Jocul cu carti 4
Raspunsuri - Pagina 10
portocalia spune:
Ioana, da, eu am citit-o in romaneste, dar pe tableta. daca vrei, iti pot da fisierul. (il pot da oricui il doreste).
Ioana_Pos spune:
Multumesc dar sunt very old fashion - trebuie sa simt mirosul de cerneala si sa aud fasaitul hartiei ca sa ma bucur 100% de citit.
Ioana_Pos spune:
Poate ma mobilizez si o comand de pe Amazon sau Book Depo in engleza cu ocazia asta.
monixy spune:
Ghicitoarea : locul minunat din era Ford , cu incubatoare de cetateni tip Alfa , Beta , Gamma , Delta , Epsilon , care se "distreaza"luand drogul soma si invata in somn .
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui portocalia Ioana, da, eu am citit-o in romaneste, dar pe tableta. daca vrei, iti pot da fisierul. (il pot da oricui il doreste). |
mie, mie, mie
Acum citesc o carte de Margaret Atwood "Ochi de pisica"
Dar e tiparita.
Nu stiu cum e considerata carte pentru adolescenti, ca pe mine ma cam rascoleste !
Adresa mea este albadanni@yahoo.com
Multumesc.
Alexandra Maria
14.12.2007
monixy spune:
Da , Ioana , cea mai buna dintre lumi parea pt. personaje Minunata lume noua a lui Huxley .
Ioana_Pos spune:
Oooops. Am citit de mult de tot si nu mai retineam numele. Oricum la momentul ala (facultate) mi s-a parut o 'abureala'. O sa o recitesc, poate m-am mai copt si mai trag ceva invataminte.
Ioana_Pos spune:
Roman fantezist bazat pe realitate despre cum o slujnicuta devine 'capodopera' pentru ca a tocat si aranjat legumele pe culori