LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***408***
Raspunsuri - Pagina 26
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Olga, sint grozavi baietii tai si impreuna si separat! Privind pozele, mi-am dat seama, o data in plus, ca as fi egoista sa-l las pe Ian fara un fratzior. Sanatate, sper sa fi fost o alergie trecatoare! PS. Am purtat aseara bratara si cerceii si m-am simtit frumoasa! Daca mai stii vreun site cu minunatzii, sa-l postezi, te rog. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Ina multumesc Si legat de copii, eu mereu am stiut ca o sa am mai mult de 1 copil, asa mi se pare cel mai frumos Abia astept sa creasca Leon si sa se joace impreuna cu David. Ar fi super sa-i faci si tu un fratior lui Ian, mai ales daca asa simti Succes
Ma bucur ca ti-au placut bijuteriile. Daca ma intrebai acum cativa ani, iti ziceam zeci de astfel de designeri, caci cu asta ma ocupam, dar acum nu prea mai stiu ce este pe piata. Dar daca imi aduc aminte de ceva cu adevarat fain, te anunt
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro La multi ani sarbatoritilor zilei Olga: m-am topit toata, ce falcute a facut Leon si face niste mutrite , iar David mi s-a parut un urias, cand dormeau amandoi in pat. Am vazut si pozele de la serbare, foarte emotionante si fetele dragute foc Eu mi-am facut cumparaturile si maine ma apuc de prestat mancarica pentru petrecere, sa vad ce-mi mai iese si de data asta Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Simona multumesc Si eu il vad pe David urias acum, desi pana acum il vedeam micut si mi-e dor de acest sentiment..
Abia astept sa vad ce minunatii faci
olishka spune:
Roro ce bine ca v-a trecut febra Frumos cadou ai primit de 8 martie Mi-e dor si mie sa merg la un restaurant, doar cu sotul meu