Piersicute de iulie august (22)
Raspunsuri - Pagina 13
r_ocsy spune:
Ploua .... tot e bine ca nu ninge .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 24+
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
muraturica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura32 Muraturica cred ca si eu mai astept sa se mai schimbe ceva , oare se mai poate? 22+ |
Orice se poate, dar mi se pare mai greu sa se insele doctorul cand zice ca e baietel. E greu sa dispara ce are baietelul. In schimb la fetita, poate era acolo, dar nu a vazut dr.
Pana la urma cand ii avem in brate, nu cred ca mai conteaza gandurile de acum.
16+
anaoi spune:
Buna fetelor,
N-am mai intrat de ceva timp pe aici; am fost internata din nou in spital si am iesit luni. Bineinteles ca problema si dilema era tot hematomul pe care il am din saptamana 14 si care cica a devenit cronic. Am iesit din spital cu grosimea de 7 mm dupa 2 luni de tratament si repauz la pat.
Ieri am fost sa fac ecografie 4D la d-nul dr. Iosup si copilul este ok. Avem un baietel care are 506 g, 18 cm lungime, colul era inchis si are valoarea de 4 cm, lichid amiotic de 19 cm, iar hematomul este de 15 mm.
Nu stiu de ce tot mereu apare diferenta de valoare la hematom: in spital era de 7 mm si aici a fost de 15 mm. Probabil din cauza aparaturii intr-o parte e ecograful de 2D si in partea cealalalta parte de 4D. Oricum in ambele cazuri mi s-a spus ca hematomul a devenit cronic.
Ma voi duce la control peste 2 saptamani, pana atunci am medical si trebuie sa-mi urmez tratamentul si sa stau in pat.
Am inceput sa ma ingrijorez fiind ca se apropie perioada in care voi depasi cele 90 de zile de concediu medical si am inteles ca trebuie sa ajung la comisie pentru prelungire. Nici nu stiu unde trebuie sa ajung, la ce policlinica, eu avand domiciliul in Bucuresti sector 2. Sper ca pana pe 7 aprilie cand voi implini cele 90 de zile de medical sa ma lamuresc cumva.
22+
Laura32 spune:
citat din mesajul lui anaoi Buna fetelor, N-am mai intrat de ceva timp pe aici; am fost internata din nou in spital si am iesit luni. Bineinteles ca problema si dilema era tot hematomul pe care il am din saptamana 14 si care cica a devenit cronic. Am iesit din spital cu grosimea de 7 mm dupa 2 luni de tratament si repauz la pat. Ieri am fost sa fac ecografie 4D la d-nul dr. Iosup si copilul este ok. Avem un baietel care are 506 g, 18 cm lungime, colul era inchis si are valoarea de 4 cm, lichid amiotic de 19 cm, iar hematomul este de 15 mm. Nu stiu de ce tot mereu apare diferenta de valoare la hematom: in spital era de 7 mm si aici a fost de 15 mm. Probabil din cauza aparaturii intr-o parte e ecograful de 2D si in partea cealalalta parte de 4D. Oricum in ambele cazuri mi s-a spus ca hematomul a devenit cronic. Ma voi duce la control peste 2 saptamani, pana atunci am medical si trebuie sa-mi urmez tratamentul si sa stau in pat. Am inceput sa ma ingrijorez fiind ca se apropie perioada in care voi depasi cele 90 de zile de concediu medical si am inteles ca trebuie sa ajung la comisie pentru prelungire. Nici nu stiu unde trebuie sa ajung, la ce policlinica, eu avand domiciliul in Bucuresti sector 2. Sper ca pana pe 7 aprilie cand voi implini cele 90 de zile de medical sa ma lamuresc cumva. 22+ |
Ioana activeaza-ti PM si vb
22+
mcrissa spune:
balanta ma bucur mult ca suntem impreuna la odisee.iti mai amintesti de micii de la Fundeni?tu faci ceva injectii pentru contractii?ca eu deja ma chinui cu ele si iau doar no-spa, sa vedem cat mai pot sa merg la munca.Vei avea doi baietei?
Fleurdelise ,da, voi mai avea un baietel, multumim de urariin poza este Vladut, baietelul mai mare, minunea noastra care a venit dupa 5 ani de rugaminti la Dumnezeu.La multi ani pentru sot!ai facut prajitura pentru sotul tau?
r_ocsy asta m-a suparat si pe mine la solutia de la chicco, exagerat de parfumata.eu mai sterilizez aparatul de aerosli si apoi la primul aeroslo miroase de te apuca tusea.cat despre fierberea biberoanelor eu ma fiert si de plastic si de sticla, deci este o solutie buna pentru fete sa le fiarba una-doua zile pana isi cumpara altceva.
rodica nu stiu ce sa-ti spun despre canesten, dar 3 pastile de Magne B6 iau si eu zilnic, am luat chiar 4 pana acum o saptamana, am luat toata sarcina si la primul bebe si e un baietel perefect.la prima sarcina am luat Elevit, acum iau Femibion 2, mi se par mai bune , au in plus si ulei de peste, cica il face pe bebe mai destept
Cristina,fericita de baietel golanel Vlad-Stefan (3 ianuarie 2010) si 16+
Atat sunt de mare
mcrissa spune:
fleurdelise carceii apa de obicei cand te intinzi, eu asa ma abtin sa ma intind si ce m-as mai intinde, ca ma dor toate oasele
adarev si la mine alaptatul a fost foarte greu la primul bebe, de fapt ce alaptat ca am folosit numai pompa, nu a putut bebe sa suga, nu am deloc sfarcuri si sanii sunt rotunzi, nu are de ce sa prinda.am avut o pompa electrica duala, foarte rapida si nu durea deloc, dar stresant oricum.
laura felicitari pentru baietel, sa fie sanatos!si noi am visat la o fetita, dar se pare ca tot baiietel este
Cristina,fericita de baietel golanel Vlad-Stefan (3 ianuarie 2010) si 16+
Atat sunt de mare
adarev spune:
Fetele cu īntārziere si eu pe aici. Laura buna cafeaua. Sunt la serviciu si nu mai termin cu treaba. Am ni#537;te ameteli de nu va vad.
Ada
b_1403 spune:
Neata fetelor.
Ada si Ali ati mers luna asta sa faceti anticorpi antirh? Eu cu greu am reusit sa imi aduc aminte ca a trecut o luna si azi am fost si mi-a luat sange. Maine primesc si rezultatul, sper sa fie bine totusi.
Felicitari Laura pentru baietel (eu baietel vreau..dar cica ar cam fi disparut cucu intre timp..astept morfo sambata viitoare)
Va pop
Beatrice 20 + cu 80 %
balanta_tm spune:
mcrissa, si eu ma bucur sa ne intalnim aici. da, fac nospa+scobutil. la mine isi fac efectul mult mai bine decat nospa-ul oral.
la ultima eco, dr zicea ca unul din bb-i ar fi fetita, dar eu simt ca sunt doi baietei, asa cum mi s-a spus la morfofetala de trim I. oricum, nu avem preferinte: baietei, fetite, nu conteaza pt noi. doar sa fie sanatosi si sa ii ducem cat mai aproape de termen.
contractii ai des?
cu seriviciul ai trecut macar la 6 ore?
medyn forte nu mai iei? mergi doar pe femibion2? clexane faci 0.4?
cum as putea uita curtea de la fundeni si micii aia? :))
laura, felicitari pt eco!
Laura32 spune:
citat din mesajul lui balanta_tm laura, felicitari pt eco! |
Multumesc mult Balanta si tu sa ai bebeii sanatosi si vanjosi
22+ Andrei