Scolari de Iulie - August 2004 * (93)
Raspunsuri - Pagina 7
roxanaz spune:
Cori, neutrogena aia nu o cunosc. dar daca e cu acid salicilic nu e rau. e ok daca nu are acnee si sa stii ca i-ar merge bine cu glicolicul.
Ema, chanel-ul asta, sa stii ca nici eu n-am vazut mare scofala, dar sunt de abia la jumatatea borcanelului.
asta sa stiti ca e fantastic ca protector sub fondul de ten si fiind si cu spf mare e buna si dupa tratamentul cu acid glicolic. si eu ma tot uit la asta: http://ro.strawberrynet.com/skincare/clinique/super-city-block-ultra-protection/42793/#DETAIL si mi-as cam lua-o...
Robi, ce Vichy e? normaderm?
leeloo2004 spune:
Eu produsele cu ulei de argan mi le-am luat de aici - esenta de ulei de argan este asa cum spune Ema, presat la rece - se poate folosi pe fata, corp sau par. Mi-am mai luat si crema hidratanta cu ulei de argan (si unt de shea).(la pachet am primit cadou si o crema anti-imbatrinire cu praf de perle...).
Din ce am citit eu, uleiul de argan ajuta la estomparea ridurilor si chiar si la estomparea vergeturilor.
Mi-am mai luat si o crema de contur de ochi (de la chanel-"Ultra-corrective Anti-wrinkle Eye Cream) - nu stiu daca e buna, va zic dupa ce o voi folosi - teoretic trebuie sa ajute la estomparea ridurilor fine din jurul ochilor, la eliminarea pungilor de sub ochi si a cearcanelor. Sincer eu zona din jurul ochilor am cam neglijat-o; daca pe fata ma dau oricum cu crema hidratanta (in general ma impac bine cu cele de la vichy), zona din jurul ochilor am lasat-o de izbeliste...la fel gitul si decolteul...
De glycol nu am auzit pina acum si am si pierdut discutia pe care ati purtat-o...pe scurt la ce ajuta??
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
noah bon, deci imi tre ceva cu acel ulei ce este in farmacii si e ieftin ... iegzista asa ceva ???
_
ema spune:
Cori,tu esti chimista,nu?sau am dat-o in amnezie!Faptul ca acidul salicilic nu e acid acetilsalicilic inseamna ca masca cu aspirina e de fapt un scrub,care ajuta tenul acneic avand proprietati antiseptice.Bha-ul asta patrunde inauntru porilor depinde de concentratie si ph.In mod normal se foloseste 2%zilnic ptr. intretinere.De asta am spus ca fetitei tale i-ar trebui un 5 %...n-am zis 10 ca e mult.Eu nu-s nici de meserie asa ca nu sunt indreptatita sa dau sfaturi,mai ales cand e vorba de piele,ca nu toate pieile-s la fel.Eu sunt cu testatupe pieile mele...acu nu toata lumea tre sa se uite in gura mea.(chiar asa din copac n-am cazut ca am facut liceul de biologie chimie,am intrat la facultatea de biologie si in anu 2 m-am maritat ca mi-a zburat tigla rau de la vant si n-a avut cine sa-mi repare acoperisu)
uite,intra pe www.pasagera.ro si cauta "masca cu aspirina".Si te pup.
ema spune:
Ioana,merci pentru raspunsuri,chinezarii ...am terminat ingredientele saptamana trecuta,astept pachet din Hong Kong zilele astea.Eu la alge n-am renuntat,si mi le trimite regulat un fermier.Nevasta lui imi trimite ingrediente ptr. bucataria chinezeasca...Astazi fac placinta cu spanac,daca nu m-a insel la voi am citit reteta,foarte buna...am facut de cateva ori...si mai fac o supa crema de brocoli.
Deci asa e cu economistii,Serban vrea sa faca economieiar Ricardo,deocamdata nu se face nimic ca-i raman halele,birourile,terenurile si conturile lu tac-su.spalatoria cica o s-a faca drept hobby...plodu asta m-o albit de tanara!
ema spune:
Gabi draga,foarte fain site-ul ala...m-am uitat asa pe fuga si n-am intrat sa m-a uit detaliat...m-a intereseaza ingredientele...eu am cumparat arganoil de pe soukdumaroc...si pretul e cam la fel.E oricum cel mai scump de pe piata,restul uleiurilor sunt mai ieftine.
desi e gras,lasa o piele atat de fina!!!!Despre pudra de perla iar nu stiu mare lucru,am vazut pe e-bay la pungute de 100g,dar nu stiu exact ce proprietati are.
Ps.Glycol e un exfoliant foarte misto.daca n-ai pete,urme de acnee,adica tenul varza...nici nu mai citi,ca nu-ti trebuieHai te pup.
roberta04 spune:
sa ma laud, mi-am comandat unt de shea si ulei de argan :)
Nu stiu nici eu sa fac de mancare, Matei mananca sdper bine atat timp cat ii dau gratar plus diverse garnituri, nu stiu ce sa mai inventez in rest... Petro e un mare mofturos dar si un mare mancacios...
alice2004 spune:
Ema, ce-i ala Migra3 si cu ce se maninca ? [ca banuiesc ca in romanica nu-l gasesc !!)
Am cautat pe net si am gasit ceva ceva, zice ca e un supliment alimentar parca, restul din germana nu inteleg o boaba !!
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise
ema spune:
Alice,am scris altceva decat mai intrebat...m-am trezit la subiectul clinici de migrene din germaniaam sa ma uit ce scrie pe cutie si-ti scriu exact.te pup.
kim222 spune:
io am mai scris un mesaj de pe tel..dimineata dar s-a pierdut..
am luat legatura cu Mirela si m-a indrumat ce am de facut..6 saptamani cu Glyco A si apoi peeling mediu cred ca in combinatie cu BHA. Costa 130 ron pt 10 sedinte..
Daria tu in fond vrei o crema pentru riduri sau cum? Pentru riduri nu exista crema ieftina!!!!Asta sa fie clar..serul Mirelei costa 50 ron si am de gand sa-l incerc..daca si Ema spune ce importanta este greutatea moleculara in penetrarea pielii..Asa poti folosi vit A fiole pe care sa le aplici ..mai ifetin de atat..dar asta doar noaptea...
Ioana noi am dat 10 ron sau 20 nu mai stiu si am luat imprimanta...
Alice daca migrenele au legatura cu menstruatia,problema este hormonala..