LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***408***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

simply, ce moaca frumoasa are Luca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Salut!

Novus, Simply, mersi pt aprecieri.

Simply ai o flacaneatza tare simpatica. Si tu te-ai tuns???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani CRISTIAN

Sa ai o viata fericita alaturi de cei dragi

Imi pare rau ca sunt atatia bolnaviori, insanatosire grabnica

Noi ne pregatim de petrecere, am ales sa o facem sambata, ca al meu sot pleaca din tara marti pentru o luna de zile. Cam am emotii cum ma voi descurca singura cu copii, naveta si incalzirea casei, ca trebuie sa fac focul la centrala, mama lor de gaze Am zis ca o sa mai stam si pe la soacra-mea in caz de nevoie, o sa-mi fie destul de greu, nu am stat niciodata despartiti mai mult de o saptamana in 14 ani.

Bianca: suna bine job-ul tau, sunt sigura ca ai facut alegerea buna

Eu nu stiu cat mai rezist sa stau intr-un loc atatea ore la munca mea si sa fac zi de zi acelasi lucru, imi doresc ceva mai creativ, mai neplictisitor

Magdy: ai copii tare frumusei si Maria ce mare s-a facut!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Urez pe aceasta cale si lui Chiti Inginerul un sincer LA MULTI ANI, iar pt mami lui multe

Mergi la inceput

Simona mersi frumos. Deci sa ne intelegem, Maria e cea de la semnatura daaa? Nu de la poza de profil...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Simona mersi frumos. Deci sa ne intelegem, Maria e cea de la semnatura daaa? Nu de la poza de profil...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora (23.12.2005-25.12.2005)

Minunile Palmierilor

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... Bucura-te Marie...

ce copii frumosi si razaciosi ai Magdyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Citat:

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora (23.12.2005-25.12.2005)

Minunile Palmierilor

Da stiu, dar n-am mai vazut-o de ceva timp si mi s-a parut maricica. Gabi seamana tare mult cu tine, din ce vad in poza de profil.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Bianca, mersi. Cred ca i-am facut razand, caci intr-adevar, tare sunt hliziti... Poate te abati vreodata si prin belgia, sau macar prin apropiere de Köln, Frankfurt sa punem de o intalneala si cu Kea.

Apropo Keaaa ai vazut sms-ul meu??? Ce facem te vizitam duminica???

Da Simona, gabitu e intr-adevar maica-sa cap taiat. Maria nu stiu cu cine seamana

Mergi la inceput

Citat:

Bianca, mersi. Cred ca i-am facut razand, caci intr-adevar, tare sunt hliziti... Poate te abati vreodata si prin belgia, sau macar prin apropiere de Köln, Frankfurt sa punem de o intalneala si cu Kea.

Apropo Keaaa ai vazut sms-ul meu??? Ce facem te vizitam duminica???

Da Simona, gabitu e intr-adevar maica-sa cap taiat. Maria nu stiu cu cine seamana

Minunile Palmierilor

La intoarcere am escala in frankfurt insa stau foarte putin...cat sa schimb avionul.

dar cu primul drum in germania va contactez, mai ales ca si Ela sta acum in Munchen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Chato

legat de gat, eu stiu doar 2 chestii [dar din popor, nu 'mai' emit pretentii medicale]:

1. daca te dor amigdalele, ca un cutit cand inghiti, atunci ar fi bine sa poti suporta sa freci amigdalele cu sare [mare, de muraturi] pe deget, e ffff nashpa, dar depinde de vointa... poate tu ai, eu nu prea aveam, asa ca sufeream zile in sir, in fiecare an, vreo cateva zile, pana am gasit la 24 de ani ca aveam de muuuulti ani streptococ, am facut injectii cu penicilina si moldamin, de atunci nu am mai facut asa nasol, doar rosu in gat moderat. Totusi, dintre prietenii/colegii din jurul meu, cine a reusit sa faca faza cu sarea, s-a imunizat natural mult mai bine ca mine.

2. daca ti se duce glasul din cauza tusei uscate de prea mult timp, ceai de ceapa, este fff util. Se pun la fiert cateva foi de ceapa, cateva minute, apoi bei. Fara zahar, dar e mai ok decat fiola de algocalmin :).

Tinem pumnii sa te faci bine!

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput