Test de oboseala
Raspunsuri - Pagina 2
ari spune:
Excelent!
Eu auzisem si ca atunci cand constati ca semeni cu poza de pe pasaport, inseamna ca e cazul sa iei o vacanta...
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Care delfini???? Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Deci nu sunt singurul care are intrebarea asta existentiala
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
tanima_i2002 spune:
Vai de mine cat am raaaaaas. Toti colegii mei vor sa plece in vacanta. Eu as ... pleca, dar contstiinta...NU si NU!!!
Ce ma fac!!!
Marius, azi esti bestial!!!!
Anne45 spune:
gand la gand ...
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Care delfini???? Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Dicembre2011fotoGiuliPiazzetaSassari
viviana spune:
1 vaci?
Nu mai am energie nici pentru al doilea click dintr-un dublu-click!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
mina spune:
daca vad 2 vaci fara nicio diferenta intre ele, inseamna ca nu pot sa plec in vacanta???????
fi-miu vrea de cateva zile in vacanta la caldura, daca se poate la ecuator.....Deci: pot sa plec?
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it