FIV in Ungaria 156
Raspunsuri - Pagina 16
dragoste777 spune:
ce veste minunata multumim ca ai scris corina Felicitari MAmi vreau sa cresteti mari si sanatosi amandoi
Cris sa nuti faci griji ca dacai plecat Pk o sa inlocuiasca un alt medic care vorbeste sigur engleza, eu nu asi amana daca vati hotarat deja sa mergeti, toti medicii deacolo sunti buni
Cris_25 spune:
Sami, sa stii ca eu de prin ianuarie ma conversez cu el ... de fiecare data i-am spus ca pe la jumatatea lui aprilie ar cam trebui sa fiu acolo (exact nu stiu ca poate sa fiedere o zi doua de la o luna la alta) ... si de fiecare data mi-a spus ca va fi acolo... Doar acum ultima data mi-a spus exact perioada cand nu e ... si ca se poate ajusta tratamentul, etc
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
samira33 spune:
cris,ai perfecta dreptate.
adevarul este ca el nu spune pacientelor nu fa Fiv "atunci" ca sunt eu plecat...evident ca mereu o sa-ti spuna ca daca nu e el e un coleg/colega care se va ocupa de tine la fel de bine ca el.
acum...fiecare face cum considera...eu nu am vrut pe altcineva nici macar pentru o monitorizare asa ca am preferat sa ma mulez eu pe programl lui.
il intrebam in mailuri ...luna X,prima jumatate esti la clinica???daca imi zicea da...faceam in FIV in luna aia...daca nu...amanam-asta s-a si intamplat la ultimul FIV.
nu stiu ce sfat sa-ti dau...spune-i si tu ca ramane cum aranjeaza el si vesti ce-ti propune...si apoi decizi singura daca nu-ti este pe plac propunerea lui.
olimp spune:
buna seara fetelor !
am ajuns si eu pe acasa , ce liniste este pe la voi oare bate vant de weekend?
cris imi pare rau ca situatia nu decurge cum iti doresti tu dar cu siguranta se va gasii calea de mijloc , D-zeu le aranjeaza cum trebuie !
roona da am si sunat ieri si m-am programat ...e marti 13 cu "noroc" macar stiu ce voi face
imi , ank unde sunteti ?
azi am fost la analize hormo m-au intepat si esangvinizat pe luni dupaamiaza o sa am rezultatele .
pupici
miha2004 spune:
Vin si eu cu noutati, dupa 6 zile de tratament(gonal f 75, merional 150 si gonapeptil 1/zi ultimele 2 zile chiar 1/2) am avut marti pe 6.03 la punctie 3 foliculi din care 2 ovocite care s-au fertilizat si azi aveau 8 si 9 celule iar maine ii luam acasa. Sa dea DD sa fie bine si sa ne mai faca Zadori un copilasi.Intentionez sa beau ceai de cretisoara incepand de maine 1L/zi, asa am baut si cand am facut-o pe fetita noastra. O sa va tin la curent.
olimp spune:
miha sa fie intr-un ceas bun sa veniti acasa cu bucurii !
Tinem pumnii. Vreau sa te intreb la ce este bun ceaiul de cretisoara ?
mona19 spune:
Buna seara!
Ce mai faceti fetelor?
Multa sanatate si fericire lui MamiVreau alaturi de voinicelul ei!!!
ImiMS: Da unde ai disparut? Ca observai ca tu ne dai Buna Dimineata! Cunosti vorba ceea "Cine se scoala de dimineata departe ajunge" si o sa vezi ca vei reusi la FIV. Asa-i ca tu vei fi urmatoarea pe lista de reusite?
Olimp: Bravo! Sa ai rezultate bune la analizele de azi! Sa fie un 13 norocos!!!! De obicei in ziua de 13, mie personal imi merge foarte bine.
Cris25: Ai conversat cu PK, i-ai zis ca vrei FIV in luna aprilie si chiar nu ti-a zis nimic? Ca lipseste o saptamana? Situatie cam gri. Asta ma pune pe ganduri la modul cum formulez epistola catre PK. Vreau sa reiau legatura saptamana viitoare cu el pentru a demara un nou FIV, incepand de la analize, investigatii, etc.
olimp spune:
mona buna nici eu nu sunt o persoana superstitioasa asa ca sunt sigura ca va fi bine ...am vorbit cu doctorul si mi-a zis sa nu-mi fie teama ca interventia e de scurta durata si nedureroasa , iar de analize sunt primele analize hormo din viata mea asa ca nu stiu cum stau sti cum e sper sa fie bune , doar luni dupa ora 14 o sa am rezultatele....
ank30 spune:
Buna fetele,
olimp, am lipsit motivat daca tot vine weekend-ul si e rost de stricat bani am zis sa incepem de pe acum ca doar maine e zi administrativa pe la bucatarie si azi a fost asa un soare de frumos deci nici vorba de stat in casa dupa program.
Am vazut ca ti-ai facut programarea da tocmai marti? si 13?
criss25 eu abia peste vreo doua saptamani o sa pot spune daca si mie mi-a stricat planurile plecarile lui PK .
olimp spune:
ank ce sa fac doar asa se putea , la cinica care face historografie are program doar marti , asta e coincidenta si data de 13 si marti , deja 20 martie era tarziu voi fi prea aproape de ovulatie respectiv ziua 14 si interventia nu se poate face decat in intervalaul 7-12 zile de la menstra, altfel trebuia sa astept pana luna viitoare si nu doream