Ce sa fac?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PIF_pif spune:

Poti pune si utrogestan vaginal 1 dim una seara, este progesteron si ajuta la fixarea sarcinii pana se formeaza placenta, multe gravide iau (si eu am luat) si se ia si la ciclurile de fertilizare in vitro, deci nu are cu ce sa-ti dauneze, intreaba si medicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui PIF_pif

Poti pune si utrogestan vaginal 1 dim una seara, este progesteron si ajuta la fixarea sarcinii pana se formeaza placenta, multe gravide iau (si eu am luat) si se ia si la ciclurile de fertilizare in vitro, deci nu are cu ce sa-ti dauneze, intreaba si medicul

de

Nu cred ca e recomandabil sa faca orice fel de tratament fara sa o vada un medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurenta spune:

nu iei absolut nimic fara sfatul medicului..........dupa parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Sarcina se vede si de la 4-5 sapt. la vaginal, la abdominal de la 6-7.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Beta hcg a iesit asa 1,00 mU/ml.Asistenta mi-a spus ca nu crede ca am fost,eu nu ma pricep, voi ce credeti?De curs nu mai curge nimic,nici macar menstruatie nu a fost,nu stiu ce sa cred si pana ajung la medic mai tarziu as mai vrea ateva pareri.

bobocel_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui bobocel_07

Beta hcg a iesit asa 1,00 mU/ml.Asistenta mi-a spus ca nu crede ca am fost,eu nu ma pricep, voi ce credeti?De curs nu mai curge nimic,nici macar menstruatie nu a fost,nu stiu ce sa cred si pana ajung la medic mai tarziu as mai vrea ateva pareri.

bobocel_07

Nu stiu sa interpretez analiza, ma gandesc ca asistenta ti-a spus in cunostinta de cauza.
Parerea mea este sa te relaxezi si sa lasi natura sa-ti urmeze cursul.

Exista avorturi menstruale, exista sarcini pierdute la varste mici de gestatie insa acesta este un mod de "selectie naturala", organismul identifica probleme genetice sau de alt tip la viitorul embrion si "refuza" sa continue cu sarcina.
Imi pare rau ca nu m-am exprimat probabil foarte corect din punct de vedere medical insa sunt sigura ca XIO poate sa-ti explice mult mai stiintific. Ideea este ca de multe ori organismul nostru stie foarte bine ce are de facut si sa incercei sa-l ajuti sa tina o sarcina poate fi o greseala.
Inteleg ca esti tanara, n-ai probleme medicale si e prima luna in care incercati. Cred ca este prea devreme sa te preocupi, ai rabdare si sunt sigura ca dupa cateva luni de incercari vine si sarcina pe care ti-o doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Multumesc mult ramiris pentru raspuns,sper sa isi de-a si xio cu parerea daca se poate.Ideea este ca am mai avut o sarcina oprita in evolutie acum catva timp din cauza asta imi fac griji.Nu mai vreau sa trec niciodata prin ce am trecut atunci.

bobocel_07

Mergi la inceput