un sfat si pt mine va rog .....
Raspunsuri - Pagina 2
pisi-pis spune:
Nu stiu daca am inteles bine, dar daca unghiile deja flutura, s-au dezlipit, cred ca e mai bine sa fie scoase. Rana se vindeca mult mai bine la aer, unghia poate sa fie o sursa de bacterii, sa tina umezeala, etc. Daca ar fi numai unghia neagra, dar lipita complet, atunci, da, si eu as zice sa ramana asa si sa cada singura. Eu as mai cere inca o parere, la un alt medic mai uman.
Cat despre durere, da, saracuta, sunt cumplite. Mai ales ca are numai 4 ani mititica. Cand mi-am zdrobit degetul de la picior (mi-a cazut o usa de biblioteca de la 1 metru jumate inaltime) aveam 12 ani, si luam pt durere cate 7 agocalmine pe zi. Acum stau si ma intreb prostita cum de ma lasau sa iau atatea agocalmine ... dar ce sa mai zic, ca la urgente la Budimex, doctorita era gravida si a refzat sa ma coasa, ca cica era rana prea urata, si daca avorteaza din cauza mea... Dar aste sunt povesti de pe vremea lui Ceausescu..
Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza
michelle-usa spune:
m-am saturat sa tot aud de dr. din astia inumani. auzi sa scoata unghii pe viu, parca am fi pe vremea inchizitiei.
dr. astia merita lor, sa li se scoata unghiile pe viu.
si eu la fel zic sa mergeti la un alt dr. sa fitzi siguri ca ce faceti e bine. E bine pt un diagnostic macar sa obtineti 2-3 dr. cu aceeasi parere.
e imp sa nu faca infectie si sa-i afecteze degetele, nu mai conteaza unghiile.
Baiatul meu anul trecut la 7 ani, si-a inchis singur usa de la masina peste degete. Dar oricum nu a fost asa de rau. Avea 2 degetele rosii dar nimic rupt. una din unghii i-a cazut la vreo 2 sapt.
Dumnezeu sa o ajute pe micutza ta, sa-i aline durerile si sa o faca bine repede.
michelle
Cornelia spune:
Macarie, multa sanatate fetitei tale si recuperare totala la degetele si unghii! Imi pot imagina ce dureri are. Nu te pot sfatui din punct de vedere medical, dar as vrea sa te incurajez. Mie mi-a fost smulsa o unghie la doi ani si acum e cea mai frumoasa unghie a mea . E adevarat ca e mai tare, un pic mai groasa, dar nu galbena sau ondulata. Partea rea e ca am o sensibilitate deosebita la ea si nu suport sa mi-o atinga nimeni, dar asta cred ca asta se datoreaza faptului ca mi-a fost smulsa pe viu in copilarie. Este una dintre primele mele amintiri si e groaznica.