantul intre frati nu e un motiv suficient pentru mine. Cine stie, poate pana la nastere ma razgandesc.
Daca mai imi aduc aminte ceva, va mai scriu maine de la birou.
Noapte buna.
16+
Porumbita spune:
ms fleu, am prins o vreme super faina, 17-19 grade cu soare.
ati factut deja comanda pe fiore.ro?
e o suma minima?
ali24 spune:
buna fetele vorbarete
ada sunt pe aici si eu.am tot citit de pe tel si mi a fost greu sa scriu
ce ne a lovit azi pe majoritatea cu fasole?s a transmis pofta prin telepatie?
in rest profitam de vremea frumoasa si stam mult mult pe afara.aseara nu am avut insomnii dar in schimb am avut vise nasoale.sper ca in seara asta sa nu mai am nici vise urata si nici insomnii.
felicitari la cele care ati aflat culoarea carutului.
bun venit noilor burticute
la multi ani celor care au sarbatorit de curand ziua de nastere(fleur...)
22+
rafael albert(25.05.2007)
freedelia spune:
Salutare fetelor, va scriu doar scurt, sa va zic ca suntem toti ok, dar cu 3 zile de nastere in 2 saptamani Este o mare nebunie. Maine este ultima zi de nastere, alui Jodie, petreerea cu fetite o are maine seara si apoi Sambata o sarbatorim in familie si apoi GATA!!! Si duminica iar pleaca Coleman, de data asta in State... O saptamana.
Biri -- zi-mi simie te rog da ai idee unde se gaseste Triple Paste diaper cream, la Jane numai asta functioneaza, insa eu nu am cumparat-o niciodata din State. Primulmtu, care a ajuns un an jumate, l-am cumparat de la o mamica de aici. Acum vreo 2 saptamani a facut saracuta un rash asa de nasol si abia acum a trecut, dar am folosit deja jumate de tub si vreau sa am unul de rezerva. Nu are timp Coleman sa cmpere online, pt ca nu sta toata saptamana la acelasi hotel, sta o noapte in San Fran, apoi 3 nopti intr-un hotel si 3 in altul, asa ca nu prea merge sa comande online. Ai idee daca se gaseste la Walgreens sau la Walmart? La health store nu cred ca are timp sa ajumga.
Va pup, fug, trebuie sa merg sa livrez un port bebe, apoi sa merg sa fac rezervari pt petrecerea lui Jodie, vrea manicura cu fetele la salon si apoi merg toate la salonul de coafura, usa un usa cu cel de unghii, sa se spele pe cap si coafeze. Apoi venim aasa pt pizza si tort. Si joaca bineinteles.
Am sa va povestesc ce am facut la fiecare petrecere ca sa vedeti ce nebunie a fost la noi saptamanile astea...
Va pup!
Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
b_1403 spune:
Neata fetele. Dau cafea ca nu am mai dat de mult.
Bumbita ce burticuta mare si dragalasa ai (sa nu fie de deochi) o sa fie o grasana de fetita. Si Ilinca scumpica foc sa iti traiasca.
De mult ma tin sa laud si baiatu Adei care e un frumusel. Daca nu s-a inselat medicul (sper ca s-a inselat) o sa am o fetita si o sa ii fac cunostinta cu baiatul Adei .
Fetelor sunt tare curioasa cum se misca micutii vostri pentru ca la mine cateodata simt exact locul unde loveste (nu stiu daca ma fac inteleasa) si cateodata e ca un val ce traverseaza intreaga burtica din stanga in dreapta si invers de vreo cateva ori bune de ma face sa iau pauza de la orice fac. Astea or fi contractii?
O zi buna
Beatrice 20 + cu 80 %
Bumbitza spune:
Neata! Beatrice binevenita cafeaua, aseara am dormit cam naspa nu stiu de ce ca nu m-a suparat nimic, poate doar gandurile.
Multumesc pentru complimente
Eu nu cred ca-s contractii ce simti tu, e bebe care da party Si eu imi faceam probleme la prima sarcina ca am vreo contractie, dar cand vor veni cu adevarat, pai sa te tii ca nu se compara cu altceva. Altfel, poate sunt contractii pregatitoare si atunci se mai intareste burtica pret de cateva secunde, dar e normal.
mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 13+ cu piersicut/a dulce foc
Bumbitza spune:
Ned, sa porti cu placere dresurile!
Porumbita, mi se pare ca e o suma minima la care daca ajungi nu mai platesti transport, eu n-am atins-o si am platit vreo 15 ron in plus daca mi-aduc aminte bine, sper sa nu ma insel ca v-am zis ca nu prea mai am memorie de elefant
Muraturica e mai bine fata, sper ca luni sa fie complet trecuta raceala si s-o pot duce la cresa. Pana la urma la tine bebe e roz, asa cum doreai?
Ma duc sa trezesc somnoriciul ca altfel imi pune nervii pe bigudiuri pana diseara si nu vrea sa doarma nici la pranz.
Bumbitza spune:
Freedelia sa-ti traiasca copiii, sa fie sanatosi si sa aveti petrecere frumoasa!
muraturica spune:
Buna dimineata.
Multumim de cafea, Beatrice.
Bumbitza, e roz caruciorul, dar dr. nu era chair sigura si am zis ca mai astept pana il pun la semnatura.
Freedelia, la multi ani pentru toti sarbatoritii tai.
La mine se anunta niste zile ocupate....
Va pup.
16+