Vacanta in Italia de pastele catolic
Buna fetelor,
Am vrea sa vizitam Italia in perioada 4-8 aprilie. Dar mi-am dat seama ca atunci cade pastele catolic.
Aveti idee cum e in perioada aceea? Adica e foarte mare inghesuiala pe strazi? restaurantele/muzeele sunt inchise?
Multumesc!
Raspunsuri
crista-s spune:
Depinde unde vrei sa mergi in Italia .
In general e pustiu in duminica pastelui (exclus Roma unde e mereu lume iar in perioada pastelui e si mai multa lume), luni dupa Paste se merge la iarba verde, la mare daca e la doi pasi. Magazinele sunt toate inchise. Muzeele in general sunt inchise dar depinde ...
Eu as cauta pe google adresele muzeelor care ma intereaza ( toate muzeele au pagina lor de net ) si as vedea exact care este orarul, zilele cind sunt inchise si cele cind in mod deosebit ramin totusi deschise ... Multe linkuri gasesti in subiectul special cu informtii ( e prins la importante , putin mai sus ) dar si aici
http://www.turismoroma.it/
Emeralde spune:
Eu doresc sa particip la slujba de inviere + cea de Duminica Urbi et Orbi.
Recomandare hotel in apropiere?
crista-s spune:
Mai multe hoteluri verificate de cei care au fost in anii trecuti la Roma gasesti in subiectele vechi,vezi mai sus unde scrie subiect fierbinte : informatii utile desère Europa gasesti informatii despre Italia si link-uri catre subiectele mai vechi
asta este unul verificat personal de curind http://www.hotelarcangeloroma.com
Este bine sa faci rezervare din timp caci va fi cu siguranta plina Roma de turisti.
Emeralde spune:
Arata bine hotelul iar pretul rezonabil.
Mai vad si alte oferte si ma decid.
Multumesc pentru link
crista-s spune:
cam toate hotelurile din Roma sunt cam umede mai ales la parter sau la primul etaj iar cind ploua afara sau e multa umezeala sunt si mai rau.. cladirile in general sunt vechi in centru ... deci nu trebuie sa iti faci mari sperante :-)
cauta in subuiectele vechi acolo sunt multe hoteluri dar si apartamente de inchiriat , gasesti multe dei desi depinde cit stai ca pentru 1-2 nopti important e sa nu fie scump si sa aiba comentarii pozitive.
Vezi si motoarele de cautare ca macar acolo poti citi comentarii, vezi harti, etc
Trivago, expedia