Buna fetelor,
Am vrea sa vizitam Italia in perioada 4-8 aprilie. Dar mi-am dat seama ca atunci cade pastele catolic.
Aveti idee cum e in perioada aceea? Adica e foarte mare inghesuiala pe strazi? restaurantele/muzeele sunt inchise?
Multumesc!
Depinde unde vrei sa mergi in Italia .
In general e pustiu in duminica pastelui (exclus Roma unde e mereu lume iar in perioada pastelui e si mai multa lume), luni dupa Paste se merge la iarba verde, la mare daca e la doi pasi. Magazinele sunt toate inchise. Muzeele in general sunt inchise dar depinde ...
Eu as cauta pe google adresele muzeelor care ma intereaza ( toate muzeele au pagina lor de net ) si as vedea exact care este orarul, zilele cind sunt inchise si cele cind in mod deosebit ramin totusi deschise ... Multe linkuri gasesti in subiectul special cu informtii ( e prins la importante , putin mai sus ) dar si aici
http://www.turismoroma.it/
Eu doresc sa particip la slujba de inviere + cea de Duminica Urbi et Orbi.
Recomandare hotel in apropiere?
Mai multe hoteluri verificate de cei care au fost in anii trecuti la Roma gasesti in subiectele vechi,vezi mai sus unde scrie subiect fierbinte : informatii utile desère Europa gasesti informatii despre Italia si link-uri catre subiectele mai vechi
asta este unul verificat personal de curind http://www.hotelarcangeloroma.com
Este bine sa faci rezervare din timp caci va fi cu siguranta plina Roma de turisti.
Arata bine hotelul iar pretul rezonabil.
Mai vad si alte oferte si ma decid.
Multumesc pentru link
cam toate hotelurile din Roma sunt cam umede mai ales la parter sau la primul etaj iar cind ploua afara sau e multa umezeala sunt si mai rau.. cladirile in general sunt vechi in centru ... deci nu trebuie sa iti faci mari sperante :-)
cauta in subuiectele vechi acolo sunt multe hoteluri dar si apartamente de inchiriat , gasesti multe dei desi depinde cit stai ca pentru 1-2 nopti important e sa nu fie scump si sa aiba comentarii pozitive.
Vezi si motoarele de cautare ca macar acolo poti citi comentarii, vezi harti, etc
Trivago, expedia