Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Rody, s-ar putea ca Isa sa fi facut spasmul hohotului de plans. V are cateva la activ si stiu ca risti sa o iei pe aratura. Singurul lucru pe care poti sa-l faci este sa ii sufli in nas/ in gura ca sa fortezi respiratia.

da, stiu . am patit cu Maria de 3 ori (o data a cazut de pe masa din bucatarie si mi-a muscat buza de i se vedea pe dinafara , o data a cazut pe spate din pat direct cu capul pe gresie si o data si-a prins degetele la poarta metalica masiva de la intrarea casei - parca au fost ieri, asa mi le amintesc). asa ca la Isa deja stiu cum s-o iau, primul lucru e sa-i vorbesc si sa-i suflu in fata si in gurita, o duc in baie la oglinda si intre cat ii pun palma uda pe fata si cat se vede ea in oglinda, in 2 minute e amintire toata isprava. dar ce amintire . alina, Maria mea era ca Vichisor al tau , nici acum nu e mai potolita dar na, e domnisorica imediat si sper sa... hm, cred ca asa e (ca Florin), pe cine vreau sa pacalesc?

puiutz,

eladea,

roxana_theo, un restanta pentru tine

crissy, eu cred ca tu stii bine cum esti, vezi asta in ochii fetelor tale si in aprecierile noastre si ale celor din jurul tau . sentimentul de vina ca s-a nascut Bea prematur? si eu ma gandeam la asta, cred ca si tina si racusor s-au gandit si fiecare a fost in situatia asta, DAR tot ce conteaza e ce avem acum. alunga gandurile astea, uita-te la ele cat sunt de frumoase si cata veselie e in casa voastra, cum se cauta si se iubesc una pe alta, cum invata sa fie surori si toate astea, stii tu la ce ma refer

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

fug la placinta, ca intre timp s-au trezit cam toti din casa . si revin, cu siguranta, sa va servesc si pe voi cu placinta (daca iese buna)

aveti si placinta aici

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

ieri dim a fost intr-adevar un pic de aer primavaratic si la Cj..acum iar s/a mohorat.

am facut aprovizionarea pe sapt. urmatoare, dupa ce se trezesc copiii planuim un pandispan. ieri am facut ceva chestii inventate de mine- biscuiti rasniti, cu o mana de miez de nuca, catvea stafide inmuiate in prealabil( se poate si in bol..hihihi.. era un banc), niste fulgi de ovaz inmuiati in zeama de la compot ( am vrut sa fie de visine, dar cel pe care il aveam in acsa era de cirese si mi-a fost lene sa cobor in pivnita) si niste pudra de roscove, o lingura de sirop de artar ( ca sa arunc recipientul :)) si niste esenta de rom si juma de pachet de unt. le-am facut amalgam..le-a facut bilute, Stefan le-a tavalit prin nuca de cocos..am murdarit toata bucataria de cocos..am aspirat si le-am mancat :):)..a si le-am pus si cate o cireasa in varf.

pt adulti merge f bine cu visinata si visine din visinata.

asta ca eram la capitolul retete.

Rodi, imi pare rau de patania Isei..eu nu am avut de-a face cu spasmul asta, dar Stefan avea crize de plans f dese, cu alergat in acelasi timp, invartit in cerc..

am dat o raita prin mall- ca am luat vineri salariul si repede repede sa apuc sa imi iau si mie ceva, ca imediat nu mai e nimic pe card..am intrat la Guara..f frumoase, dar nu m-a lasat sufletul..asa ca a intrat si la H&M.am gasit 2 pulovarase dragute (subtirele), la reducere.cum eu sunt o friguroasa, mai port pana prin mai :):)am primit si un cupon cu 20 lei reducere daca cumpar ceva in 17-18 martie- cand o fi si asta..wk viitor. sper sa nu uit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Victo oricum anul asta cred ca sigur vei purta pulover si in mai, cica se anunta o primavara rece in sud-estul Europei, inlusiv pt. luna mai

Si eu care asteptam ca pe aur incalzirea...dupa iarna asta f. rece simt ca nu mai suport psihic...dar asta e, macar stiu din timp ca nu are sens sa-mi fac sperante prea mari cu vremea calda.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Buna!
Eu sunt trista azi, in seara asta sotul meu pleaca la Iasi cu serviciul, pentru 3 luni . Sper sa vina acasa in weekend-uri ca altfel o iau razna cu 2 copii atomici pe cap.

Mergi la inceput

puiut..pai atunci sa ma duc sa iau si ghete :) si-asa e sfarsit de iarna :) daca zici ca vremea pantofilor mai poate astepta.

maine dam banii la banca, o sa fiu deprimata iar..

sotul meu face 40 de ani in aprilie.varsta rotunda si dificila. desi maine daca ne certam imi zic ca nu-i iau nimic, dati-mi niste idei de mers undeva intr-un wk. bineinteles in limite rezonabile financiar.
in strainatate nu cred ca ma incadrez cu bugetul(300-maaaxim 400 euro) datorita costului avionului. in tara? ceva idei? pleeeaaseee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Lauri_ca imi pare rau ca ramai singurica 3 luni cu copiii! Eu nu cred ca as face fata, desi am doar unul si nici macar nu e atomic rau de tot

Victo, asa "prezic" meteorologii britanici pentru Europa de Est - o primavara rece, cu temperaturi sub normal (au dat ieri la Romania TV parca). Naspa, ce sa zic...

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

nuuuuuuuuuuuuuuu..ningeeeeeeeeeeeeeee :(:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

nuuuuuuuuuuuuuuu..ningeeeeeeeeeeeeeee :(:(

Paula cu 2 nazdravani, M si S

daaaaaaaaaa..... super naspaaaaaaaaaaaaaaa....

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

cristina, cum se chema complexul ala unde ati fost voi candva? acum vreun an?

Mergi la inceput