LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***409***
Raspunsuri - Pagina 29
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Multumim de aprecieri
Legat de internat cu David o bunica...nu o sa mearga sigur...abia reusim sa-l pacalim sa stea acasa cu altcineva cand plec eu pana undeva si de multe ori iese cu scandal mare, dapoi intr-un loc necunoscut si cu dupa operatie cand o sa aibe nevoie de mine...nu m-ar lasa nici pe mine inima...Astept sa vad ce zice dr si sper s-o putem amana cat mai mult
Revin ca urla
bebe_shtrumf spune:
la noi lapovita.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
novus spune:
Deva - soare, coafura rezista
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Neatza mai la pranz.
Eu is pe Linux dar cu inima la gat sa nu intre cineva peste mine. Colega nu este pana marti caci i-a murit bunicul si eu trebuie sa asigur prezenta si sa ma fac ca muncesc cu sarg. Si chiar imi iese.
Lipsa mea de pe aici (daca ati sesizat-o) se datoreaza programului aglomerat (am reinceput sala de luni) si a nebuniei din casa. Nea Meshterila se intrece cu gluma pana ne-am luat de el...dupa stilul lui nici Craciunul nu-l faceam in conditii locative satisfacatoare. Merge ca ochiul mortului si se odihneste la maxim...dar banu-i ban, da? Si dupa ce s-a luat mama de el a inceput sa mai munceasca...nu pe ruptelea dar totusi se misca. oricum e multa treaba acasa incat seara cad rupta. Intru nitel sa vad cine, ce mai fce si atat. Am multe raspunsuri prin cap dar doar le vociferez nu si redactez, cine ma aude bine, cine nu...altadata.
Cert e ca din toate am ras si am ramas uimita sa vad ca si Ilinca spune la "spectacol" - "pestacol". Eu folosesc frecvent acest termen (desi prostesc, si des ma trezesc intre oameni necunosuti ca vorbesc aiurea. Si eu am crezut ca numai eu si copiii din centrul de palsamanet (de und eam preluat si eu ) folosesc acest termen dar cand am vazut ca si Ilinca din capatul celalat al tarii il folsoeste, va dati seama ca mi-a crescut inima.
Si mai am una ...Aseara, instructoarea. Cand ma uit la ea caci mi se parea ca nu ii vad toate picioarele...cu ce credeti ca era imbracata. Si atunci m-am gansit la Ina. Cu pantaloni de trening cu kur lasat. Ai, mai, las-o...Am asteptat toata ora sa o vad cu cracii pe sus in speranta ca se va impiedica...stiu, sunt rea. Dar zau ca nu vad astfel de pantaloni pt ora de sport. Mai, dar uimitor s-a descurcat. Stiu e uimitor pt mine, nu pt ea care e o profesionista. Cu toate ca e de talia mea. Adica are ceva kg...dar se misca...mama, mama.
Oli, am vazut pozele. Sunt adorabili copiii. Imi pare rau de Dazid. Eu am facut operatiunea belirea cand Rares avea 7 luni, apoi la 1 an si 3 luni si apoi mai usor pe la 2 ani. Acum insist eu la baie. Caci tot se lipeste , dinc auza ca se regenereaza pielea, dar nu mai merg la medic. Consider ca nu e nevoie caci este lipit doar 2 mm de la ata putzii in rest canalul este curat, deschis.
Grea treaba si cu putzele astea. Pana le vezi mari...te trec toate apele.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel