FIV in Ungaria 156
Raspunsuri - Pagina 17
nikkid spune:
Buna fetelor.
Olimp,multa bafta marti,sa speram ca totul o sa decurga cu bine.
Si da,sunt de aceeasi parere ca Imi este urmatoarea gravidutza.
Eu i-am scris mail azi lui Pk ca amanam programarea din 28 pana ce rezolv problema cu prolactina.
Sa aveti parte de un weekend cat mai placut.
olimp spune:
buna unde sunte-ti ? aveti motivare ? ma lasati singura pe aici.
am intrat sa va spun ca luni plec si ma intorc miercuri seara , nu cred ca o sa am acces la net pana atunci asa ca ne vedem miercuri seara sau joi dimineata !
pupici la toate si Imi bafta si tie in 14 martie
Raissa_L spune:
Dragi aspirante
Cele care ati trecut deja printr-o procedura de fiv in Ungaria,va rog sa-mi spuneti cam la ce cost se ridica (cu tot tacamul,analize premergatoare,tratament(tratamentul stiu ca e in functie de nevoie,individualizat),procedura in sine.Macar asa,sa-mi fac o idee cam la ce suma de bani sa ma astept.Stiu ca sunt afisate costurile la inceput,dar poate imi spune si mie cineva care a trecut deja printr-o procedura,concret,cam cat a platit.Ecografiile,monitorizarile inainte de punctie se platesc separat banuiesc...Asa o suma totala,3000 eur...sau mai mult?!Fiind vorba de acelasi lant de clinici,doar ca in orase diferite(Kaali),tarifele sunt aceleasi sau se practica diferit in functie de oras?Incerc sa ma hotarasc unde sa o fac.Mersi
mona19 spune:
Buna!
Da unde ati plecat fetelor? Cam bate vantul pe aici. Daca sunteti la plimbare, atunci aveti scutire!
ImiMS: Da de ce nu ne mai dai Buna dimineata? M-am suparat.
Olimp: Sa te intorci cu vesti bune miercuri! O sa-ti tin pumnii.
Va salut din mers si tuturor numai bine!
olimp spune:
buna mona in sfarsit cineve imi aude strigatul de ajutor !!!! , eram singura dar poate cum spui tu fetele sunt la plimbare , oricum pe o asa vreme frumoasa nu e de mirare.
unde e IMI nu am mai auzit-o de joi seara ? imi unde esti ?
va pup si va tin la curent , mona multumersc pentru pumnii stransi
mona19 spune:
Da Olimp, se simte c-a venit primavara. Eu am fost afara deja! E foarte frumos. Acum stau in fata PC-ului si ma gandesc cum sa compun o epistola catre PK pentru un nou FIV. Of! Da chiar ca n-am mai compus de mult asa ceva!
Cris 25, daca vrei sa ne spui si la noi ce ai rezolvat cu PK. Pe aprilie cu PK sau fara sau pe alta perioada si cum.
Imi unde esti? Oricum, sa stii ca si tie o sa-ti tin pumnii pe 14 martie. Sa fie si la tine vesti bune!
Mult succes si la celelalte fete care au avut sau vor avea in aceasta perioada punctia sau transferul. Apropo. Nu ne mai ziceti nimic? Ce faceti? Cum sunteti?
Pa! Pa!
Am plecat sa compun epistola!
samira33 spune:
raisa,costurile unui FIV sunt cam astea:
-1500 euro-FIV simplu
-2000 euro-FIV cu ICSI
in acesti bani sunt incluse monitorizarile,punctia,fertilizarea si transferul.
-cam 500 euro analizele preliminare minime.
-500-1000 euro medicatia in fct de problemele fiecareia.
-1500 euro-cazare,mancare,drum,cheltuieli diverse.
costurile astea sunt estimative...deci un minim de 4000-4500 euro iti trebuiesc pentru a demara un Fiv.
mult succes.
ImiMS spune:
Buna seara fetelor,vad ca m-ati dat disparuta!
Pai cum nu m-ati auzit de joi seara??...ca si vineri dimineata am dat buna dimineata si am scris..doar ca vazand ca-s singura in zona,nu am mai intrat!
Eu sunt OK,doarca vineri am zi scurta la serviciu,iar de acasa nu am mai intrat.Si azi am lucrat,dar la noi la firma...iar acum m-am apucat de gatit pe maine.
Olimp...iti tin pumnii sa iasa bine analizele si sa mearga totul bine si la Debrecen cu interventia aceea.
Mona19...multumesc de incurajari...sa dea Dumnezeu sa fie asa cum ne dorim noi toate!Ai compus scrisoarea?
Nikkid...sper sa fiu si sa ma urmezi si tu cat de curand!Sper sa rezolvi si tu cat mai curand cu prolactina aia naravasa!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka