FIV in Ungaria 156
Raspunsuri - Pagina 22

Raissa_L spune:
Mersi mult olimp,esti o scumpa!
Drum bun maine,sa conduci prudent si nu te mai stresa,o sa vezi ca o sa te descurci si singurica.Ce sa-i faci,mai sunt momente in viata cand trebuie sa ne descurcam si fara dragii nostri sotiori.Pa

mona19 spune:
Nu de multa vreme am incercat sa-mi traduc in maghiara ceea ce am scris ieri in epistola. Mi-am pus fraza in romaneste. Google a tradus-o. Pe urma am pus ce mi-a tradus Google-ul pe invers, adica sa mi-o traduca din maghiara in romaneste. Dar fetelor m-a apucat rasul. O fraza de genul: "Am facut la clinica dvs. un FIV" mi-a tradus-o "Csináltam neked egy IVF-klinika" iar pe invers, adica din maghiara in romana, cam asa: "Am f#259;cut o clinica de fertilizare in vitro". Ei, nu zic ca nu mi-ar place sa am bani sa pot construi o astfel de clinica. Da ce de-a bani as face pe urma!!! Vise. Doamne, da cum sa-i spun lui PK asa ceva? Cred c-ar rade cu pofta!
Olimp: Cu TAB nu poti sa pui alineat nou. TAB-ul iti sare daca observi intr-un alt spatiu din program. Aliniat nou fac simplu cu Page Down sau cu enter si bara de spatiu.

mona19 spune:
Imi: Maine e sotul de servici si in minim 12 ore cat sta pe acolo, o va da la tradus unei doctorite care a facut Facultatea de Medicina la Tg. Mures, sectia maghiara. Deci cunoaste si termenii medicali.
Da ce mare a crescut copilasul din foto!!! Sper sa-i vad nu peste mult timp si pe ai tai. Bineinteles pe un alt forum, gen:"Copiii pana la un an",s.a.

olimp spune:
Am zis ca gata merg sa ma pregatesc dar nu ma pot abtine sa nu trag cate un ochi pe la voi , Raissa multam de urari sa dea Domnul sa fie toate bine si mai ales drumul
Mona mersi pt. TAB-ul meu sucit ,mai invat si eu
va pup
- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza FIV la debrecen

Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mona19 Cris 25, daca vrei sa ne spui si la noi ce ai rezolvat cu PK. Pe aprilie cu PK sau fara sau pe alta perioada si cum. ![]() |
Acuma vrem sa-i scriem la PK ... dar inca nu suntem 100 % ce

Cred ca cel mai bine e sa amanam

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

jaguar spune:
buna seara gagici
Mami Lauraaaa felicitariii!!! sa va traiasca baietelul si sa va aduca numai bucurii! refacere usoara mamicii,,,asta da cadou de 8Martie
Olimp, baftaaa!
Cris, eu as cere intai la PK varianta lui, sa vezi ce iti propune,,,apoi va hotarati si ii spui da sau ba...poate totusi nu ar trebui sa mai amanati,,,, (asta e doar parerea mea,nu te supara)
Imi, bafta si tie!
Raissa bine ai venit si sa ai succes oriunde ai merge.
Mona succes la traducere si negocieri cu PK
sa aveti o seara faina

olimp spune:
cris imi pare tare rau , si eu sunt nerabdatoare ... dar poate e mai bine cateodata sa nu ne garbim sa lasam cursul povestii sa se desfasoare cum vrea el , tu iti cunosti mai bine organismul , sincer si mie mi-e tare teama de rezultatul histeroscopiei care ma poate salta 2-3 luni sau chear juma de an , sper sa nu fie cazul . Bafta !!!
- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza FIV la debrecen

eni0301 spune:
buna seara fetelor:)si o seara frumoasa
Mona..daca vrei te ajut cu cea mai mare placere cu traducerea,vorbesc foarte bine limba maghiara ,poti sa-l trimiti pe adresa mea de email,si iti trimit traducerea acsenik@yahoo.com
cum ti-e mai usor tie,e alegerea ta
Sa vin si eu cu noutati...am facut vineri punctia..rezultatul 2ovocite bine dezvoltate
amindoi s-au fertilizat,maine am sa intreb cum se divid celulele(sper sa fie ok)tot maine voi afla cand va fi si transferul..ori marti..ori miercuri

eni0301 spune:
Imi...la ce ora ai programare la Zadori?
poate ne intalnim acolo...daca voi merge si eu miercuri:)