Aspirante optimiste! (772)Felicitari IPopica!!!
Raspunsuri - Pagina 2
draguta spune:
fetele postez eu intrebarea lui andradame poate stie sa o ajute cineva
andradame
nou venit
Romania, Brasov
6 Mesaje
0 Prieten(i)
Trimis la: - 08/03/2012 : 16:51:31 Link direct catre acest raspuns Arata profilul Adauga andradame la lista ta de prieteni Adauga semn de carte la raspuns
Fetelor, vin si eu cu o intrebare poate voi stiti mai bine decat mine. Daca sarcina s-a oprit din evolutie nivelul de hcg din corp nu mai creste nu?
Vin cu intrebarea ca ca sa stiu, pentru ca atunci cand am aflat ca voi avea bebica si am mers la eco nu se vedea nimic in schimb liniile de pe testul de sarcina se vedeau clar dar nu de aceeasi intensitate ca cea de control. La cateva zile am mai facut un test si imediat a aparut linia inaintea celei de control, ceea ce inseamna ca nivelul hcg a crescut. Nu am momentan posibilitatea de a face analiza de sange... asa ca ma gindisem la asta ca metoda de a observa relativ evolutia hcg-ului (sigur veti spune ca am inebunit dar... imi asum riscul)
P.S. scuzati cele cateva greseli dn postarea anterioara
ralucaneagu spune:
ce faceti , scumpele?
petreceti?
Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293
http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png
ralucaneagu spune:
am vazut la capitolul abia incheiat un mesaj superb , nu stiu cine e fata asta , nu era aici de cand va scriu eu , dar m-a emotionat tare ce a scris:
Trimis la: - 08/03/2012 : 16:57:44 Arata profilul Visiteaza pagina lui anne_marie79
Azi , de 8 martie , simt nevoia sa va scriu cateva ganduri sisa fac o reverenta in fata voastra , a celor ce dati viata si optimism acestei pagini de internet , aparent rigida , dar arhiplina de inconmensurabile simtaminte…
Ma inclin in fata voastra , dorindu-va o viata cristalina , in care fericirea sa va copleseasca , iubirea sa va prisoseasca , iar maternitatea sa nu va ocoleasca!
Credeti in voi , in cel de langa voi , care … desi intr-un plan secundar , dar in suflet mereu primar … duce aceasta ,, lupta’’ de a deveni parinte. Stiu ca este o lupta dificila , dar avem alaturi de noi ,, n ‘’ exemple care ne arata ca rezultatul este de nepretuit. O sa revin de cate ori pot alaturi de voi , pentru ca… imi e ,, cald’’, imi e bine…Imi e mereu primavara cu voi in suflet si in gand! Am vazut ca m-ati intrebat daca am reusit sa raman insarcinata intre timp . Nu , nu am reusit.Am descoperit insa cauza pierderii de sarcina din decembrie- o hipotiroidie urata , cu un TSH colossal , 24- .Imi pun toate resursele sufletesti si fizice sa tratez aceasta disfunctie si stiu ca da… voi reusi sa fiu si eu mamica , alaturi de voi.Momentan, am renuntat cateva luni , pentru ca sotul meu a plecat sa lucreze in strainatete pana in august.Pana la intoarcerea lui , o sa ma bucur de orice realizare la munca , de orice dimineata inflorita , de orice veste buna pe care o citesc de la voi!
La multi ani voua , florile sufletului meu!
O sarcina pierduta la 6 saptamani , dar increzatoare pentru o noua sansa!
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!
Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293
http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png
MeAlex spune:
Andradame, postasem un raspuns si am sters pentru ca intelesem gresit: deci tu esti gravida, nu s-a vazut nimic la eco si ai test din ce in ce mai intens. Asta e de bine, creste HCG. Legat de sarcina oprita in evolutie, asa este, scade HCG treptat. Mai asteapta putin si repeta eco. La cate saptamani ai fost la eco?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
andradame spune:
Da sunt graviduta am aflat pe 29 in urma a doua teste de sarcina diferite, si am mers si la eco in aceeasi zi. Ultimul CM a venit pe 27 Ianuarie, posibila conceptie pe 12 Februarie . Acum am 5 Saptamani si 4 Zile, iar programarea la medic la un nou eco e pe 13. Ma bate gandul sa merg si acum sambata dar... sunt indecisa....
Ca alte detalii sunt casatorita de 4 ani si am 24 de ani, prima sarcina mult dorita si asteptata, si nu incetez nici macar o zi sa ii multumesc lui Dumnezeu de aceasta mica minune.
In schimb sunt terorizata de ideea de sarcina oprita in evolutie sau avort spontan si imi e asa o frica ( de asta va cerusem sfatul) incat ma bucur de el acum micut si ma rog sa il aduc la termen sanatos si voios.
La capitolul simpome sunt cu greata in fapt asa pe nepusa masa, am avut usoare contractii ale uterului s-au terminat cam pe la inceputul saptamanii si sanii durerosi( de asta mentionam ca am schimbat sutienul cu bustiera ).
Katy82 spune:
Andradame eu zic ca nu ai motiv de ingrijorare. cel mai sigur este HCG si ca sa vezi cum creste si daca sarcina evolueaza normal, tb sa repeti testul de sange la 24 de ore. Nu are rost sa-ti faci ganduri negre. gandeste pozitiv si bucura-te de sarcina.
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
Ana178081 spune:
M-am intors si eu de la distractie
Nu m-am mai simtit asa bine de mult timp,am ras,ne-am clatit ochii...
Denny,Kmy,Draguta eu am facut test si am zis si rezultatul.N-am ce sa va fac daca nu ma cititi sau n-ati fost atente
Eram sigura k va veti uita pe lista de testari si ma veti intreba
Cititi din urma si o sa aflati raspunsul
Hai k nu m-am suparat pe voi,va inteleg,treburi,8Martie,etc
Roxy_Ana eu zic sa-ti trimiti sotul cu spermograma la urolog;acesta il va si consulta.O sa-l trim si la endocrinolog.Daca poate ajunge in Buc ar fii bine,sotul meu a fost la sp.Fundeni,dr.Sebastian Voinea(un dr.ff bun).Al meu a avut varicocel si acest dr l-a operat,iar acum sotului i-a revenit spermograma aproape de normal(sotul avea inainte de op>5,6mil,acum 80mil).Cu mobilitatea sta cam prost,dar se trateaza.
Fetele bafta la testari va urez.
Eu o sa va citesc in continuare,doar k voi intra mai rar pe aici.
Sa nu ma dati disparuta,va voi anunta cand vad dublu,adica II
V-am pupat pe toate
gina85 spune:
Buna fetelor,
V#259; urez #351;i eu un c#259;lduros La Mul#355;i Ani #351;i s#259; vi se îndeplineasc#259; toate visele #351;i s#259; fi#355;i iubite #351;i r#259;sf#259;#355;ate mult .
Eu am f#259;cut ture duble ast#259;zi #351;i mâine încep de dimi dar nu vroiam s#259; merg la somn f#259;r#259; s#259; va salu pe toate.
Miha s#259; te întorci cu ve#351;ti bune #351;i Anne te pup.
pt voi!
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
daena spune:
Buna dimineata fetelor.Cred ca numai eu n-am somn si bantui pe aici.De cateva minute mi-am facut testul de sarcina si a iesit negativ.As minti daca v-as spune ca mi-e totuna, asa ca fiecare mi-am pastrat o farama de speranta pana in ultimul moment.O sa sun astazi sa ma programez la ginecolog.Va pup pe toate si va doresc o zi buna!!
Popicule, si de la tine asteptam vesti.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
velvet spune:
buna dimineata fete
roxy,spermograma a fost lucrata la o clinica specializata de un embriolog sau la un laborator oarecare?
va pup si va las o cafeluta calda
daenaimi pare rau de test