Hai izish! (73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Marysa ar mai fi o cauza , poate nu s-a saturat cu lapticul ,si asta e posibil.

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Lady, noi suntem bine. Asteptam cu nerabdare momentul k mi s-a luat rau de faza 2 in 1. Mi-au plesnit o groaza de vergeturi, m-am umflat k un balon. Nu ma mai suport. Sambata ar trebui sa se produca marele eveniment, k e doctorul de garda atunci. Sa speram k nu ne trimite iar acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Cate sapt si zile ai, izish?

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

saptamana asta, de marti am intrat in 39. deci sambata sunt 38 si 4 zile, cred, cam asa. dar mai am o ceza la activ si mi-e frica. doctorul a zis k dupa 38 sapt incheiate e ok sa faca ceza fara riscuri pt bebe. oricum e grasun. la eco arata k ar avea in jur de 3.500. dar acum vedem sambata.

Mergi la inceput

Lady, avem copiii de aceeasi varsta. si fetita mea s-a nascut in 2009. Cum se intelege fetita ta cu cea mica? s-a obisnuit? ea merge la gradi? a mea merge si sunt tare curioasa cum va reactiona la aparitia lui bebe. eu i-am tot zis k e bebe in burtica dar nu stiu cat de mult constientizeaza acest lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Mar_ysa te inteleg perfect stiu cum este sa fi pe post de suzeta...si Andrei a avut astfel de "preocupari" dar sunt tare micuti acum ...practic noi sntem universul lor..pana o sa mai creasca sa vada bine sa urmareasca cu privirea sa prinda o jucarie..mai e un pic (totul e sa nu fie mai smecheri decat noi si sa ne exploateze si atunci) eu ii pun langa el o bluza de a mea si imi simte mirosul.Suzeta nu vrea sa ia,o scupipa de nu se vede nici vorba sa nu se sature cu lapticul meu...doar ca se alinta pur si simplu.ea cand iiscot tzatzica din gurita,m-a invatat dr neonatolog ii bag degetul mic(al meu) in gurita si retrag tzatzica asa cedeaza fara probleme si nici sfarcul nu te doare.Hai ca se dezvata un pic de rabdare si dormi si tu de cate ori ai ocazia.y

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Haideti la o cafea!

Abia acum reusesc sa beau cafeaua facuta pe la 8.
Ma regasesc in ce spunea Ana ca in ziua de facut mancare se face doar mancare, in ziua de curatenie doar curatenie si mai am ziua cand ma ocup de mine dus, spalat pe cap care imi ia destul de mult, manichiura, pedichiura, ei in ziua aia nu mai fac nimic ca nu imi ajunge timpul.
Ziua mea incepe pe la 7, 7 si ceva si se termina pe la 12 si ceva cand plec la gradinita. Apoi mai stam putin si ne jucam si ne culcam toate trei capritele in patul nostru pe la 14.
Vine tati care de multe ori nu gaseste mancare, noroc ca este intelegator si ne trezeste pe la 16 si dupa ce mai chatuim ori iesim la plimbare cu carutul ori la cumparaturi.
Cateodata tati gateste. Si zilele trec foarte repede.

Lady va spun cat are fiica cea mare ca sa ma credeti ca inteleg perfect situatia copilului mofturos si care are probleme cu mancarea. Dar ma bucur ca este sanatoasa si acum e prima data cand a luat antibiotic la 3 ani jumatate, sper sa fie asa mereu si sa nu se lupte cu kg in plus.
Ea si acum nu prea mananca cu mine, mai mult cu tati, cand nu este el acasa mai mult sta flamanda. Tin sa precizez ca nu alerg cu mancarea dupa ea, adica mananca cat vrea si la revedere, nu ma rog de ea. Intru in panica doar daca o tine multe zile "cura de slabire".

O zi frumoasa!

Sa nu uit Hai Izish!
Nu mai este mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

mamici ce va fac bebeii? noi de 3 zile suntem morocanosi ,luni am fost la gineco,fundeni ,budimex si i-am dat tot programul peste cap plus ca a avut zi de coliceala,marti la fel zi de urlat ,azi-noapte se trezea miorlaind din ora in ora si eu ma asteptam sa doarma tun ca ii facusem baita cu colacelu de inot iar azi e terminat de oboseala. in scoica daca adoarme se trezeste dupa 30 de min miorlait,pe mine daca adoarme se trezeste dupa o ora tot asa.

mancarea nu-l intereseaza ,e foarte irascibil,agitat,nervos si nici nu sta sa-l imbrac sa-l scot afara ,urla din toti plamanii abia am reusit sa-i schimb pampersul.

cred ca am facut si noduli la sani ca nu suge cum trebuie i-am golit cu pompa dar cand se umplu cu lapte reapar si nodulii ce sa le fac?

Alina asta da veste buna s-o tineti tot asa.

Alina ,Ica eu am vrut sa-i dau protectis de la o luna dar am inteles ca se da dupa 3 luni ,vreti voi sa uitati pe prospect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetele care aveati linkul cu pusseele de crestere sa vad daca nu cumva ne incadram pe undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Altesa, pentru noduli, pune comprese cu apa calda inainte de muls si faci si un pic de maasaj, dupa ce golesti sanul pune comprese cu apa rece. Eu aveam punguta lui de colici cu samburi de cirese si o bagam la congelator si aia o foloseam ca si comprese cu apa rece.

Mergi la inceput