FIV in Ungaria 156

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

La multi ani doamnelor!
Sanatate, impliniri si o viata frumoasa!! Multa bafta fetelor in focuri!
Si o veste nemaipomenita de 8 martie, asa, cadou: Astazi Mami Vreau a devenit mamica unui baietel dulce. Bebe,cel mai minunat cadou pentru ziua de 8 Martie s-a grabit sa vina pe lume la 31 de saptamani sa ii spuna Laurei "La Multi Ani, mamico!" Are 1750g, respira singurel dar bineinteles ca este tinut in incubator. A nascut natural , fara epidurala.
Sa va traiasca puiutul si sa fie sanatos, sa creasca mare si cuminte sa va aduca numai bucurii!
pupici

9+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

La multi ani, doamnelor!
Bafta multa celor care sunt in focuri!
Vio, imi pare rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

felicitari Mami Vreau sa-ti traiasca puisorul !
am revenit vad ca este liniste pe aici cred ca sarbatoriti si bine face-ti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

olimpia multumim de incurajari Imi e prima pe lista acum , apoi urmez si eu dupa rezultatul histerosopiei stiu la ce ma voi imhama... spar sa nu fie grea caruta de tras !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

'Neatza fetelor...unde sunteti??????????

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Buna dimi, fete dragi ... si la multi ani si din partea mea!!!

Am aflat si eu in sfarsit programul lui PK in aprilie... va fi plecat o sapt incepand cu 12 aprilie (fix cand trebuia sa fiu eu acolo )

Pana luni-marti trebuie sa ma hotarasc cu sotulache ce facem. Ori il lasam pe PK sa adapteze protocolul la programul lui....ori amanam (dar nu stim pana cand )

Sunt trista! parca nimic nu se potriveste

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Offffffffff Cris...ce vesti....
Eu intelesesem ca PK a avut deja concediu acum...iarasi pleaca?????????
Nasol asa...Si care varianta o preferati?

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Olimp...bafta azi la analize!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor...PK pleaca foarte des.
nu pleaca in concediu de fiecare data...doar in Februarie si in August e in concediu.
in rest merge foarte des la Congrese,Conferinte,Colocvii etc etc.

de asta e bine sa va interesati de programul lui inainte de a stabili procedura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronna spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

roona scuze ca te tot bat la cap cu subiectul asta , stiu sunt in legatura cu histeroscopia , am citit pe siteul lor ca orar e doar marti , intrebarea mea este de programat pot suna doar marti sau in oricere alta zi ? si doar marti se fac interventii ?
Si inca ceva doctorul vorbeste engleza ? sau secretata lui ? daca nu sa stiu sa apelez la prietena mea ?

Olimp,sincer nu mai imi aduc aminte in ce zi am facut programarea,dar ma indoiesc ca am sunat chiar marti.Eu zic sa incerci sa suni luni, sa spui ca suni din partea lui Lesko, sa spui in a cata zi de ciclu esti si cine iti va raspunde cu siguranta va sti ce decizie e de luat.Daca nu raspunde nimeni luni,incerci marti.
In legatura cu limba, cred ca persoana care suna ar trebui sa stie ungureste.Nu stiu daca Torok stie engleza,deoarece noi am conversat in ungureste prin intermediul sotului meu.
In legatura cu costul, am gresit :a fost 50000HUF.
Te pup si multa bafta!!!
AAA doar ce-am vazut ca te-ai programat.BRAVO!!!

Mergi la inceput