Jocul cu carti 4
Raspunsuri - Pagina 7
Mik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Archa carli Tipul respectiv se lasa castrat si vrea sa-i ofere iubitei 'rezultatul' operatiei. Ma scuzati, nu stiu ce m-a apucat acum cu cartea asta, am citit ce-am scris mai sus si mi s-a parut oribil |
zau ca nu stiu.
M-am gindit la volumul 2 din Medeleni si la Gib Mihaescu. Da' vad ca nu stiu. Ma fac mica si vad ce scriu fetele.
Archa spune:
Peste niste ani, tipul sta de vorba si o sfatuieste pe fiica prostituatei, care e insarcinata si in cautarea 'tatalui'.
edit: Mik, autorul e contemporan, e alive and kicking:)
Archa spune:
Era 'Mutilare' - Dan Stanca.
_
Crime oribile comise (sau nu?) de un tanar investment banker de succes.
roxanaz spune:
hihihihi
Povestea unui barbat gasit pe un maidan din Bucuresti la sfarsitul secolului 19. spune lucruri ciudate si e imbracat la fel de ciudat.
roxanaz spune:
un alt personaj este un baietel sarman, care joaca rol de mesager al dragostei pentru o domnisoara frumoasa, ajutor de ziarist/reporter, are o mama bolnava pe care o ingrijeste.
actiunea se petrece in doar 2 saptamani, de la 19 decembrie la 31.
monixy spune:
Autobiografie in care facem cunostinta cu persoana plina de talent , umor si pasiune pentru teatru , cu replici la fel de memorabile in viata ca si in serialul tv (despre un spital de campanie in Coreea) , in care a jucat si pt. care a scris si scenariile catorva episoade .