LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***409***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

La Multi Ani Amalia Maria,ghiocel de Silvia4si Rares,ghiocel de Alina27 si din partea noastra

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Iuhuu am cunoscuto pe Alexandra, o fata scumpa, prietenoasa, frumoasa.
O sarut pentru ajutorul acordat intr-un timp record

Olga - ar trebui sa nasc in jur de 10 octombrie, vom vedea...

Nu ma bag la rochite si moda ca deja tind spre o burta mare pentru cele 9 sapt.

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Sa urez "si pe aceasta cale" doua dintre tufetele mele favorite, INAPREDA si SIMPLYANA, doua peshtishoare colorate si sensibile, fiecare artista in felul ei: sa fiti iubite si fericite si sa ne animati clubul cu personalitatile voastre fermecatoare...pana om iesi la pensie si ne-or trimite copiii la Sovata, vorba tufetelor:)) LA MULTI ANI!!!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Georgiyuli, deja 1 an pentru Sebi?! Wow, ce repede trece timpul, parca acum anuntai sarcina...Stii ce ma gandeam zilele trecute? "Oare cat poarta acum Giulia la pantofi?":)) Am vazut pozele, chiar ca sunteti amandoi siluete, arati super!
Novus, Phiphi e invers, zice "barza" la "varza":)) Distractia ei preferata acum este sa punem "abc" pe laptopul de jucarie (pe care ea il numeste "tastagada"- cu "a" de la "imparat". Il numeste asa fiindca vocea aia spune des:"tasta gresita!":)))) No, acolo ea apasa o litera si io tre sa zic:"A! a de la..." si apare pe ecran arici sau mai stiu eu ce. Preferatele ei sunt "i" de la "inchisoare"(asta e cuvantul preferat, Doamne iarta-ma, cand apar zabrelele si detinutul pe ecran striga:"ichisoaaaeeee!") si "yoyo"" la care rade de se sparge. Am observat ca a retinyut cateva litere si anume X, A si E, pe astea le recunoaste, restul tre sa i le spun eu. Iar la V cred ca e pe model nemtesc, spune "F";))

Mergi la inceput

Aaaa...Pisilinca...wow! Eu pe Pisilinca o vad in viitor genul de eleva-model, care invata de dragul cunoasterii, nu din motivatii extrinseci. Genul de fata frumoasa, desteapta si cuminte; cuminte, dar nu bleaga, sa fie clar, ca are ea ceva sclipiri in privire!
Phiphi cam dupa 1 luna de gradi n-a mai acceptat sa-i dam noi de mancare, haleste singura cu lingura mare sau furculitza si are mare dexteritate (da' v-am zis, de da ceva pe jos, sterge cu bluzele mele:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani fetelor dragi INAPREDA si SIMPLY, sa fiti intotdeauna fericite si iubite

La multi ani si ghioceilor AMALIA si RARES

Multumim mult pentru complimente, ca de obicei sunteti tare dragute

Georgyiuly:
ma bucur ca ai mai trecut pe la noi, sa-ti traisca puiutii frumosi

De azi,am ramas singurica o luna, nu-mi place deloc, tot tind sa-l sun pe al meu sot sa-i mai zic cate ceva

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ilinca maninca singura pina se...plictiseste :) si atunci tre sa suplimentam noi.

Citeam ce a scris Selene la topicul ala de are deja 2 capitole si m-a apucat asa o mila de copila aia a ei...mi-a descris-o parca pe Pisilinca...si ea se tot intreaba ce e in neregula cu bietul copil...offff, mi-e asa ciuda citeodata!

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola tuchicas!

Sorry ca am intirziat cu tratatiile dar am avut o zi plina!

Va multumesc din suflet pentru ca mi-ati facut SI aceasta zi mai frumoasa.

Simpli, draga mea draga colega de "ziua" (cu A din "mar" ) LA MUTI ANI minunati ca tine in care sa iubesti si sa fii iubita! PS. Gindindu-ma la tine, nu stiu daca sa cred sau nu in zodii. Oricum, poate, nu intimplator, inca stam cu copiii acasa. Oricum ar fi, mi-esti draga tare!

No, si acum va servesc cu "di tati", habar n-am daca ati mincat au ba. Sa stiti, insa, ca numai vinetele le-am facut eu . Am si tort cu ciocolata "de casa" alba si visine.

you all.

PS. N-as vrea sa monopolizez discutiile -nici cu ziua mea, nici vorbind singura -. Asa ca, haideti la...taifas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, multumim de tratatie !! eu vreau niste tort si o bere eventual ca sa fiu in ton cu vremea de afara

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Salutare!La Multi Ani, inapreda si simply, sa aveti o zi superba cu ghioceii din dotare!Si cate un maaaare pentru voi!La Multi Ani Amalia Maria si RaresGina, intreb si eu ca si Floric, sigur e bun nr din mail? Ca am asteptat ora asta, cand m-am gandit ca doarme Ian, dar mi-a intrat direct mesageria si tare dezamagita am fost!

Mergi la inceput