Hai izish! (73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Salutare!

Nici nu stiu cu ce sa incep!Aaa, ba da!

Felicitari pentru progrese Toni. Sper din tot sufletul ca sunteti bine sanatoase acasa. Abia astept sa ne dai vestea cea mare!
Apoi sa o urechez pe Lexi ca n-a dat un telefon sa fi baut un cappuccino impreuna si sa ne fi vazut ca au trecut vreo 2 ani de cand ne-am vazut ultima oara! Eu abia astept sa ne vedem! Success la hartzogarii!

Miha, Catice, ce nasteri cu peripetii! Slava domnului ca s-a terminat totul cu bine! Eu inca nu ma pot mobilize sa o scriu pe a mea. Sa nu radeti de mine dar eu parca inca simt durerea de atunci. Nu am curajul sa ma epilez de frica durerii. Noroc ca epilatorul are si un cap de tuns asa ca i-l folosesc pe ala si sper ca pana la vara sa-mi revin, la fel si cu pensatul! Stiu ca e aiurea si incerc sa-mi fac curaj dar sa vedem cand voi reusi! Miha, la temperaturile alea eu zic sa scoti fata afara dar nu prin locuri agglomerate. Poate ti-a spus sa nu iesiti ac era sub 3 kg ca si noua ne-a zis tot asa, ca dupa 3 kg sa iesim afara.

In rest si eu ma regasesc in mesajele si problemele voastre. Cu mancatul am reusit si noi sa ajungem la 150 si asa am crescut timpul dintre mese. In loc de 2.30-3 acum e 3.30-4 ore. Dar ii mannaca in doua, prima tura 100 apoi scoatem aerul si apoi inca 50-60. Mai ales daca ii fac baie la 22-23, mananca si apoi resim sa dormim 4 ore legate. Noaptea baga lapte praf mai nou ca s-a terminat rezerva din congelator si e mai bine/usor. In sensul ca sta incalzitorul cu sticla cu apa la incalzit toata noaptea, de seara imi pun masurile in cutia de dozat si practic cand i-l aud scancind si vad e e aproape de ora mesei, fug repede si amestec si intr-un minut e gata laptele, inca un minut de schimbat pampersul si gata e cu sticla in gura si am scapat de urlat. Apoi mancat si dormit iara! Asta in noptile bune, ca in unele nimic nu functionaza si atunci dam discoteca. Evident din cauza burticii! Si eu am scos toate medicamentele, doar ceai ii mai dau uneori. Si noi avem probleme cu facutul kk-ului si am dat cautare dupa laptele humama recomandat de Alina, dar nu l-am gasit nici la noi, nici in Germania. Noua ne-a dat unul de aici Nutrilon Omneo care scrie pe el ca ar fi contra constipatiei si crampelor dar in afara de faptul ca nu se dizolva cum trebuie si imi infunda tetinele, nu are nici un efect. Asa ca sunt in cautare de un lapte care nu constipa si regleaza tranzitul. Mai stiti vreunul in afara de cel de la humana?

Apoi cu suzy si degetul avem si noi problema, scuipa suzy, baga degetul, eu i-l scot si ii bag suzy si tot asa ne jucam. Nu stiu la ce vom ramane in final. Cat e cu mine probbail tot asa ne vom juca dar cand va merge la cresa nu cred ca sta nimeni dupa el s-ai scoata degetul si s-ai puna suzy. Sper totusi sa-l invat cu suzy.

Apoi alaptat/pompat, zic eu din experienta mea ca laptele nu se pierde de la pompa si pt ca efectiv din cauza treburilor si a lipsei de timp tot maresti timpul intre pompari si normal ca productia scade. Plus ca ajungi efectiv sa-ti progrmezi viatza in functie de pompari asta daca vrei sa te pompezi la fiecare 3-4 ore ca sa nu scada laptele. Daca e un singur copil sunt sanse de reusita dar cu 2-3 e mult mai greu. Inainte s avina Sven acasa ma pompam de 5 ori pe zi si ajunsesem sa scot si 150 ml de la un san. Dupa ce a venit acasa, s-a schimbat totul. Am incercat sa mentin programul, dar evident ca am clacat. Normal ca inainte dormeam noptile dupa mi-a fost practic imposibil sa mai pompez la 23.30 apoi la 6 dimineatza din cauza trezirilor de peste nopate. Primele nopti au fost cam asa, pompat la 23-23.30 apoi dat lui Sven sa manance pe la 1-2 apoi pe la 4-5 apoi pompat la 6, trezit Eric la 7 la 7.45 plecat cu amandoi sa-l duc pe Eric la gradi. N-am rezistat decat 3 zile in ritmul asta asa ca primul pas a fost sa renunt la pompatul de la 23.30 si de la 6. Acum ma pompez la 22 seara apoi la 9-10 dimineatza, dupa ce ajung inapoi si dupa ce mannaca Sven si apoi pe la 14-14.30 inainte s ama duc dupa Eric. Nu mai spun ca in zilele cand trebuie sa merg dupa diverse hartii si sa ajung la diverse birouri clar sar peste pompat. Normal ca productia a scazut ca acum abia mai scot cate 70-80 ml din fiecare san. Poate pare mai usor sa va pompati dra efectiv nu este. Intre timp am folosit si productia congelata asa ca acum suntem cam ˝ lapte matern si ˝ lapte praf. Si eu recunosc ca abia astept sa scap de pompa, m-am saturat de ea.
Si tot asa din experinetza mea cantitatea de lapte scoasa mai depinde si de pompa. Eu cu cea de la spital scoteam mai mult decat cu cea de acasa.

Si inca ceva si gata, mare mare atentie la cazaturile din pat. Faptul ca a lui X nu a patit nimic nu e un motiv sa stam relaxate. Nu ma refer aici la accidente cum au fost cele povestite, astea chiar se pot intampla, dar ca sa sti ca bebelul tau are sansa sa cada si sa nu iei nici o masura ….in nici un caz nu e accident …Eu inebunesc cand aud “si eu am cazut din pat si uite ca n-am nimic si a lui X si a lui Y si uite ca sunt bine”! Oare pana unde ne asumam riscul asta? Eu va recomand o vizita pe la neurochirurgie la pediatrie, unde 80% dintre bebelusi au ajuns acolo din cauza cazaturilor apoi stam de vorba despre “lasa ca nu pica 30 de secunde cat lipsesc de langa el”!

Inca un pic si facem si noi 4 kg, cand vad cat cantaresc ai vostri ma ia cu ameteala. In sfarsit reusesc sa trimit mesajul ca de 3 zile scriu la el!

Hai Izish!

O zi minunata,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

BUN GASIT DRAGUTELOR
NOI NE RASFATAM IN BRATE MAI NOU
AVEM SI MUCI IN CONTINUARE, PLUS SECRETII F ABUNDENTE LA OCHISORI PT CARE NI S-AU PRESCRIS PICATURI
BEATRIX EXACT ASA ESTE CU ALAPTATUL SI CU MULSUL, PRECUM ZICI. DACA AR FI UN SINGUR COPIL MAI-MAI CA AI REUSI, DAR CU 2 E F GREU. EU PERSONAL NU INSIST

VORBEATI DESPRE COPIII MAI MARI: ALEXIS A STAGNAT LA 13 KG DE MUUULT TIMP, ACUM I-A DAT PEDIATRA UN SIROP PE BAZA DE POLEN SI NU MAI STIU CE PT APETIT. NU MANANCA BINE DELOC SI ASTA E POVESTE VECHE LA NOI :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mar ysa si la noi data trecuta a fost nasol rau caeva luni...acum facem misto ca o sa fie iar in trei.../cu "gelu"

beatrix stiu cum e cu mulsul...si la mine tot asa, nu mai reusesc sa mulg la 3 ore...si a scazut si mai mult productia...azi am scos doar 50 ml dupa 6 ore dar eu maxim am scos 120 ml din ambii sani

am hotarat si noi botezul pe 5 mai, am fost azi la biserica si mi-a cerut 450 lei taxa plus cat mai da si nasu...mi se pare enormmmm...dar am dat

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Bulinuta 450 lei??? la noi a fost 50 lei taxa, atat.

Mergi la inceput

da...mi-a picat fata efectiv...m-a intrebat daca vreau sa fie singur sau cu alt bebelus si am zis singur...cu alt bb era 350 deci nu o diferenta notabila...

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

buna ziua,

Fetele pot consuma mujdei de usturoi ? am auzit la cineva ca nu-i permis dc alaptez, voi ce stiti de asta?

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

ane s-ar putea ca bbsa refuze laptele sau sa il doara burtica dar s-ar putea sa nu se intample nimic...poti sa incerci sa gusti un pic si vezi cum reactioneaza si in fucntie de asta stii data viitoare

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

buna mamici
lui gruitza i-a parut "bun" sa fie si el "cacat pana in gat" si de doua dimineti pe la 9-10 dimineatza imi face placinta....offf, dar macar bine ca nu e constipat chiar daca se chinuie cam 10 minute si se inroseste cand vrea sa faca, rezultatul e bun
Beatrix - chiar ma uitam si eu cat conteaza sa se nasca bebe mai aproape de termen. o prietena a nascut 18 zile dupa mine fetita de 3500 (eu 3150) si ia mult mai bine in greutate si e deja mai mare ca Gruitza al meu. eh...sanatosi sa fim si multa voiniceala lui Bulgarasul sef

pt cine e interesata un site cu proprietatile diferitor seminte germinate. eu o sa incep cu lucerna. canepa stiu ca e buna, dar am doar seminte decorticate pt micul dejun, nu stiu daca germineaza...
http://casatreziriitemplulspiritului.blogspot.com/2010/02/germeni.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ane, eu chiar aseara am mancat mujdei. Mult mujdei nu s-a plans nimeni pana acum

Noua nu ne-a cerut nimic preotul. Mi se pare extraordinar de mult 450 lei. De fapt mie mi se pare anormal sa ceara ceva, dar asta e alta discutue.

Beatrix, sa nu te aud. Sven si-a dublat greutatea de la nastere si peste. E super bine cat are

Mergi la inceput

cati vezi ca lucerna germinata baloneaza rau de tot...am patit0o eu cu sotul de ne era si rusine sa mai stam in aceeasi camera...eram gravi si ma umflasem de simteam ca imi plesnesc matele...

Poze noi

Poze

Mergi la inceput