Lucruri uimitoare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Da Maria, asa e. Eu ma refeream ca i se vorbeste pacientului cat e inca tinut cu aparate in viata. Nu dupa ce a intervenit si moartea cardiaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Referitor la punctul 22 - nu doar oamenii fac sex fata in fata ci si unele maimute. Eu am vazut un documentar in care 2 cimpanzei faceau sex exact ca oamenii, încet încet, privindu-se in ochi -pe bune! Partea nostima a fost cand femela a inceput sa manance cu pofta dintr-o radacina de ceva pe care o tinea in mana in timp ce mascului înca nu-si terminase treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Ei, de fapt Google imi da o lista întreaga cu alte animale care fac sex fata in fata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniela23

Referitor la punctul 22 - nu doar oamenii fac sex fata in fata ci si unele maimute. Eu am vazut un documentar in care 2 cimpanzei faceau sex exact ca oamenii, încet încet, privindu-se in ochi -pe bune! Partea nostima a fost cand femela a inceput sa manance cu pofta dintr-o radacina de ceva pe care o tinea in mana in timp ce mascului înca nu-si terminase treaba

Vezi?! De asta nu e bine sa ai mancare in dormitor...

Lasati-va de fumat, renuntati la alcool, treceti la o dieta sanatoasa, nu mancati seara tarziu si in doua saptamani o sa pierdeti 14 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

pct 25 nu pot sa il cred. 37 de oreeee?

Mergi la inceput