Ce sa fac?
Sunt intr-o mare dilema,luna trecuta mi-a venit menstruatia pe 9.Am avut cu sotul contacte neprotejate cam la 2 zile.Azi de dimineata mi-am facut un test de sarcina deoarece sani imi sunt mai umflati,ma dor foarte tare,am stari de somnolenta,sunt balonata,am vomitat de la mancare.Test care a iesit cu a doua linie slab vizibila(dar a iesit).Am plecat bucuroasa la serviciu unde toata ziua am avut de asezat marfa pe rafturi.Pe la pranz am fost la toaleta si am vazut pe hartie niste scurgeri maronii neinsotite de dureri de burta.Mi-a stat inima in loc,acum au inceput si durerile de burta.Nu stiu ce sa fac,sa ma duc la un ginecolog este sarcina prea mica, daca este sarcina sa imi spuna ce si cum.Ma gandesc ca poate fi sangerarea de nidare,sau chiar menstruatia.Ca sa ma duc la ginecolog imi trebuie programare si maine iar sunt la serviciu unde trebuie iar sa fac efort.Ce credeti, poate fi sarcina?
bobocel_07
Raspunsuri
giulia81 spune:
e posibil sa fie sarcina, mai ales ca zici de a doua liniuta pe test (chiar daca e slab vizibila, e acolo).
nu ai putea sa iti iei liber maine? sau sa mergi acum la urgenta? acolo ar putea sa iti faca testul de sange pt a confirma sarcina si sa primesti ingrijirile medicale care se cuvin.
sanatate!
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
bobocel_07 spune:
Si daca e menstruatia care trebuia sa vina?Desi mie imi vine numai dimineata si niciodata cu scurgeri maronii.Nu am cum sa nu ma duc maine la serviciu, nu se poate.Iar maine ies tocmai la 4 deci nu as avea cum sa ma duc nici la un laborator de analize.Numai mie puteau sa mi se intample toate astea
bobocel_07
giulia81 spune:
incearca sa te calmezi...nu stiu in ce oras locuiesti, dar sigur exista camera de garda la spital. mergi acolo, spui care este problema, sigur te vor ajuta...
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
laurenta spune:
aceleasi scurgeri maro leam avut si eu trebuie sa_ti zic ca astepam sarcina de 7 ani........dar de fapt erau niste scurgeri si eu eram bine insarcinata si tot asa avusesem testul de sarcina.....si inca ceva fffff important :NU te mai stresa asa......
dupa mine sigur e sarcina dar ai grija mare la efort.....
fugi la urgente spunele despre ce e vorba ca ai fc efort si sa_ti fc controlul de rutina daca nu eco.....
LUMY87 spune:
eu am depistat sarcina la 4 saptamani...nu e devreme pentru a merge la ginecolog... poti incerca la o clinica privata,au program pana in jurul orei 20 si o ecografie de depistare sarcina este in jur de 100 lei...merita,avand in vedere ca iti poate confirma banuielile
valicris2005 spune:
Buna seara,
Eu am pierdut o sarcina la ~ 2 luni iar singura modalitate de a afla daca esti sau nu gravida e sa faci bhcg-ul. Si eu am avut toate simptomele de gravida am fost la ginecolog si mi-a spus ca nu se vede nimic, testul era incert, a doua linie fiind foarte slab colorata aproape stearsa, dar cand am facut bhcg s-a vazut ca a fost sarcina dar prea tarziu. E foarte dureros dar gandeste-te ca in cazul in care e o sarcina atunci ori e foarte mica ori sunt ceva probleme. Ai grija de tine, analizeaza ce e mai important serviciul sau bebele?
Cristina
kitzy spune:
Du-te la urgente la camera de garda si le explici situatia. Efortul e interzis daca incepi sa ai probleme cu sangerarile.
giulia81 spune:
bobocel, spune ceva....cum esti? ai fost la medic?
bobocel_07 spune:
Am fost ieri la un laborator si mi-am facut beta hcg.Azi am rezultatele si in functie de ele vad unde ma duc.Scurgerile sunt tot prezente dar parca mai rosiatice ca la menstruatie si mai abundente.De sambata nu mai merg la serviciu, am pus in balanta totul si bebe atarna mai greu.Sper din tot sufletul sa ma binecuvanteze si pe mine Dumnezeu cu un copilas.
bobocel_07
J.D. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valicris2005 Buna seara, Eu am pierdut o sarcina la ~ 2 luni iar singura modalitate de a afla daca esti sau nu gravida e sa faci bhcg-ul. Si eu am avut toate simptomele de gravida am fost la ginecolog si mi-a spus ca nu se vede nimic, testul era incert, a doua linie fiind foarte slab colorata aproape stearsa, dar cand am facut bhcg s-a vazut ca a fost sarcina dar prea tarziu. E foarte dureros dar gandeste-te ca in cazul in care e o sarcina atunci ori e foarte mica ori sunt ceva probleme. Ai grija de tine, analizeaza ce e mai important serviciul sau bebele? Cristina |
analiza de sange nu este singura modalitate de a afla ca esti insarcinata! aici nu se face bhg decat daca ai facut fiv. restul femeilor fac teste de sarcina si merg la ginecolog. embrionul se vede la ecografie abia dupa 6 saptamani de la ultima menstruatie.
Bobo, daca se inroseste mergi de urgenat la spital. Medicii te pot ajuta.
Finn Constantine 15.10.2009 si 33+ Euan Tudor