Hai izish! (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

lady sau care din voi fetelor s-a mai confruntat cu hemoroizi in sarcina sau acum stiti cumva ce as putea folosii si eu? pe langa faptul ca sunt constipata de imi ies ochii si nu ma reglez deloc oricate lichide as consuma mai am si un hemoroid imeens care sangereaza de fiecare data si ma usutura de mor.

Cu ce sa ma dau? ca daca ma duc la doctor sa-l stranguleze imi va da si antiinflamator sigur si nu este acceptat in alaptare ce ma faccc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

La multe lunite si de la noi pt toti bulgarasii sarbatoriti zilele astea!

Nici eu nu sunt de parere sa va abtineti de la miere.

Adc, si eu sunt pt vaccinurile obligatorii din acelasi motiv pe care l-ai spus si tu. Dar Sarei nu i-am facut nici un vaccin optional. Probabil ca nu ii voi face nici lui Filip.

Ileana, Doamne ajuta sa treaca repede problemele!

Mai fetelor, ma capiaza rau asta mic cu mancatul lui..de fapt nemancatul..
Azi-noapte, dupa baita, si 3 ore de la ultima masa (care si aia a fost de max 40-50 ml san) nu a vrut deloc biberonul cu LP si dupa 15 min de plans, nervi si scandal am reusit sa il linistesc si sa ii dau titi. I-am facut proba suptului: 40 ml Apoi parea ca a adormit dus, cu titi in gurita. L-am pus in patut, s-a trezit instantaneu. Am mai incercat sa ii dau aerul afara, apoi din nou la titi, dar urla cand o simtea in gura. Intr-un final a adormit in patul mare si dupa 45 minute s-a trezit sa pape (la 1 dimineata). A tras dintr-un san, acolo, in pat si a adormit in 2 minute (dupa ce a supt alte 2 minue..). Abia la 4.30 s-a trezit din nou sa pape, de data asta l-am ridicat, i-am dat infacol si sanul celalalt (desi nu imi goleste nici macar un san la o masa). Tot asa, a papat putin si a inceput sa planga,sa scuipe titi, sa nu o mai vrea, sa se agite. A adormit pe la 5.50 si a mai papat la 8, putin dintr-un san..
Nu mai stiu ce sa ii mai fac...BIBERON NU VREA, SANUL FOARTE PUTIN, simt ca o iau razna..zau

Mai sunt mamici cu aceeasi problema ca si mine, insa nu am gasit nici o rezolvare, nici un sfat, toate se intreaba ce sa faca in situatia asta, dar nu primesc nici un raspuns..

Cand am citi aici http://www.reclamamascataatentie/sugar/alaptare/Semne-care-indica-ca-sugarul-nu-primeste-suficient-lapte-a7042.html, am vazut ca ne incadram PERFECT la situatia de sugar infometat.. Dar ce sa ii fac sa manance? Ca alte titi nu am..

Si nici nu imi pot dedica timpul si sufletul 100% acestei probleme, pt ca mai exista si SARA. Si nu pot sa il las sa urle non-stop pt ca o deranjeaza uneori si pe ea, la fel nu pot sta continuu la tata cu el (chiar daca ar vrea) pt ca mai sunt si alte treburi de facut..
Daca ar manca mai bine (ma gandesc) ar si dormi bine, peste zi. Pt ca de 2-3 zile nu mai doarme ziua decat asa, motaie max 20-30 minute, tinut in brate sau leganat in carut..

Poate ca e o etapa, nu m-ar deranja asta, insa sunt ingrijorata de treaba asta cu crescutul in greutate,mancatul putin, starea asta de somnolenta...

Citeam de cazuri in care mamicile au descoperit ceva in copro sau in secretile nasului/gatului la bebelusi si au trebuit sa faca tratament..
Eu cand o alaptam pe Sara mi-am facut analiza laptelui si mi-a iesit un streptococ pt care am facut tratament.. Dar nu mai stiu ce si cum..Doar ca am intrerupt alaptatul si ma mulgeam cat timp am facut tratamentul (avea Sara 3-4 sapt).

Altfel el e ok, azi dimineata a ras mult la mine, la jucarii si mai ales la Sara. Si i-a placut ca l-am pus in caruciorul sport, cu spatarul usor ridicat si vedea si el altceva decat tavanul

Hai ca iar m-am plans, sa-mi fie cu iertare, dar altcuiva zau ca nu am cui sa ii spun oful.. Prefer voua decat lui Doru. Voi daca vreti puteti da ignore mesajului meu, dar Doru nu poate asta..

Va pup! Sunt prin zona, cu Filipone.
Sara iese cu Doru sa cumpere un cadou pt prietena ei, ca maine e invitata la petrecerea aniversara.

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

altesa-si eu ma constip si cred ca din cauza ca nu mananc fructe crude si legume...mai pun din cand in cand cate un supozitor cu glicerina.ajuta sa iasa mai usor si incearca crema cu galbenele i bepanthenul pt eritem fesier mai face bine .
Alina - ca sa te consolez si Andrei face la fel uneori sa nu mai fi necajita eu ii mai dau ceai de colici si se mai linisteste ..poate ai lapticul f gras si ii este sete ...indiferent de cat suge la inceput.Ceaiul de la Fares Bebi calm ii dau si ii place tare mt.
Aerlilian - sigur cu masaj o sa treaca ,eu am mare incredere in masaj si kineto.un si pt voi.Stiu ca inainte bb se scoteau din baita tinuti de cap tocmai ca sa li se intinda ligamentele maiales ca erau tinuti infasati.Din sursa sigura stiu ca capul bb suporta o tractiune de 25 kg forta asa ca nu era pericolul sa se intample ceva ra
u.
Cati -Miha am citit povestile voastre.....se poate face un film dupa ele...sunteti niste femei ...de 3 ori FEMEI va pup si va imbratisez cu drag.
Fetelor va multumesc pt sustinere,Andrei se comportã ca si pana acum..a dormit ca deobicei.oricum stau cu ochii pe el si maine.Eu m-am ales cu o vanataie de toata frumusetea...eh asta sa fie .ca mama se repara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

anto , eu sunt intr-o situatie similara, ti-am mai scris si ca si tine nu stiu cum sa o scot la liman;tot putin a luat in greutate , tot putin trage la san , la fel refuza bibe (desi io ma tin cat pot de tare sa nu-i dau lp, si atunci cand ii dau mananca 20ml si asta a fost) ..si a mea face scandal la tatica (nu mereu )
vreau si eu sa fac analiza laptelui , desi am citit ca nu exista lapte bun sau rau
nici nu vreau sa ma gandesc ca o vom cantari peste 1 sapt
tu mai ai 4 zile si face 2 luni ,si vine proba cantarului nu?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Anca, e o croiala mai larguta d-aia am incaput in M. Ca altfeeeel...

Alina, nu stiu ce sa te sfatuiesc. Pediatrul ce zice? L-ai mai cantarit?
Aseara am fost la teatru si ii lasasem lui R lapte muls. Trebuia sa mergem si la restaurant dar m-a sunat mami ca nu vroia ala mic sa ia biberonul. Cu chiu cu vai a mancat 50 ml pana am ajuns eu acasa si a adormit.. Dar asa o senzatie aiurea am avut ca s-a culcat copilul flamand, asa ca te inteleg.. Eu o sa incerc sa il invat cu bibe, ca sa ma mai pot misca.
Am observat ca atunci cand e linistit, somnoros, accepta sa manance din orice. Ai incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

alina ai schimbat nan-ul,biberonul?

din ce povestesti tu pare sa tipe cu tati in gura de la colici si te-as sfatuii sa nu-i mai dai nimic ci doar masaj mai viguros la burtica,picioare flexate peste burtica ,pozitia lotusului si baita calda la burtica de fiecare data cand ii schimbi pampersul, si-l speli tine-l si cu burtica in apa calda mai mult.

Eu de cand ii fac asa copilul meu nu mai bazaie nici 5 minue adunate toata ziua,poti cauta pe youtube colic masagge.

si si dreptate cu mancatul asa de putine doar o etapa si mie mi-a mancat rafael o saptamana si ceva cate 40-70 de ml si nu vroia supliment dar nu m-am stresat ca citisem ca e intr-un puseu.

Ei cand sunt in pusee nu neaparat papa mult pot si sa refuze mancarea sa fie agitati,maraiti si sa nu reuseasca sa adoarma sau pot dormi tun.

Altfel eu as mai putea sa te ajut si altfel decat cu sfaturi,daca imi lasi un nr de tel pe pm.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Am observat ca atunci cand e linistit, somnoros, accepta sa manance din orice. Ai incercat?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

SI eu am incercat, dar degeaba..
Azi cumpara Doru alt tip de biberon si lp

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Georgia, da, vine ziua cantaritului.. Oricum l-am mai cantarit si pana acum, intr-o luna (fara 4 zile) a luat cca 500-550 g.. Ne e putin, m-as multumi cu treaba asta, dar il vad pe el schimbat, e ceva ce nu imi dau seama, ceva ce il necajeste. Poate inca are gaze multe pe care nu le poate elimina, cu tot infacolul pe care i-l ddau. Ca imediat cum suge lapticul incepe sa se auda asa urat in burica lui, parca fierbe..
De ieri ii dau zilnic Protectis 5 pic/zi, poate il ajuta.

Mergi la inceput

Altesa, ii fac masaj aproape de fiecare data cand ii schimb scutecul.
ti-am dat pm

De aseara folosesc trixera pt baie si lotinuea de corp, ca are pielea inca ff uscata, cu bubite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Alina, poti incerca cu Milupa, este un lapte destul de dulce, eu sunt impotriva lui dar decat deloc...poate ii place fiind mai dulceag.

Mergi la inceput