Hai izish! (73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna dimineata si o saptamana frumoasa va doresc, cu vesti bune si bebei fara colici.
Tinem pumnii pt ultimul bulgaras sa vina sanatos si
norocos.
Off colicii astia vad ca va chinuie tare...incercati mamicilor sa beti si voi ceai de chimion anason si fenicul.Trece in lapte si pe langa ce le dati voi poate ii ajuta.Eu zilnic beau 2-3 cani si la Andrei vad ca ii prieste.
Mai sunt saculetii cu samburi de cirese de la dm tot pt colici
va pup si sa scapati odata de uratii astia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatza...si o saptamana minunata!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

cine s-a uitat la romania te iubesc? despre celulele stem? ce partere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Acum am citit si eu articolul despre celulele stem. Ce sa zic, inteleg ca in cazul in care sunt mai multi copii in familie, din care unul se imbonaveste si poate fi tratat cu celule stem, e util sa fie stocate acestea, cu conditia ca nu copilul bolnav sa fie cel de la care au fost prelevate. Sau daca se imbolnaveste copilul, Doamne fereste, atunci ai doua solutii, ori astepti sa-ti gaseasca donator la bancile internationale, ori incerci sa mai ai un copil de la care sa fie prelevate celule la nastere pentru a salva viata fratelui bolnav. Groaznic oricum sa te afli in oricare situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Altesa noi tot muzica bagam la greu, pan` la urma avem totusi casa plina de instrumente, ca muzicieni suntem. ma bucur ca are efect la noi si bebe se calmeaza, nu la toti e asa simplu. ii punem si mozart si mike olfield.

Dr-Anca - ii dau suzeta cand vrea sa adoarma insa nu vrea san ca e satul. sau mai sunt momente cand sta pur si simplu si mediteaza, nu are chef de vb si atunci tot vrea suzeta ca nu se poate concentra. Multumesc de raspuns, eu ma gandesc sa nu fie probleme cu aranjarea dintisorilor mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Si eu am obsesia dintilor deranjati de suzeta. Radu nu o vrea deloc aproape. Foarte rar i-a mai dat-o maicamea cand nu eram eu acasa si nu reusea sa il linisteasca, si nici atunci nu o lua de fievare data.
Mara in schimb inca o foloseste, dar doar la somn. In rest nu o primeste si nici nu o cere. Vreau sa incep sa o scot de tot. Sa vad ce putere am sa ma chinui cu ea o ora la culcare, fara suzi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

hello fetelor!...
- of colicii astia...nu stiu ce sa spun la mine cum e...nu prea are colici, deocamdata...o mai doare burtica asa putin cateodata, dar nu plange si nu se manifesta asha cum se manifesta bebelusii unora dintre fete...Ilinca plange numa knd ii e foame, knd vrea in brate...mai plange asa cateodata si se strange mai ales cand papa de la san...dar nu dureaza mult...de mancat..mananca la 3-4 ore in timpul zilei..ultima masa e la 9=10...dupa baitza...si doarme pana dimineatza la 6-7 ...mai sunt zile cand isi da peste cap tot programul de mancare si se trezeste noaptea instant si urla de foame...la san knd o pun...mananca ce mananca..si adoarme...si apoi se trzeste tipand de foame...simt ca nu se satura de la mine...ziua cred ca doarme 2-3 ore per total...e activa..vrea sa stea cat mai mult cu noi......acum m-am mai obisnuit si le iau pe toate ca atare...mi-e draga si incerc sa-i fac cat mai mult pe plac...-
- martea trecuta am cantarit-o si avea 4155 de grame....tre sa o cantarim azi iarasi sa vad...vineri face 2 luni...si mergem la doctor la control si pt vaccin...
- asteptam vesti izish
- bulinutza

mamica fericita de bebelusha Ilinca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

La multe luni:
Ioana Andrada de shoareku
Antonia Camelia de bubbles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

am facut si eu proba suptului....in aprox o ora a mancat 110 ml de la san...i-a golit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Daca tot suntem la subiectul colici, au inceput sa ne bantuie si pe noi...Mai rau ma deranjeaza ca de la suplimentul de lapte praf a inceput sa se constipe. De la 3-4 scune pe zi acum i-am bagat o aschie de supozitor cu glicerina ieri pt ca mai avea putin si facea 48 de ore de cand nu facuse. Apoi...ati auzit de expresia "cacat pana in gat"? Asa a fost copilul meu...a facut de a iesit prin pampers si a ajuns pana la ceafa. Dar m-am bucurat ca am putut ajuta copilul sa se usureze. Ce sa-i dau ca sa nu mai avem probleme? O pediatra mi-a zis de ceai de musetel. Voi ce le mai dati?

Mergi la inceput