Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (212)
Raspunsuri - Pagina 9
Adriana_78 spune:
m-am amuzat
mai intai cu bancurile de la Lumi - super tari unele dintre ele
si apoi cu tati de Kevin, care tine mamici sexy in colanti pe umeri, si cate doua de-odata
Mihaser, adaptare usoara in America!
Belle, eu zic ca e mai simplu cu pasaport individual
Adriana
aldaesme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicole1980 Marea mea problema este ca David este la grupa mijlocie ??? Se pare ca l-au incadrat in urma unei evaluari si ca la grupa mica s-ar plictisi ?! Nu stiu ce sa zic, eu nu il pot compara sau evalua fata de alti copii de varsta lui. Intr-adevar este mult mai mare (fizic) decat copiii de varsta lui, dar intelectual nu stiu... Imi este teama sa nu se simta inferior daca este inconjurat doar de copii mai mari ca el. Voi la ce grupa aveti copilasii ? |
Inca nu am citit ce au scris celelalte, la mesajul asta m-am oprit fiindca si mie mi-au "upgradat-o" pe Lorelei de dupa vacanta si au facut-o de grupa mijlocie. Cica poate! Acu'eu am primit evaluarile de cateva ori si mereu era "fruncea clasei". Au facut o treaba draguta, au pus-o pe ea si pe celalalt foarte bun la grupa mijlocie dar au pus pentru fiecare si cate un prieten (in cazul lui Lorelei doi) chiar daca prietenii respectivi nu sunt printre cei mai buni ele considera ca si ei se vor descurca. In prima saptamana Lorelei a fost usor debusolata ca nu stia cantecele din clasa. Nu stia rutina, cum se saluta la venire, la plecare, papusile clasei si povestile. Am primit insa o gramada de material ca sa ii povestim si acasa cine cu cine se pupa la ea in grupa. Ieri a fost prima data cand a fost incantata ca e la grupa "lunitzelor" inainte a fost la stelute si grupa mare e la "sori"? Nu suna bine in traducere. Tot ieri cand a conorat din autobusul scolii a tinut sa coboare ea toate treptele singura (de regul o luam in brate) ca de acu'daca tot e la lunisoare e si ea mare Ma bucur ca in sfarsit s-a impacat cu gandul insa stiu ca in fiecare moment comun de joaca mereg la fost educatoare. Oricum aici daca nu era acum era in septembrie despatirea de "Juf Sandra". Sunt curioasa insa ce vor face la anul...pe vremea asta cand iarasi vine o evaluare din asta. Mi-o pun in grupa mare? Si dupa aia ce...o trimit mai repede la scoala??? Insa fiecare hop la timpul lui. Eu zic ca e bine!
citesc in continuare...
Esme
aldaesme spune:
Ok si acu sa va zic si LA MULTI ANI!!! Sa va fi emereu doar bine si frumos!!!
Gabitza cum spuneam si in deschiderea capitolului l-am facut din contul meu fiindca nu am parola de la contul comun. Nu doar ca nu o am dar nici nu sunt sigura ca o vreau...data viitoare ma abtin .
Inais macar aici te mai "vede" lumea. Imi pare rau pentru esecul stagiului din vacanta. La noi nici macar nu sunt stagii...numa'la capitalisti fie ei si doar regionali (respectiv Leuven). Apropo de sport, momentan nu face de competitie si nici nu va face pana nu ajunge la 8 ani. Aici pana la 8 ani nu sutn competitii pentru gimnasti, iar atunci va fi alegerea ei, daca vrea face daca nu pa pa...io vreau sa o fac tenismena de competitie, DA!, macar asa mai castiga si ea un ban, mai vad si eu lumea Sper ca se intelege ca glumesc
Simonix deci asa, blonde, si mai zici ca Lorelei ca Mara....lasa numa lasa. In alta ordine de idei mi-e dor de tine fatuca, doar ca uikendul asta e varza...eventual duminica cealalta, sper c anu se mai iveste ceva ca nu mai fac fatza. Dai un tzuc lu' vecina!
Va pup pe toate, sa sarbatoriti frumos!
Esme
Victoria_mami spune:
Ia uite, lume noua! Mihaser, unde mergeti in America?
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
alina_anto spune:
LA MULTI ANI MAMICI DRAGI!!!
Inais, sunt pe aici, va citesc cat de des pot, dar cum ma apuc sa va raspund cate ceva, ba trebuie sa il alaptez pe domnul Filip, ba ma solicita Sara, ba Doru, etc etc...
Suntem bine, Filip e cuminte, nici nu prea stim cum plange, a inceput sa gangureasca mult, sa ne zambeasca, dansez cu amandoi si ascultam muzica toata ziua, Sara il iubeste tot timpul si continua sa fie la fel de mamoasa cu el si fara pic de gelozie. Filip mai are putin si face 2 luni, si nici nu stiu cand a trecut timpul..
Am avut si cateva zile mai "urate", in sensul ca am fost cu el la dr pt un consult general, si dr a constatat ca nu a luat "destul" in greutate (e la limita graficului de crestere..). Si mi-a spus sa ii dau supliment de lapte praf, sa ii fac proba suptului, sa am "grija" sa ia mai mult in greutate. Si va dati seama ce stresata am fost si eu si Doru-care saracul a facut si o cadere pe sistem nervos, cu dureri de stomac, cap, stare generala f rea... Ne-am stresat ca nu accepta DELOC biberonul , ca ne infometam copilul (gandindu-ne ca nu ii ajunge laptele meu..) offf..intrasem asa intr-o stare depresiva. Dar ne-am revenit repede, vazand ca Filipone rade, doarme f bine, gangureste, arata a copil perfect sanatos. Si ne-am dat seama ca asta e ritmul lui de crestere, mai lent.. Asa manca si Sara, mai putin, iar el fiind mai moale, mai lenes, e normal sa manance si mai putin..
In fine, cam asta despre noi.
Am primit si eu cel mai frumos cadou de 8 martie de la SARA, m-a emotionat pana la lacrimi, pt ca a fost ideea ei sa imi fac aceasta FELICITARE si sa scrie ceea ce a scris.
Va pup pe toate cu mult drag!!
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
Doloress spune:
Alina, ce frumos!
Sa stii ca nici mie nu-mi ia Kevinul in greutate ca-n carti si ca-n grafice. De 3 luni chiar a stagnat (sau a slabit, ca s-a inaltat) Doctorul meu, care e relaxat la maxim, ca doctorii de aici, a intrat in fibrilatii si eu nu prea. Eu cred ca asta e ritmul lui si punct. M-a pus sa-l indop cu lactate si lapte de vaca, eu nu sunt cu laptele praf. M-a trimis la analize (aici e ceva cand te trimite!) copilul e perfect sanatos, nu are anemie. Dar asa e felul lui, imi seamana mie, eu am 1,50 si sunt o pitica, graficele astea sunt facute cred pentru copii nord-americani, in genere mai solizi.
Acum asteptam analizele de alergii, eu il banui de o alergie la lactate pentru ca le vomita mai mereu. Si de aceea nici nu prea ii dau des.
Victoria_mami spune:
Andreea, daca vomita e foarte posibil sa fie intoleranta la lactoza. Am o prietena (pardon, cunostinta) a carei fetita a fost diagnosticata la 6 ani si la fel zice ca si dupa ce manca fata un iaurt sau inghetata tot timpul zicea ca o doare burtica si voma si apoi era ok.
Alina, voi nu aveti motive de stres si va faceti aiurea Plange Filip non-stop de foame? NU? Atunci, stai linistita ca nu-i e foame si laptele tau e destul si e bun.
In plus, aici au descoperit (hmmm, ma iertati daca gresesc, am vazut stirea acum vreo luna, dar sunt 99% sigura ca asta era) arsenic in laptele praf.
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Reallaura spune:
Neata
Mihaser lume noua! Felicitari pentru America, Sa fie o experienta buna pe toate planurile! Nu se mai pot trece copiii pe pasaportul parintilor, asa era in 2009 cel putin
Alinanto chiar ca e emotionant mesajul! Interesant ca a fost initiativa ei, nu a adus felicitarea de la gradi!
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_anto Am primit si eu cel mai frumos cadou de 8 martie de la SARA, m-a emotionat pana la lacrimi, pt ca a fost ideea ei sa imi fac aceasta FELICITARE si sa scrie ceea ce a scris. Va pup pe toate cu mult drag!! Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012) |
ce frumos!!!! bravo Sara!
gabitzam spune:
Cum v-am zis, Ieri am fost la gradinita la copii, ca au avut niste chestii organizate pentru 8 martie. Au fost tare dragalasi, ne-au facut felicitari, ne-au cantat. La Raducu a organizat educatoarea un mic workshop si am bricolat impreuna cu copiii margelute, bratari, cercei, brose, sa nu plece mamicile cu mana goala Plus ne-au servit acolo cu fursecuri decupate de copii la bucatarie, din coca pregatita de bucatarese. Ei le-au decupat si la sfarsit le-au pudrat cu zahar. La Andrei am facut tot felul de jocuri mamici/copii, foarte simpatice, astia mici au fost tare fericiti. Am pus si ceva poze de la Raducu si de la Andrei.
Si vedeti si mobila noua a lui Raducu montata la el in camera, aici.