Fluturasi si floricele!Felicitari, Mami_vreau!(35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buna, burtici!!
Noi suntem bine, putin obositi...daca ma pun in pat, ma ia agitatia...

Azi implinim 32 saptamani , m-am cantarit de dimi, am pus 9 kg pana acum.
Va doresc un week-end minunat!!

Irina 32+ cu Kinder surprise
AMR 8 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Azi facem si noi 31 de saptamani!Deasemeni aniversam si 9 kg cu plus.Doamne ajuta in continuare!

Virginia 30+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Tu fetelor, m-am luat cu altele si am uitat sa va zic de balenizare - SUNT BALENA CU DIPLOMA!

Am pus pana acum 12 kg!!!!! Va ziceam ca cu Ilinca am pus 10,5 pana la nastere, deci...Dr zice ca nu e de sarit de la balcon, e ok pt inaltimea mea (171cm), eu l-am intrebat daca crede ca bebe va fi foarte mare. A zis ca probabil va fi mai mare decat Ilinca- mai mare e ok, Ilinca a fost micuta la nastere..dar CAT mare?!
Imi zicea ca chiar ieri a avut o nastere..4,5kg..au incercat natural, dar pana la urma tot la cezariana s-a ajuns - si exact de asta ma tem si eu!..
Bine, a nu se intelege ca sunt stresata de tema, insa imi mai trece si mie cate ceva de genu' prin capatana - cine n-are probl, isi inventeaza!

Pupicei!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (26+) :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

MAMITA,speram ca esti o balena buna...nu orca!
Eu am o prietena care a plecat de la 55 la inceputul sarcinii si a terminat-o cu 100 kg....asteia cum sa-i mai zicem,daca tu esti balena?????Si acum arata bine merci....Si mai am una care a luat 32 de kg ,dar intr-o sarcina cu gemeni.Si la fel e manechin....

Virginia 31+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Elena tigricelidele 414. Am uitat sa scriu...
Irina ce repede a trecut timpul! Doar 9 kilograme... te invidiez
Virgi, adica 45 kg????N-am mai auzit...Si si-a revenit adica la formele initiale?
Andra multumesc tare mult!

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Cum Miha nu ai auzit? da' lucioasa cat a luat la prima sarcina, tot asa..ca vuiau ziarele ca deh! era vedeta.

Pentru colesterolsi trigliceride poti lua Omega 3..si ceva mancare mai light..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 27s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Neata fetelor!
Felicitari Mamivreau ptr puiut! Trebuie sa recunosc ca am bocit un pic de emotie cand am citit! Nu stiam cum de ati scris asa de mult intr-o zi.
Sa stiti ca si io mi-am facut aceleasi probleme cu bebe : de cate ori ma duc la eco el sta covrig. Mereu imi fac griji... dc are ceva la coloana.?
Cu privire la kg castigate in sarcina... eu sunt invers... sunt inca pe minus 2 kg. Nu stiu dc e normal. De mancat mananc, zic eu normal, insa nu prea mult. Statul asta imi pat nu prea imi face pofta de mancare, iar de sotul meu mi-e mila sa-l terorizez cu tot felul de pofte. Probl e ca eu sunt f pretentioasa si ma satur repede de ca am prin casa.
Mai e cineva in situatie asem cu mine? \cu minus 2 kg la 25s4z? In cond in care n-am slabit decat in primele 3 luni 2 kg si asa am ramas.
Am luat vitamine, nu f multe. Acum iau femibion 2, insa recunosc ca nu in fiec zi.... mai uit.
Va pup!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Virgi, felicitari pt noua saptamana!..si merci de incurajari..faza e ca eu tot compar cu prima sarcina si mi se par asa muuulte kg..daca as fi luat si in prima la fel nu mi-as fi facut ganduri, dar mi se pare super mare diferenta! Tot nu m-ai lamurit cu ascendentul vietii - unde il calculez? ca pe net..cate site-uri, atatea rezultate..

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (26+) :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Miha, eu nu am asteptat niciodata mai mult de 15- 20 minute ,iar pretul consultatiei + ecografie este 150 Ron ! Cel mai mult imi place ca vis-a-vis de clinica exista o parcare unde gasesti intotdeauna loc pt masina sa o lasi oricat poftesti!
Virgi si Irina , felicitari pentru inca o saptamana implinita cu brio!
Tinuta, eu mi-am facut toleranta la glucoza la Medlife si am avut recomandare pentru cantitatea de glucoza dar nu si pentru intervalul la care sa fiu intepata , asa ca a trebuit sa duc munca de lamurire cu asistentele sa ma intepe pe stomacul gol si apoi peste 2 ore! Ia-ti inima in dinti si fa-o.. nu este asa de greu pe cat crezi, dar ia-ti si o carte cu tine, ceva cu care sa iti ocupi timpul pentru ca asistentele nu te vor lasa sa parasesti clinica in aceste 2 ore!

``````````````````````````````````````````

cu Dorian 29 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Mmamita, si eu am aceeasi problema.. sa nu creasca bebelul preaaa mare pentru ca tare mult imi doresc sa nasc natural !
Pana acum am luat 10,5kg dar am inteles ca in ultima luna de sarcina se pun cele mai multe kilograme .. cam cat ar putea sa se mai puna?

``````````````````````````````````````````

cu Dorian 29 weeks +

Mergi la inceput