Pufi de Ian-Feb 2010 (72) - La multi ani Danasor!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Am trimis ceva dragut pe mail.

Mi-a placut mult Multumim

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna fetelor,

Eu sunt mai rau decat ieri si nu pot nici boli in liniste ca Tudor nu vrea decat sa merg si eu pe unde e el. I-am spus ca am buba (am masca), se uita lung la mine si insista iar. \incearca sa profite si el ca nu ma gaseste asa des acasa.
\de maine vin si bone in probe

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Sanatate, sa te faci bine repede.Tudor sa fie intelegator si sa nu ia raceala.

Aaa si sa gasesti o noua bona care sa fie pe placul vostru si a lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

simply te inteleg ca esti ingrijorata pentru Ariana dar deocamdata nu prea poti sa faci prea multeSingurul lucru ce-l poti face este sa o aduci cat mai mult timp posibil in preajma copiilor fara sa insisti sa se duca spre ei.Cand va fi pregatita o va face singura
unii sunt f sociabili pentru ca asa le este felul,altii isi dau drumul mai ales cand intra in colectivitate .Sau daca se perinda prin jurul lor multe persoane atunci sunt mai putin tematori de cei noi(inclusiv copii)
la mine Daria de ex si acuma are retineri sa se duca spre copii pe care nu-i cunoaste,sa se bage printre ei.E timiditatea e teama de a nu fi respinsa.Miru e mult mai bagacioasa.Pentru ca asa ii e firea dar si pt ca o are pe Daria cu care sa socializeze si e mai tot timpul cate cineva care sa se perinde pe la noi
Poate Ariana e timida dar nu e obligatoriu sa fie asa.Eu cred ca ti-am mai spus ca asociez situatia ei cu a nepoatei mele nascuta si crwescuta in Italia aproape 2 ani iar apoi in Ro fara sa fi intrat in colectivitate.E inca f dependenta emotional de parinti adica daca merg mai multi copii cu parintii intr-un loc ea nu sta cu copii sta de fusta maicasi.Acum incearca sa o duca la gradi dar opune maxima rezistenta.Dar zic eu ca nu e o timida(nepoata) si ca isi va da repede drumul
dar care sunt motivele pt care nu luati in considerare inca gradi pt ea?(daca se pot spune)

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Multumesc mult

Stiu, adica imi imaginez ca e o etapa, care trebuie tratata cu multa finete si blandete pt a nu da in timorare & co; dar am vrut sa scriu,sa mai imi eliberez din ganduri, stiam ca ma ascultati si sunteti langa mine. Pt asta va multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

buna seara dragelor....

nu sunt in cea mai buna forma si mi-e un pic greu sa ma prefac ca e ok si sa ma detasez de tensiunea care exista...

nu e dracu atat de negru si sper sa o scatem cumva la capat

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Sper sa treaca cat mai repede perioada asta ,desigur cu solutii bune pt voi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Simply... sunt convinsa ca iti faci probleme degeaba din cauza Arianei. E normal sa fie nitel mai retrasa si mai lipita de tine pentru ca nu are o casa plina de oameni si copii cu care sa relationeze. Din cate am retinut eu, nu a ramas niciodata mai mult de cateva ore cu altcineva. Tu ai fost pentru ea toata societatea pentru majoritatea vietii ei. E absolut normal si nu cred ca trebuie sa iti faci nici un fel de complexe. Isi va da treptat drumul si daca cu vei fi mereu langa ea, macar la inceput, sa ii oferi incredere dar si niste brate in care sa se refugieze pana cand intelege cum e treaba cu socializarea, sunt convinsa ca va fi un copil sociabil si integrat perfect in colectivitati. Trebuie sa ai mai multa incredere in ea si mai ales in tine. Sunt si copii care raman cu bona, cu bunica, care merg la gradinita si sunt mai retrasi de felul lor. Tine mult de personalitate, de increderea in propriile lor forte, de multe aspecte. O sa fie bine cu timpul, o sa vezi. Nu te stresa cu ganduri dintr-astea ca nu va fac bine la nici una dintre voi. Esti o mamica tare dulce si implicata si vei avea o fetita frumoasa si cuminte si sociabila. Toate la timpul lor!

sa zic si salut, fetelor...
o seara frumoasa si calda!
sanatate pufilor si parintilor de pufi...
Tomaca, spor la baut ceaiuri fierbinti si cocktail-uri de citrice...

si eu sunt una din persoanele care inmultesc numarul vizualizarilor, dar nu tin mereu pasul si rar reusesc sa raspund la obiect. dar va iubesc fara exceptie si faceti in continuare parte din viata mea si a pastaii mele frumoase!

Visez, visez...

povestea unei pastai...numita bbTo
Multumesc frumos ca ti-ai facut timp sa imi ridici mie moralul, conteaza mult o vorba buna

Mergi la inceput

Si daca tot am facut spam sa fac si un capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput