Strengari 43 - Hai Strumfy, Magddalena, Happylica!
Raspunsuri - Pagina 11
emmaella spune:
Fetelor nu-mi dati emotii mai mari ,eu pe 14 sunt programata pentru cezariana....pe 15 sper sa-mi tin fetita ,mult asteptata si dorita in brate.
Dana ,despre Andrei tot ce pot sa-ti spun e ca asteapta cu emotie momentul cu toate ca sunt sigura ca vom intampina si faze de gelozie ,care pana la urma sunt normale -el 7 ani a fost singur ,a fost centrul universului nostru si ii tot explicam ca nu se va schimba nimic in ceea ce priveste dragostea noastra fata de el,il vom iubi la fel de mult.Am incercat sa-l implicam in tot ce inseamna pregatiri pe care le-am facut pentru venirea Anastasiei-am comandat impreuna produsele,am cumparat hainitele ,am montat patutul etc si am tinut cont de parerea lui
In schimb soacra-mea nu ma ajuta deloc ,de cate ori se intalneste cu ea ii tot spune-lasa ca o sa vezi tu cum o sa fie cand se naste Anastasia,nu vei mai primi atatea jucarii ... nu or sa mai aiba atat de mult timp pentru tine...totul se va reduce la jumatate....si alte faze proaste de genul asta.Nu vreau sa ma cert cu ea pentru ca nu sunt intr-o stare tocmai buna asa ca ...am redus vizitele
.Ma bucur ca va veni mama mea doua saptamani la noi sa ma ajute cu bb iar eu si sotul meu ne dorim foatre mult sa-i acordam acelasi timp si atentie ca si pana acum lui Andrei,sper sa si reusim
Emma,mami de Andrei(7 ani) si38+ Anastasia
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
dana_cp spune:
Aoleu, iarta-ma, Emmaella! Am calculat eu gresit 15.. scuze
Foarte frumos cum faceti cu Andrei dar ma socheaza atitudinea soacrelor.. cum sa spui asa ceva copilului? Nu s-or gandi chiar deloc..?! Bine ca indreptati voi raul!
Ca o semi-gluma.. eu daca as auzi-o pe socrela zicand asa ceva (sau pe mama, sau pe oricine) i-as zice inocent "daaa, asa e.. cand o sa vina plodul 2 o sa vreau sa petreaca mai mult timp amandoi fratii si noi cu ei asa ca ce pacat ca n-o sa mai puteti dvs petrece deloc timp cu ei.. nasol de tot.."
cu Gaza... >> AMR 3 saptamani!!!
buburuza1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana_cp Ca o semi-gluma.. eu daca as auzi-o pe socrela zicand asa ceva (sau pe mama, sau pe oricine) i-as zice inocent "daaa, asa e.. cand o sa vina plodul 2 o sa vreau sa petreaca mai mult timp amandoi fratii si noi cu ei asa ca ce pacat ca n-o sa mai puteti dvs petrece deloc timp cu ei.. nasol de tot.." cu Gaza... >> AMR 3 saptamani!!! |
bine zis! tre sa o retin sa o folosesc si eu in caz ca nu se opreste soacra-mea!
Monna m-am topit cand am vazut pozele! sunteti superbi!
io fetelor sunt cu wali pe 15! asta daca nu se razgandeste doctorul si o amana pe 16. dar deocamdata am programat-o pe 15 daca rezistam cu brio pana atunci...
azi am mai fost la o tura de controale. totul e neschimbat asa ca strang in continuare din picioare sa ajung pana in 15 cu bine! luni mai am o tura de tns si verificat col si apoi urmatoarea intalneala va fi cu picea direct!
mami deSerban Alexandru 15.07.2009
37+ cu Mara Ioana
AMR 1 saptamana!!!
Tala spune:
Dara deci trebuie musai sa-mi trec pe lista de intrebari asta cu Clexane (pt ca eu am avut purpura trombocitopenica si e nasol daca mi se subtiaza sangele). Poate aflu si cum e cu interdictia.... Sper sa am putere sa le si intreb ce imi administreaza pt durere pt ca am auzit si ceva de algocalmin ori nu vreau sa aud de asa ceva (plus ca mi s-a spus ca din aceleasi motive e mai bine sa-l evit)
Dana eu sper sa nu repet figura ca la David pt ca ai dreptate nu e o carare chiar necunoscuta. Insa am avut surprize in sarcina cu cateva calupuri de zile innecate in lacrimi...cine stie? Acum totusi sunt mai pregatita si simt ca si tati la fel (plus ca e si David pe care nu vreau sa-l ingrozesc cu tristeturile mele)
JD e super ce povestesti tu - faptul ca va iubiti si va si manifestati nu cred a inseamna ca n-ati taiat cordonul. Eu nu mi-am impus nici o opreliste din punctul asta de vedere. Tot asa este extrem de sociabil, indraznet (nu prea a auzit cuvantul 'rusine'), n-a plans la gradi (decat de la 4,5 ani pana la 5 ani - si nici in ziua de azi nu stiu de ce, dar in primele 6 luni a fost ok). Euan nu cred ca are de ce sa fie altfel ca doar voi nu va schimbati
Cu soacrele si aberatiile lor...pleeeease...aseara n-am avut ce face si l-am lasat pe David cu soacra care a si comis-o in primele 5 minute: l-a intrebat pe el daca l-am inscris la scoala (ca doar eu eram prea departe, la 3 metri de ei) el a zis ca nu, ea insista ca de ce , i-am explicat eu pe scurt (ca sa priceapa ca nici nu e treaba ei) si atunci ea concilianta ii spune: 'lasa ca e mai bine asa ca la scoala sunt copii mai mari ca te bat' - sper ca asta a trecut pe langa urechile lui David pt ca altfel nu-mi imaginez cum s-ar duce cu placere la astfel de avertismente
mai scoatem niste motate pt Happy ca sa-i mai treaca emotiile
marci_mami spune:
Buna fetelor
cum va simtiti azi?
Nu stiti nimic de Strumfy?
am citit ca saptamana viitoare o sa curga cu bebei!
Emma,Walli,Buburuza tin pumnii sa fie totul bine
Talaa crescut bine bebelina!
Happylicascot si eu motatele ca sa-ti treaca din emotii
Cam stiu prin ce treci pt ca si eu am fost programata cu Oliver pt cezariana la 7 dimineata si din cauza urgentelor am intrat ultima dupa-masa.
Diamersi de info cu epidurala.Acuma m-am cam lamurit
Vai,m-am prins de cap cand am citit de soacrele voastre si ce pot scoate pe gura.Parca ma bucur acuma ca nu am soacra langa mine
Am vazut pozele cu bebeii.Sunt asa frumosi
Sa va creasca mari mamici si sa va bucurati de ei.
36 Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010
marci_mami spune:
Fetelor,sunt singura de pe aici care incearca sa nasca natural dupa cezariana????Am citit de riscuri si am niste emotii............
36 Bianca Melissa
Tala spune:
Marci si eu as fi vrut, dar nu am voie. Dr ce spune? aici (pt ca am intrebat si eu) se prezinta VBAC ca un bau bau, dar in afara nu prea. Dupa o evaluare atenta a cicatricei uterine cred ca ti se poate spune clar daca e cazul sa ai emotii sau nu. Eu iti doresc sincer sa poti sa nasti natural.
amy25 spune:
Vaii, Tala, mi-e rau de soacra-ta! Ori nu-i intr-o doaga, asa pe romaneste....???
Multumesc Bunului Dumnezeu!
36 Victor Gabriel
AMR 3 saptamani
marci_mami spune:
talami-a cam dat ceva emotii si dr de aici.
Dar dr a fost de acord sa incercam natural,la primele contractii trebuie sa ma prezint la spital si daca totul decurge perfect nastem natural.In caz ca intervine vreo problema imi face cezariana
36 Bianca Melissa
Tala spune:
Marci mie mi-au zis doar varianta de rupt uter, scos uter, super hemoragie si mai pe un ton scazut ca asta e cea mai neagra perspectiva. Bine macar ca e dispus la tine sa incercati.
Amy nici n-am spus ca soacra-mea ar fi intreaga la cap
Stiti ca ma laudam ieri ca fac tort...l-am facut..nu s-a'nghesuit nimeni prea tare, mai ales dupa prima inghititura , iar azi David intr-un moment de sinceritatte cum i se intampla frecvent mi-a zis: "Mami sa stii ca tortul de ieri a fost chiar gretzos!"
V-am marturisit asa ca sa stiti ca atunci cand veniti la mine in vizita veniti cu mancarea in geanta