Piersicute de iulie august (22)
Raspunsuri - Pagina 11
adarev spune:
Salutare fetele. Dana chiar ma intrebam ce este cu tine.Roxy foarte tare ce ai povestit tu. Asa cum v-am spus ptr. mine alaptatul a fost cea mai groaznica experienta. Sper sa nu se repete. Oricum, traiasca pompa sa vad acum de care, si pungile colectoare de lapte.La Tudor am avut de aceea tip seringa. Imi amintesc si acum cum imi curgea sange si plangeam de durere. O sa incerc sa ma pregatesc cu crema de lanolina, cu aparatorile de silicon si cu pompa. Asa voi pleca eu la spital.Rodi, in perioada asta suntem predispuse la tot felul de infectii vaginale inclusiv si candida.Canestenul este foarte bun si nu afecteaza bebelul.Doamne, numai 2 kg, ce fain. Eu am luat deja 5 kg,am 55 de kg. Voi va confruntati cu oboseala cand mergeti?Eu am inceput sa obosesc cand urc dar si cand merg repede. Ma gandesc ca poate din cauza tocurilor, dar am aceeasi senzatie si fara. E tare nasol.Sper sa nu am vreo tensiune, eu care sunt cu ea mereu mica.
Ada
Laura32 spune:
Buuuuuuuun , am revenit de la DR , am o minune de baietel ... asta este am vrut fata dar am baiat , exact cum va spuneam zilele trecute , este un puturos , ii este lene si sa se intoarca si uite asa a durat morfologia o ora , cand cu picioarele pe la ochi , cand rasucit , cand cu mainile pe fata si d-na DR alerga dupa el ... O sa ma obisnuiesc cu ideea ca este baiat , visam la rochite si bentite dar....
Spunea cineva de Magne B6 ca are 3 pe zi , eeeeee eu am 6 buc pe zi , deci nu este mult deloc .
Cu BB totul este ok , are de toate la purtator dupa eco ma impuns rau de tot , era suparat ca a fost deranjat din somn si m-a bubuit tot drumul pana acasa ... a fost prima noastra cearta , nu stiu de ce dar a apasat DR cu eco pe burta cam tare de ma durea si pe mine
Fleur LA MULTI ANI sotului si toate cele bune .
22+
Fleurdelise spune:
Ada, sa iti traiasca flacaul, ce cool e el cu freza aia, cred ca deja umbli cu batzul dupa fetele care ii dau tarcoale!
24 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Fleurdelise spune:
(Am scris simultan cu Laura):
Chiar asteptam vesti de la tine, felicitari pentru nazdravanul bine dotat ! Sa fie sanatos si sa creasca voinic in burtica pana la soroc!
Si al meu e puturos nevoie mare si cu manutzele pe ochi la fiecare eco (cred ca ii deranjeza ceva?). Dr. apasa mai tare ca sa vada mai bine sau sa ii schimbe pozitia, nu te ingrijora. Pe mine ma apasa zdravan si scutura doar doar si-o lua lenesul manutzele de pe fatza (nu le-a luat)...
Facem liga piersicosilor care vor umbla dupa piersicutele lui Rocsy, Carmina et. comp....
24 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Laura32 spune:
Multumesc pt urari Fleur , intradevar apasa ca poate doar/doar se v-a misca si el ... si nimic , nu-l mutai sub nici o forma , a trebuit sa intrerupa eco , am iesit afara si am revenit dupa 20 min ... a asteptat sa-si schimbe pozitia ca nu reusea sa-i vada inimioara
Are 525 gr si mi-a spus ca am placenta anterioara (cred ca am spus bine ), colul lung 4,4 si cel mai important ca este BB ok
Succes pentru cine urmeaza !
22+
adarev spune:
Da, Fleur. Este proba ptr. maine cand trebuie sa fie roker.Creasta din cap ii lipseai .Sa te tii maine daca nu ne iese la fel ca la coafor.Laura asta e, intri si tu in grupul baietilor. Sa fie sanatos si sa vina cu bucurii. Si eu doream fetita, dar acum m-am obisnuit si chiar sunt bucuroasa.
Ada
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adarev Laura asta e, intri si tu in grupul baietilor. Sa fie sanatos si sa vina cu bucurii. Si eu doream fetita, dar acum m-am obisnuit si chiar sunt bucuroasa. Ada |
Asa este Ada , o sa ma obisnuiesc cu ideea , numai ca prin magazine eu ma uitam numai dupa haine de fete , raionul de baieti era exclus din start , eu chiar nu am dreptul sa fac nazuri , sotul este foarte bucuros ca vine barza cu baiat sa mearga cu el la meci
22+
Daconst spune:
Laura,felicitari!
Eu parca stiam ca ai baiat,inainte sa zici tu,dar m-am abtinut cu parerile.Important e sa fie sanatos!
Fleur,la multi ani sotiorului,sa fie sanatos!
Ada,tu mai porti tocuri???
Nu stiu cum rezisti.
La mine parca s-a intors gripa iar,ca ma dor toate alea.macar bine ca e fi-miu sanatos.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
20+ sapt