Scolari de Iulie - August 2004 * (93)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ema am uitat ca esti galateanca ...ma gandesc ca maine sa sterg postul ca l-am cautat pe net si domnu'este cu cantec..numit politic ..cu scadal..ca asa se poarta in RO!

Pe mine ma bate gandul sa-l duc pe Luca la pictura..prea il lauda dna ..nu a apucat Rox sa va zica..copii nostrii nu mai pot merge la electronica..d-na a murit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

ah,relax.Era o gluma,Kim...imi pare insa rau de doamna de electonica.Pai sa-l duci pe Lucaci la pictura...ca uite la mine mama nu m-o cautat de talente deloc...si a trebuit sa ajung la 35 ani ca sa vad ca io pot picta(initial o fost de nevoie...ca nu gaseam picturi in culorile ce-mi trebuiau mie ,pe urma de kiki sa treaca timpu si l-a urma m-am trezit ca de fapt imi place).Intre timp m-am reprofilat pe pictat gheare.Sunt curioasa ce talent mai bufneste din mine de acu incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
scuze de absenta, am niste zile teribile.
Daria, in loc de alea 5 mere mai bine mancai 3 patratele de milka, caloriile erau fix aceleasi si nu sufereai atat. parerea mea.
Robi, zic si eu, du-te la medic ca NU este in regula. si zau ca iei degeaba ospen-ul ala. pliz
cica vine primavara, eu de azi sunt in pantofi, pun si cizmele la pastrare, gata. poate sa ninga ca nu le mai incalt
Cristal poate e un fel de recompensa pentru Maria, sa o stimuleze sa fie mai docila in clasa? oricum e tare tare frumos proiectul!
o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

Ema, mie nu mi defel rusinii ca-s casnica si la dispozitia totala a copiilor, insa cum ziceam aici in Ro exista o mentalitate anume care ii face pe oameni sa ridice sprancenele intr-un unghi oarecare cand la intrebarea "dar inca nu te-ai intors la lucru???" le raspund "nu, stau sa-mi mai creasca copiii"...asta e...trebuie sa ma obisnuiesc. As vrea sa lucrez de acasa si altceva in afara de ceea ce fac pentru familia mea, ceva-orice dar cum nu stiu inca ce...cuget

Robi, sper ca ai auzit ce zic fetele- fuguta la medic daca sub antibiotic ai febra.

Roxana, si pe mine ma enerveaza dublarea in romana de la paprika, off.

Daria, esti la cura de slabire de mult? sper sa nu faci vreo nefacuta.

Olivia, ma bucur ca ai trecut cu bine peste hopul cu morcovul; du-l pe Luca la pictura daca-i place. Si Danu mi-a spus ca ar vrea la pictura, la noi numai la mall se fac cursuri. Trebuie sa vad ce si cum ca noi mai avem si dansurile in program.

ieri am fost la sedinta cu parintii, doamna a zis ca e o clasa buna, omogena, Danu e super-mega-extra, de departe cel mai disciplinat, ascultator si galant copil din clasa, e inconjurat mereu de fete, si-l doresc coleg de banca mai toate. El e asa inocent, nici nu cred ca-si da seama, cand i-am spus insa ca mama colegei lui de banca l-a laudat i s-a ivit un zambet laaaaarg pe fata, a zis "chiar asa??"

o zi buna si sanatate multa va doresc, fug la cratita:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa , am rezistat :D stiu ca veti zice ca sunt dar e mare lucru ca incerc sa mananc ffff sanatos :D
si ce bine ca azi e joi deja si cica in weekend vor fi 18-19 grade, yuhuuu

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Am fost ascultatoare si am mers la medic(pentru ca m-am sufocat toata noaptea ) Evident ca e pneumonie, dar cica nu foarte grava, asa ca am concediu medical. Nefiind obisnuita sa stau acasa, ma invart ca leul in cusca :)

Va pup, sunt in zona!

Mergi la inceput

Rob, sanatate muuulta la tine si cum adica ce sa faci ??? sa te odihneeesti, sa lenevesti, sa te uiti la filme, sa bei ciocolata calda :-)
Andrea, cum e Stefi cu bubitele ???

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Robi, insantosire grabnica!

Daria, nu esti deloc ciudata daca incerci sa mananci sanatos, eu te sustin si admir. Si-mi place nespus de mult ce ai scris acolo joc cu litere mici si negre la tine, io zic sa scrii cu litere mai mari, ca e perfect adevarat.

Tot in trendul asta vreau sa -mi spuneti si voi ce credeti. Mai ales tu Ema care chiar esti patita. Tot citesc in ultimul timp ca ... consumul de carne rosie gatita si procesata sub forma de mezeluri creste riscul de cancer. Nu s-a estimat care ar fi cantitatea nepericuloasa in dieta unui om. Olivia, ca esti medic, Roxana, si chimistele noastre, mamicile mai panicoase, voi ce credeti ?

As vrea sa inlatur din meniurile noastre carnea rosie si mezelul, insa mi-e atat de dificil, la scoala pachetelul copiilor e paine cu ceva... acel ceva ce sa fie in afara de gem, unt, branza tartinabila?? Si ardeii umpluti, spaghetele, sarmalutele, chiftelele, snitelul, gratarul de porky sa dispara din meniu complet daca vrem sa ne pazim? Se indica sa consumam 5 portii zilnic de legume/fructe in stare cruda. O portie inseamna un fruct, o leguma sau un pahar de suc proaspat stors. Se face si reclama la tv pe tema asta si la dr Oz am vazut ce inseamna "un serving", o portie. Nu e mult dar inseamna un efort urias de control alimentar mega -riguros. Lasand aspectul costului deoparte, pt ca a avea o dieta din asta clar te costa mult mai mult decat daca mananci la modul nepretentios, pt ca a manca sanatos mai nou inseamna sa mananci pretentios ce credeti ca putem face pentru a manca mai sanatos? cum? copiii sunt cei mai rezistenti la schimbare cred.

Eu de o vreme le "cant" intruna cu fructele si legumele, la Danu ca de obicei am impact, la Andreea hmm, mai putin, totusi am realizat un pas micut, acela ca ii fac sa manance fructe (mere, banane sau kiwi acum) si legume (o rosie cand si cand, o ceapa verde si cam atata) zilnic. Dar cu carnea cum o scot la capat?

m-a luat rau valul asta, nu-i asa?

Mergi la inceput

io cand zic sanatos inseamna ca nu merg la McShit :-) si e de musai ca ma doare coloana, deci d`aia, altfel n as avea nicio jena.
Giulik e ea mai sclifo asa ca la ea mancare buna e supa pe pui si cartofi cu oo la cuptor cu smantana. Nu cred ca rateaza vreo zi fara paine prajita cu usturoaie, ulei de masline si laptele pus la prins ... isi ia portia de porcarie de la chiosc - guma sau acadea.
Sucuri nu cumparam deci nu exista, de la magazinul italian luam dulcegariile lor care chiar sunt bune si zici ca sunt facute in casa. Fructe consuma in fct de chef, dar consuma, legume proaspete de la ceapa verde la ardei, rosii, ridichi, zilnic. Ii place telemeaua si cashul si branza dulce proaspata dar nu in papanasi :D

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Roxi si io mi-am propus ca-n week-end sa fac schimbarea hainelor de iarna cu cele subtirisi cizmele le bag in cutii si nu le mai scot nici daca zapada este de 20 de cm
Robiinsanatosire grabnica,stai in pat fa-ti o ceasca de ciocolata calda si uita-te la un film bun,rasfat nu alta
Lia io-ti zic din experienta proprie ca incet se poate schimba meniul...io nu-s de parere sa le excluzi cu totul...eu de exemplu porc nu cumpar deloc...dar tati ne rasfata odata la doua luni cu muschiulet de porc umplut la cuptor...din vita nu fac decat rar ciorba sau perisoare...in rest pui si peste...ies niste sarmale/perisoare super din piept de pui si niste parjoale super din peste...la capitlul fructe stam bine,mandra mananca zilnic o banana,un mar si un kiwi plus sucul dintr-o portocala si mandarina...din cand in cand mai fac salata de fructe in care mai ascund ananasul si pomelo....la scoala nu mananca decat biscuiti...iar la mezeluri am renuntat incet incet tot din cauza ei ca nu manca...doar salam de sibiu de la salonta si cateodata pastrama de pui de la baciu
Daria

Mergi la inceput