As vrea sa cumpar azi un gift voucher din Bucuresti. Am vazut pe net ca se vindeau vouchere pentru emag de diferite valori (erau vouchere pe care banuiesc cei ce le vindeau l-au primit la achizitionarea unui produs). Eu vreau sa cumpar un voucher eventual direct de la un magazin (de preferinta cu produse de imbracaminte, incaltaminte, bijuterii, cosmetice), in ultima instanta as cumpara si de la emag, dar direct de la ei si cu aspect de "cadou" nu ca o hartie achizitionata la mana a doua.
Am gasit pana acum pe net ca la un moment dat aveau Baneasa Shoping Center ceva de acest gen, si Il Passo. Am sunat la ambele si nu raspund . Valorile de voucher erau ok la ambele, eu caut 300-500 ron. Am mai gasit si cate ceva gen Spa, salon dar le exclud din start, doresc voucher pentru produse nu servicii.
Va rog daca ati primit sau oferit un gift voucher in perioada aceasta spuneti-mi de unde a fost achizitionat!
Eu am primit un Gift Voucher la un magazin din Iasi, Massimo, din Iulius Mall. Sunt produse foarte faine, italiene in special si abia au primit colectia noua. Nu au site sa vezi produsele (au spus ca e in pregatire), dar eu am fost sa vad ce pot sa imi aleg si chiar au rochii tare dragute, niste pantofi fenomenali. Au in schimb pe facebook pagina, Massimo - Imbracaminte. Incaltaminte. Accesorii. Ce mi-a placut este faptul ca nu dau ei limita de suma, cel care face cadou voucherul poate sa aleaga suma.
Ideea e super si e bine de oferit asa ceva !!
Eu o sa ofer asa ceva de pe un sit de coupoane(vaucere)
Multumesc pentru pareri! A stat subiectul 4-5 zile fara nici un raspuns incat am crezut ca am eu o cerinta exagerata si e nepotrivit sa ofer un gift voucher .