LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***408***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ina, eu am incercat sa schimb poza insa imi dadea eroare de fiecare data... sa inteleg ca e totusi alta poza, daca tu nu mai vezi o pisica... si atunci e din albumul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Novus, sper sa nu ramina patata rochita
Voi va petreceti de asta-seara? Credeam ca miine e ziua fomeii

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Si eu sper pt ca am luat-o azi pt prima data si chiar imi placea

La avatar cine e in poza ?? tu ??

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Novus, cred ca ar fi bine sa ii pui niste produs pt pete, daca era conserva in ulei. Daca era apa n-ai probleme.

F ciudat, vad ce poza am daca intru cu IE, daca intru cu google chrome vad poza veke.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

La multi ani, Cristi, baiat frumos si istet!

Eu n-am intalnit decat 2 ghiocei, pe Cristi si Gabitu, dar ce ghiocei!!! Ei bine, desi la momentul ala, Gabitu era cel mai avansat dintre ei, Cristi era cel mai descurcaret(ca un bucurestean adevarat!).

Voi ma "fortati" sa-mi fac cont pe facebook. Si eu vreau sa va vad pozele!!!

Am promis poze, n-am uitat, sunt in stadiul de selectare si apoi trebuie sa vad cum le pot micsora "in masa". Aveti vreo idee? Ca-s mari si daca le iau pe fiecare in parte, atunci pun numai vreo 5, ca n-am timp de mai multe.

Fug in pivnita sa mai duc niste jucarii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

PS. Daca ziua indragostitilor e in fiecare zi, ziua fomeii de ce n-ar fi...every day?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

ba chiar ar trebui ca barbatii sa se comporte in fiecare zi cu femeile ca si cum ar fi ziua lor every day :) asa n-ar mai fi nevoie sa fie decretata o zi in care sa fie rasfatate femeile... ar fi ceva natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Novus, daca erai in blugi sigur te ocolea

Chatonel, foarte faine pozele

Si uitai sa-i spun si eu Inei ca am vazut pozele cu Ian si ca-i tare tare scump, m-am topit toata, si-mi place tare mult cum il imbraci, e asa de smecheras Si mi-a placut si de tine cum te duci si la plaja cu margelutele de rigoare

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Cum sa fie Chato in poza de la avatar? Aia e o mata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
se inmoaie copilul intai, dupa care se incepe spalarea

cu pipilonul sau altetele mai grele, se tine copilul gen cosulet, caci baile noastre minunate nu sunt toate prevazute cu rotire de punga de unica folosinta, stiti voi, doar la restaurantele care se respecta, asa ca tinuta cosulet , cu fata spre capacul de wc, sigur face, eventual dau si drumul ala apa, ca de la susur sa ii "vina inspiratia". so go ahead!

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

aha, deci ideea era sa o tin cu fata la perete, acum m-am prins, in capul meu era invers si nu-mi iesea priza

si eu tot la baieti banuiesc ca trebuie sa intre, ca altfel fac cucoanele soc si totusi cu pisoarele alea la vedere?????

Amalia

Mergi la inceput

kea, incarci programelul asta de www.clubic.com/lancer-le-telechargement-22824-0-visualizer-photo-resize.html" target="_blank">aicisi apoi faci ce doresti cu pozele.

Merci pt complimente, tufete Sint de acord cu voi, eram tare frumoasa in flamenquita... am facut dans sevillana timp de 3 ani si acum nu mai stiu sa fac trei pasi ar trebui sa ma mai duc din cind in cind la cursuri.. basca ca am inca tinutele, pantofi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Alexandra, multam de vorbele bune!

Aia cu "margelele la plaja" nu e la mishto, nu-i asa?

PS. Cind imi pun "zdranganele" inseamna ca ma simt bine. Ma inveselesc; asa ca nu ratez nici o ocazie (mai putin cind era Ian mic)

Mergi la inceput