Am luat o tableta Evotab2 si un abonament de net EVDO-modem mobil Z025a- de la Cosmote... am pus cablul de la modem si nu merge.. vad ca pentru un calculator are CD de instalare, dar la tableta ce setari trebuie sa fac??
Pentru un stick de la Rds de la cineva am pus acolo niste setari (MCN, MCD..)
din putinele mele cunostinte, stiam ca tabletele se contecteaza la internet wi-fi, nu prin modem.
sa zicem ca ma insel si ca este posibil sa te conectezi cum ai tu.
in acest caz cauta meniul settings, trebuie sa fie ceva cu networks sau wireless, tre sa umbli nitel la setari, probabil ca ai o parola de introdus
nu ai manual de utilizare la tableta ? unele modele au manualul instalat pe tableta
Nu te inseli.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
hihi, ba ma insel nitel: tableta asta cica se poate conecta la net si prin stick 3G.
rapsody, intra aici si spre finalul paginii gasesti butonul pentru descarcarea manualului. daca nu te descurci singura, poti apela si la suportul celor de pe site, au service on-line
http://shop.evolio.ro/products/view/238/
Corect! Rectific - exista. Mea culpa.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Bine ca am intrebat, erau incompatibile.. am reusit sa reziliez contractul de net in 48 ore...de alta data o sa fiu mai atenta...