LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***409***
Raspunsuri - Pagina 18
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Prajituri N-am mai mancat ceva dulce de cand am nascut, desi inainte mancam zilnic si chiar f mult Dar mi-ai adus aminte de prajiturile tale si-mi ploua in gura. |
Pai daca Adela s-a pus pe facut invitatii, continui si eu! Va asteptam pe la noi!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
inapreda spune:
Cuscra, ai vazut pozele de la mare de pe feisbuc? M-ai vazut in pantaloni scurti? Stilpii de telegraf sint minciuna pe linga picioarele mele: sit groase de sus pina jos, am gambe de fotbalist, glezne groase si genunchii ca niste piini crescute-n cuptor.
Novs, mie blugii evazati imi plac daca sint evazati tare, modelul ala din vremuri beatles-iste; cei skiny imi plac sa fis scurti pina la glezna. Daca vrei ceva din colectie, pot sa vad cit costa; atita doar ca primesc colectia pe rind, nu toata o data.
Pisigri, tre' sa dau restart ca sa pot viziona "youtube"-urile. O sa ma uit mai tirziu ca acum am foarte multe ferestre deschise.
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Mi-a trecut raul dupa ce am mancat 3 mere Metro de-ala n-am luat veci ca m-a speriat prospectul iar bicarbonat nu am in casa Poate ar trebui sa bat la cap ceva elevi care au terminat anul trecut, de au poze cu mine, ca m-ati speriat cu "aprecierile" asupra rochiei:)))) Si io care am crezut ca arat bine!:))) Olishka, prima rochie e super mishto, dar asa mulaciune pe corpu' meu?! Poate intr-o mie de ani (cand as fi mumificata:))). Mi-au placut cateva rochii de acolo, da' noi nu avem H&M decat prin outleturi...oi da o tura... I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Ilinca daca intr-adevar iti place ceva de-acolo, eu ma ofer sa trag o tura pana la h&m, caci si-asa am de gand, caci nu am decat vreo 2-3 bluze purtabile (adica din care sa iasa sanii cu usurinta si sa nu se muleze pe burta ) Ti-o trimit, daca nu vine bine o returnam sau incercam cu alta. Se poate returna fara nici o problema. De-asta ziceam ca mai ai timp pana in iunie sa tot probezi
Eu acum mi-am dat seama ca tu te gandesti cu ce sa te imbraci la un eveniment in iunie, iar eu am in mai 2 evenimente si nici nu m-am gandit ca trebuie sa-mi iau tinute. Si imi trebuiesc 2 tinute Inaaaaa help!!!!
olishka spune:
citat din mesajul lui novus Olga, super faine si rochiile puse de tine, cea ciclam e pe gustul meu mai mult Iar ma oftic ca la noi in afara de cateva magazine cu marfa sport mai de marca nu gasesti nimic de calitate iar la ''buticurile'' din centru sunt aceleasi uratenii turcesti la preturi nesimtite Ma pun la vizionat pozele lui Simonapro www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Vrei sa-ti iau ceva?
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Vise!!!! Poate sa ne ia bilete la bai! Cum se numea pensiunea aia de la Sovata? Ca poate mai mergem acolo.... Olga, daca tot te-am "prins" (fie si virtual ), te pup si-ti trimit un buket mare-mare de flori!!!! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
E fain si la bai si la salina, numai sa ne scoata undeva
Multumesc de floricele
olishka spune:
citat din mesajul lui inapreda Daca nu-mi gasesc niste pantaloni negri, o sa ma imbrac simbata cu blugi, bluza "de marinar" (care e din matase) si sandalele galbene pe care vi le-am aratat. Si am si eu o problema: in afara de geanta, cu ce sa ma accesorizez? Pe de o parte, mi se pare ca nu merge nici o zdranganea; pe de alta, mi se pare ca sint cam...seaca fara nimic. Pliiiiiiiiiz help! Orice sugestie e binevenita dar...repede sa am timp sa si..."procur" sugestiile. Multam fain. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Multe, multe, multe bratari la mana, iar la gat un lantisor f finut si dragut
olishka spune:
citat din mesajul lui pisigri http://www.youtube.com/watch?v=U3aoE9fBKec de Craciun asta de anul trecut http://www.youtube.com/watch?v=JCgdhNOo8g4 asa se maninca cu tati http://www.youtube.com/watch?v=jhvjkCYWJkA si restul am inteles ca miine..... http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Tare, tare frumoasa Mi-a placut tare mult filmuletul cu pozele de Craciun.
olishka spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui denisamada
Pai daca Adela s-a pus pe facut invitatii, continui si eu! Va asteptam pe la noi! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Eu as veni cu mare drag, dar nu promit. 70 % venim Pana acum am ratat 3 petreceri de ghiocei
olishka spune:
Vad ca Leon il intrece pe David. Am primit un cantar de bebici. De la iesirea din spital, a pus fix 1 kg si mai avem 1 saptamana pana facem luna. Ce repede cresc copiii...