Cu dragoste din Iasi (104)
Raspunsuri - Pagina 2
kmy_black spune:
si eu cateva cunostinte care au necesitat un oncolog bun si din pacate in iasi nu au gasit si au fost nevoite sa mearga tot la cluj!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
GabrielaG spune:
Buna dimineata si o cafeluta aromata va ofer....si sa aveti o saptamana frumoasa din toate punctele de vedere!
A venit primavara si chiar e cald. Ieri au fost copiii in vizita la muzee: la Kogalniceanu, la Petru Poni si la Muzeul Universitatii (aici e intrarea gratuita). Ei au fost incantati de holograme si de touchscreen...
A...si inca ceva, cand cumparati biscuiti cu crema de la Carrefou sa va uitati pe data expirarii; sotul meu a cumparat sapt trecuta nioste biscuiti expirati din 05.08.2011...si erau pe raft!
O saptamana frumoasa si sa va bucurati de primavara!
Gabriela si baietii
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabrielaG A...si inca ceva, cand cumparati biscuiti cu crema de la Carrefou sa va uitati pe data expirarii; sotul meu a cumparat sapt trecuta nioste biscuiti expirati din 05.08.2011...si erau pe raft! |
wow, sigur era data expirarii, nu a producerii?
si nu ati facut nici o sesizare, macar la magazin daca nu la OPC?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
ioana spune:
Multumim pentru ideea cu muzeele, vom ajunge si noi in curand. Citisem ca s-au deschis, dar am uitat complet, la ce perioada agitata am avut.
Tocmai am incheiat adimiterea in clasa a V-a, cine a trecut prin asta stie ce inseamna, cine urmeaza sa treaca, sa se pregateasca psihic. Foarte stresant, dincolo de orice inchipuire. Eu, care am fost intotdeauna pro/concursuri, pro/competie si fair/play, incep sa am indoieli serioase privind necesitatea supunerii copilului unui asemenea stres.
Macar m-am linistit cu unul pentru urmatorii 5 ani, de acu ma apuc de cautat clasa pregatitoare...(emoticon-cu-cel-care-ranjeste)...
Numai bine si o primavara frumoasa,
Ioana.
alipiticot spune:
Buna ziua,
I-mi puteti recomanda pe cineva sau un magazin de mobila la comanda,care lucreaza f bine?
Am nevoie de cate ceva prin casa.
Acum multi ani am facut la magazinul Acasa de la Billa , dar am vazut ca nu mai este acolo si nu mai au celasi nr de tel.
O zi buna!
amironeanu spune:
Salut!
Paula, eu iti recomand pe un domn de la Kira Design (nu mai tin minte cum il cheama) 0743168115. Am lucat foarte bine cu el, si pretul mi s-a parut ok, mi-a placut ca a venit cu idei bune, eu vroiam ceva in bucatarie, el a spus ca nu se merita sa dau asa multi bani, mai bine schimbam cite ceva pentru a obtine acelasi lucru (vroiam loc pentru masina de spalat vase). Cred ca gasesti poze in album de la camera copiilor si de la bucatarie (camera a fost integral facuta de el, la bucatatie doar citeva modificari).
Ioana, felicitari! Si pana la urma unde ati intrat?
acvi spune:
Raspandacul vigilent:
http://iasifun.ziaruldeiasi.ro/ateliere-de-creatie-pentru-copii/30590/
Gabi.