Strengari 43 - Hai Strumfy, Magddalena, Happylica!
Raspunsuri - Pagina 10
amy25 spune:
Mesaj de la happy:
"se pare ca se amana marea intalnire pe maine.au urgente, extrauterine rupte, sali putine... raman in spital"
Asadar prelungim motatele pana maine:
Multumesc Bunului Dumnezeu!
36 Victor Gabriel
AMR 3 saptamani
amy25 spune:
Dara, am scris in acelasi timp, nu-i nimic.
36 Victor Gabriel
AMR 3 saptamani
dana_cp spune:
Multumim, Dara si Amy
Happy, hai ca 10 e mai rotund poate se aliniaza stelele si mai binemai stii?! oricum nu mai e mult
Strumfy, Magdalena.. tot oua kinder sunteti? semnati si voi condica sa stim ce faceti?
cu Gaza... >> AMR 3 saptamani!!!
SuperMami_1 spune:
Neata!
Vesti de la Happy? ...probabil ca e in operatie
Hai Happy, Hai Alexia Elena!
Dana, bine ai revenit printre noi...ne-ai molipsit cu optimismul tau si cu starea ta de bine pe care ne-o transmiti si noua si acum bati in retragere? .... dar noi nu te lasam sa scapi asa cu una cu doua
Monna, bine ati venit acasa! pupam mamica si bebelusul ...si cum spunea si Dana ...vreeem detalii
Pentru cine mai are dubii(ca mine) cu recoltatul celulelor stem, vedeti ca am distribuit pe facebook un link cu emisiunea Paulei Herlo...care va fi difuzata duminica la ora 18..poate va uitati si mai aflati una-alta...eu sigur ma voi uita...desi voi avea musafiri...ca e ziua lui Rares si-l sarbatorim acasa in familie
Meg, cred ca topaie pe culoarele RM deja hai cu vesti despre Ana
LE: acum am vazut mesajul de la happy
Miha, mamica fericita de Rares si 35+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
Tala spune:
Happy se pare ca vrei nu vrei va trebui sa te odihnesti . Desi prima cezariana tot programata a fost parca m-am bucurat ca s-a intamplat ceva (ce tinea de medic nu de noi) si s-a modificat data initiala (la mine in avans) pt ca astfel am simtit ca a avut si 'soarta' ceva de spus
Dara sper sa ai dreptate si sa uit de lene si mai ales sa nu dau in altele. Voi aplica insa sfatul unei prietene si anume sa nu ma afund in rauri de lacrimi (cum am facut la David) de plangeam din ce in ce mai mult, ci sa-mi dau voie sa plang, dar controlat - adica o sa dau fata lui tati, pe David tot lui tati si eu o sa ma retrag 10 minute sa-mi plang de mila . O sa repet figura cu pasat copiii lui tati si cand o sa ma spal (pe David il tineam in baie cu mine ) sau cand o sa stau putin la computer - practic la prima nastere eu n-am taiat cordonul multe vreme.
Am intrebat ieri dr despre clamparea intarziata (deci vorbim de spital de stat, da?) si mi-a spus ca ei oricum imping sangele de pe cordon catre copil si pana mai fac nu stiu ce oricum mai trece timp (adica asta nu e primul lucru pe care-l fac cand iese copilul). In schimb s-ar putea sa trebuiasca sa-mi cumpar trusa de rahi+peri (nu doar peri) si mi s-a spus ca la o farmacie de pe langa sediul Romtelecom (farmacia academiei) ar fi mai ieftina (aflu marti daca trebuie sa o cumpar sau nu). Ciudatenia este ca daca voi avea nevoie de vaccinul antiD pe asta nu trebuie sa-l cumpar, mi-l dau ei (si este minim 500lei)
Tala spune:
A! si mi-a mai spus ca nu ma pot misca la 4 ore si nici ridica la 8 ore pt ca mi se va administra Clexane (ce face mai exact medicamentul asta?)- eu evident n-am intrebat de ce
dana_cp spune:
Supermami, sa-ti traisca intaiul flacau si sa fie sanatos si fericit!
La multi ani, Rares!!!
Tala, eu cand aud de scoruri d'astea ma apuca furia.. daca stai sa faci un calcul cati bani dai la stat pt divere chestii, ajungi cam la acelasi pret ca la privat.. ufff!
Si altceva vroiam sa te intreb, tu crezi ca vei mai trece prin aceleasi stari ca la David? Adica, ma gandesc ca desigur hormonii isi vor face de cap ca la fiecare, insa multe nelinisti nu te vor mai afecta (fiindca ai trecut deja o data prin asta). Eu cred ca te vei descurca exemplar
cu Gaza... >> AMR 3 saptamani!!!
dara76 spune:
Tala, Clexane se face de obicei dupa aproape orice operatie pentru a preveni formarea de cheaguri care sa migreze prin corp si sa se depuna pe unde nu trebuie. Banuiesc ca ei iti stiu antecedentele. Ca subtiaza sangele.
Pentru ca la locul taieturii, organismul coaguleaza sangele in mod natural, ca sa nu sangerezi pana mori, dar din coagularea asta se formeaza si cheaguri de sange care na, nu mereu sunt bune, daca e sa migreze prin corp.
Dar nu am mai auzit cu miscatul in caz de Clexane sa fie interdictii, drept sa zic.
Adica eu stiu ca se face Clexane la multa lume dupa operatii (cam orice fel de operatii), insa nu musai li se spune.
De ex. e o problema cu Clexane INAINTE de operatie, ca sa nu curga sange (din cauza subtierii) la locul intepaturilor in coloana, sa nu se faca un hematom acolo (ca poate da paralizie), dar DUPA n-am mai auzit de probleme. De ex. la noi cu trombofilie reluam tot asa Clexane la 6-8 ore si mai facem inca 6 saptamani. Si adica m-am uitat si in prospectul Clexane si al Lovenox (varianta americana, care tot asa, avertizeaza pentru INAINTE, NU si pentru DUPA).
Poate mai stie Amy ceva de contraindicatii de miscare dupa administrarea Clexane.
Asa na, eu mi-l fac seara si ma misc. Dar nu-s operata. Poate avea vreo legatura cu istoricul tau medical?
34+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
J.D. spune:
Neata! Am avut o noapte de circ. Dave a venit la 9.30 pentru ca a avut
cina de afaceri iar la 11.30 s/a trezit Finn si nu a mai adormit la loc pana pe la 1.30. Am crezut ca o iau razna. Iar la 6.45 era in picioare.
Monna, e mai greu primele zile, saptamani pana se acomodeaza bebe. E mare lucru sa ai sprijinul sotului. Daca poti iesi nitel la plimbare. Macar in parc si stati pe banca jumate de ora. Andi va dormi mult mai bine afara la aer curat.
Tala, asta cu ruptul cordonului ma macina si pe mine. eu il vreau independent, dar in acelasi timp aproape de mine. Pana cum ne/a mers de minune. Merge la gradinita fara probleme, nu a plans niciodata dupa mine, exploreaza, etc. Acasa ne pupa si ne imbratiseaza de nu stiu cate ori pe zi. As vrea sa ramana asa si sa fie si frate/sau la fel.
Happy, e super sa se nasca bebe pe 10. asa aveti mai multe de sarbatorit.
Finn Constantine 15.10.2009 si 33+ Euan Tudor
amy25 spune:
Nu stiu nimic si n-am auzit de interdictia de a te misca dupa Clexane, mai intreb ...
36 Victor Gabriel
AMR 3 saptamani